Faglig dygtig medarbejder til pædagogisk familiestøtte

Vi leder efter dig som søger faglige udfordringer og kunne tænke sig at prøve kræfter med det tværfaglige arbejde. Stillingen er på 10 timer om ugen og er ideel for dig, som allerede er beskæftiget med andet arbejde eller studie.


 
Mor med fibromyalgi 
Kvinden bor alene med hendes 2 årige søn i en lejlighed i Høje Taastrup. Hun er blevet diagnosticeret med fibromyalgi i 2012, hvilket betyder, at hun har kroniske smerter og delvis funktionsnedsættelse i venstre arm. 
Konsekvensen af hendes smerter er, at hun blandt andet er træt og udmattet, og mangler det nødvendige overskud til sin søn.  
 
Aktiv og livlig dreng 
Drengen er velfungerende, men er en smule bagud i sin motoriske udvikling. Til dagligt går han i dagpleje, og der er han fra kl. 08.00-16.00 de fleste dage. Drengen er tæt tilknyttet til hans dagplejemor, som han kender fra han var 5 måneder gammel. 


Pædagogisk støtte – praktisk hjælp og guidning i forældrerollen  
Familien får pædagogisk støtte 37 timer om ugen, som er fordelt på alle ugens dage. Timerne ligger kl. 16.00-20.00 mandag-torsdag, kl. 15.00-20.00 fredag og kl. 07.30-13.30 lørdag og søndag. 


Derudover er der 5 timer pr. uge til rådighed, som kan bruges efter behov (f.eks. møde med dagplejeren, socialrådgiveren eller hjemmehjælperen).  
 
På hverdagsvagter skal du hente drengen fra dagplejen sammen med moren. Når I kommer hjem, støtter du moren i at strukturere eftermiddagen og aftenen i forhold til drengens behov. Et af de pædagogiske redskaber vi benytter os af er piktogrammer.


Du skal guide moren i, hvordan hun kan få deres hverdag som en lille familie til at hænge sammen, på trods af de fysiske og psykiske udfordringer hendes sygdom medfører.


I weekenden skal du guide og motivere mor i at lave aktiviteter ude af huset sammen med hendes søn. Det indebærer både at foreslå aktiviteter og assistance til at føre dem ud i praksis. Du får noget alenetid med sønnen, for at moren kan hvile sig og dermed samle kræfter til resten af dagen.  


Pædagogisk udfordrende stilling med tæt faglig sparring  
Stillingen giver dig mulighed for at udvikle dig fagligt, både i selvstændigt arbejde og via sparring med dine kolleger, din faste teamleder og de øvrige involverede samarbejdspartnere. 


Der bliver afholdt personalemøder ca. hver 6 uge, og derudover er der mulighed for ekstern supervision. 
 
Vagtrul og løn 
Du indgår i en fast 3 ugers rul og har 2-3 faste vagter om ugen på både hverdage og weekender (du arbejder hver 3. weekend).


Som ansat i Olivia Danmark bliver du omfattet af overenskomst med FOA, og lønnen skal forhandles ud fra din erfaring og dine kvalifikationer. 


Faglig stærk og rummelige medarbejder  
For at kunne bestride stillingen tilfredsstillende skal du have pædagogisk relevant erfaring. Du skal kunne rumme moren med de fysiske og psykiske udfordringer hendes sygdom medfører og samtidig formå at holde fokus på sønnen og hans udvikling.  
 
Da drengen har brug for stabilitet forventer vi, at du er fleksibel og dækker ind for dine kolleger ved ferie og sygdom.
 
Ansøgning og kontakt  
Vi kalder løbende til samtale så send meget gerne din ansøgning i dag. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, så du skal kunne starte med det samme. 
Vi ser frem til at høre fra dig. 


 Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

To engagerede pædagoger til Børnehuset Vævergården

Gladsaxe Kommune

Stillingerne er på 30-37 timer ugentlig og til besættelse snarest.Børnehuset Vævergården er et lille hyggeligt børnehus med ca. 80 børn fordelt på fem børnegrupper, og med 15 medarbejdere. Vi bor helt unikt, i det gamle væveri der engang hørte til A...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Afdelingsleder til Enghuset Herlev

Enghuset

Herlev
Børnehuset Enghuset, Herlev, søger afdelingsleder til nyoprettet stilling pr. 1 4 2018. Enghuset er en integreret institution med 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper, med ca. 105 børn i alt. Stillinger er placeret i børnehaven. Vi har brug for ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Pædagog til vuggestuen i Enghuset

Enghuset

Herlev
Børnehuset Enghuset, Herlev, søger pædagog til vuggestuen pr. 1. april 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 31-33 timer ugentligt. Vi har brug for en pædagog, der kan give omsorg og skabe tryghed for de mindste som kan facilitere de process...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Anishaven søger to pædagogoer

Anishaven

Herlev
Anishaven søger en pædagog med erfaring, til vuggestuen, samt en pædagog til børnehaven. Stillingerne er på 35 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. maj. Anishaven er beliggende i Herlev nord, i Hjortegården. Vi er et hus med ca. 90 børn, der komme...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Pædagog til spændende barselsvikariat på demensafdeling på Seniorcenter Rosenlund

Gladsaxe Kommune

Vil du være med til at udvikle et område og en afdeling, som står over for faglig forandring og udvikling?Vil du være med til at tilbyde vores beboere en kvalificeret og helhedsorienteret indsats?Så er her stillingen, hvor du som pædagog kan gøre en...