Faglig dygtig lønkonsulent søges til nordisk virksomhed

Har du et par års erfaring indenfor lønarbejde, er ansvarsfuld og klar på at blive udfordret? Brænder du for administration og for at have orden i sagerne? Ser du kontakt med mennesker som inspirerende? Så er det måske dig, vi mangler!

Vi søger netop nu en lønkonsulent til en spændende stilling i en nordisk virksomhed med bopæl i hovedstadsområdet.

I rollen som lønkonsulent får du ansvaret for hele lønprocessen og vil få daglig kontakt med kunderne for at rådgive og svare på spørgsmål inden for lønområdet. Du vil få ansvaret for dine egne kunder tilhørende forskellige brancher og blive involveret i virksomhedens fortsatte udvikling som nordisk leverandør inden for lønadministration. Da arbejdspladsen er en virksomhed, som er i kraftig vækst i Norden, vil du ligeledes komme til at arbejde med opgaver, som berører vores nordiske virksomhed.

Arbejdsopgaver

I rollen som lønkonsulent har du ansvar for at håndtere lønprocessen for virksomhedens danske kunder. Dette indebærer at:

  • Håndtere lønprocessen fra start til slut.
  • Hjælpe og rådgive dine kunder i deres lønspørgsmål.
  • Tolke love og kontrakter.

Du vil derudover have et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor I kontinuerligt arbejder for at optimere interne processer og arbejdsgange.

Du tilbydes at blive en del af et dynamisk og fagligt kompetent miljø. Virksomhedens kultur er kendetegnet af et godt sammenhold, og der er et stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel.

Lønnen vil afspejle dine kvalifikationer.

Din profil

-Du har 3-5 års erfaring med lønarbejde.

-Du arbejder selvstændigt, handler på eget initiativ og tager ansvar for dine resultater.

-Du har kendskab til branchen og erfaring med at følge regler, strukturer og processer.

-Som person er du struktureret, stabil og kan vække tillid hos både kolleger og kunder.

Du ansættes som vikar via StudentConsulting, men med god mulighed for senere overtagelse af kunden. Opstart er hurtigst muligt, og du vil arbejde fra virksomhedens hyggelige og moderne kontor.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte den rekrutteringsansvarlige: lisa.egelund.pallis@studentconsulting.com

 

Send din ansøgning allerede i dag, da vi afholder interview løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

DYGTIG LØNKONSULENT til BDO København

Personaleudvælgelse i Klostergaarden

Til international revisions- og rådgivningsvirksomhed beliggende centralt ved Fisketorvet søger vi endnu en dygtig og erfaren lønkonsulent, der brænder for løn og med kendskab til overenskomster og kontrakter. Der forudsættes gode kundskaber i engel...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Lønkonsulent

Copenhagen Business School

Frederiksberg
Lønkontoret på CBS søger en ny lønkonsulent Lønkontoret på CBS søger en ny kollega med tiltrædelse d. 1. april 2018 eller snarest derefter. Lønkontoret er en del af CBS HR. CBS HR dækker HR- og lønområdet bredt på hele CBS og har 22 faste medarbejde...