Faglig konsulent til Studievalg Danmark

Ambitiøs og nyskabende faglig konsulent til Studievalg Danmark


Vil du være med til at skabe fremragende studie- og karrierevejledning til unge og voksne i hele Danmark? Har du solide faglige kompetencer på vejlednings- og uddannelsesområdet? Brænder du for vejledning om erhvervsuddannelser og videregående uddannelser? Og har du erfaring som projektleder og et stærkt blik for processer? Så har vi en spændende stilling i Studievalg Danmark.


Bliv en del af en ambitiøs arbejdsplads

Studievalg Danmark er en lille statslig organisation med en meget vigtig opgave. Vi vejleder unge og voksne i hele landet om uddannelse og karriere. Vi har eksisteret som en samlet organisation i mindre end to år, så hos os vejer ambitioner om fremtiden tungere end vaner og plejer.

I dag vejleder vi om videregående uddannelser, men fra 1. januar skal vi også vejlede om erhvervsuddannelserne. Vi glæder os meget til at give de unge endnu bedre vejledning om deres fremtidsmuligheder – og vi har brug for dig til at komme godt i gang og siden i mål med opgaven.

Som faglig konsulent bliver din overordnede opgave at udvikle vejledningen i Studievalg Danmark i meget tæt samarbejde med studie- og karrierevejledere og ledere. Du får et særligt ansvar for at udvikle og implementere vores vejledning om erhvervsuddannelserne, men du skal også være en del af andre videns- og udviklingsopgaver inden for vejledningsfeltet. Vi er allerede dygtige, og du skal hjælpe os med at blive endnu skarpere på vores opgave. Du bliver samtidig sparringspartner for direktøren og den øvrige ledelse.

Du bliver en del af Studievalg Danmarks fælles sekretariat. Sekretariatet skal bl.a. udvikle og koordinere vejledningsopgaven i tæt samspil med de syv vejledningscentre, Uddannelses- og Forskningsministeriet og eksterne samarbejdspartnere. Sekretariatet skal også samle trådene om økonomi, HR, IT, administrative forhold, kvalitet og kommunikation. Sekretariatet består af 5 medarbejdere med forskellige faglige profiler og ansvarsområder.Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:


•udvikle, planlægge og evaluere vores nye vejledning om erhvervsuddannelserne i et tæt samarbejde med vejledere, ledere og samarbejdspartnere
•udvikle rammerne for kompetenceudvikling i Studievalg
•bidrage til, at vejledningsfaglig viden, metoder og data bringes i spil i vores praksis
•være projektleder eller –deltager i andre konkrete projekter eller udviklingstiltag
•bidrage til det strategiske arbejde i Studievalg Danmark, fx via mål- og resultatplaner og årsberetninger til Uddannelses- og Forskningsministeriet
•være vejledningsfaglig sparringspartner for direktør og øvrig ledelse

Vi er en organisation i hastig udvikling, så du skal trives med, at opgaverne forandrer sig over tid.Er du vores nye kollega?

Du skal have lyst til at agere i en ny organisation, hvor du er med til at skabe rammerne, kulturen og arbejdsgangene. Vi lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen, dedikation og en uhøjtidelig omgangstone. Du skal have et stort drive og trives i samspillet mellem andre.

Herudover ønsker vi, at du:
•har en relevant videregående uddannelse med specialisering eller videreuddannelse inden for vejledningsfeltet
•er faglig stærk og har indgående kendskab og erfaring inden for vejlednings- og uddannelsesområdet – og meget gerne erhvervsuddannelsesområdet.
•har solid erfaring som proces- og projektleder, så du kan udfordre, finde løsninger og skabe fremdrift i forandringer
•er god til at etablere, kvalificere og inspirere professionelle netværk, da du kun lykkes i et tæt samarbejde med vejledere, ledere og omverdenen
•er en lydhør og tydelig kommunikatør med en flydende pen
•er proaktiv, pragmatisk, tager initiativ og kan bringe dig selv og din faglighed i spil
•er ambitiøs, tænker i nye løsninger og brænder for at være med til at styrke praksis


Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Studievalg Danmark på baggrund af din erfaring og uddannelsesbaggrund efter gældende overenskomst i staten.

Vi forstiller os, at ansættelsen er pr. 1. oktober 2020 eller snarest muligt.

Dit arbejdssted bliver Studievalg Danmarks Sekretariat, Amfipladsen 6, 5000 Odense. Du skal forvente flere rejsedage om måneden, da en del af jobbet også er at være i tæt dialog med alle centrene og vores samarbejdspartnere i fx Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Mathilde Tronegård på telefonnummer 33332001 eller centerleder Torben Theilgaard på telefonnummer 33332081.Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen”. Vi skal have din ansøgning og eksamenspapirer 13. august 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Studievalg Danmark skeler ved ansættelse hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.Om Studievalg Danmark

Studievalg Danmark vejleder om valg af videregående uddannelser, videreuddannelse og beskæftigelsesmuligheder. Vores primære målgruppe er unge på ungdomsuddannelserne, men vi vejleder også andre unge og voksne, som er på vej mod de videregående uddannelser. Vejledningen er landsdækkende og uafhængig af sektor- og institutionsinteresser. Vi er en selvstændig organisation placeret under Uddannelses- og Forskningsministeriet. Studievalg Danmark består af 7 regionale centre og et lille et sekretariat, som er placeret i Odense. I alt er vi ca. 75 ansatte i Studievalg Danmark, og langt hovedparten er studie- og karrierevejledere.

Du kan læse mere om os på www.studievalg.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.