Faglig koordinator for projekter og drift i it-driftssektionen i PET

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste
Har du et stærkt projektledergen og erfaring med release management, infrastruktur og it-drift? Vi har brug for dig til en spændende og udfordrende opgave i feltet mellem forretning, it-drift og it-udvikling. Du får en unik mulighed for at opleve, hvordan de projekter og releases, du koordinerer, gør en forskel for hele PET’s opgaveløsning og et mere sikkert Danmark.

PET er i gang med at implementere flere nye it-løsninger og udskifte en række forretningskritiske platforme. Som faglig koordinator bidrager du til, at projekter med it-indhold kvalitetssikres og involverer de rigtige it-ressourcer i driftssektionen.

Sammen med dine kolleger sikrer I, at PET har de nødvendige it-værktøjer til at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod det danske samfund.

En tværgående funktion og kapacitetsplanlægning
Du bliver ansat i it-driftssektionen i en tværgående styrende funktion. Her samarbejder du tæt med driftschefen og en kollega om at styre og håndtere det samlede antal projektopgaver. Det involverer løbende koordinering af projektopgaver fra mindre interne projekter til projekter, som er vitale for PET’s kerneopgaver.

Konkret har du ansvaret for den daglige styring og koordinering af releaseaktiviteter i relation til driftssektionen. Derudover kommunikerer du internt og eksternt omkring leverancer og sparrer med interessenter og samarbejdspartnere med henblik på at sikre, at leverancer gennemføres til tiden og kan driftes.

Du sikrer, at sektionens samlede kapacitetsplanlægning tilgodeser både projekter, daglig drift og rådgivning til resten af huset. Projektledelse skal udøves i alle faser af projekterne og releases. Her tænkes der på:
- analyse og kravsspecifikation
- design
- test og idriftsættelse
- support og vedligeholdelse
- interessent håndtering.

Konkrete resultater
Indenfor de første tre til fire måneder har du skabt et samlet overblik over sektionens ressourcer. Mens du på længere sigt opbygger et solidt netværk med forretningsprojektledere tilknyttet PMO og indgår som sektionens repræsentant i alle større projekter.

Du udarbejder, optimerer og videreudviklinger løbende processer, der sikrer, at driftssektionen involveres rettidigt i udviklingen og implementeringen af nye it-værktøjer og systemer.

Projektledelse, infrastruktur kendskab og politisk tæft
Du har kendskab til infrastruktur, operativsystemer og applikationer fra en driftsorganisation og formår at kommunikere med brugere og forstå specialister. Derudover har du formodentlig en formel uddannelse eller certificering i en af de udbredte projektmodeller. Det væsentligste er, at du har solid erfaring med hele paletten inden for projektledelse og –styring, herunder et grundigt kendskab til faser i et normalt it-projekt.

Dine personlige kompetencer er lige så vigtige for, at du lykkes: Du forstår dine samarbejdspartneres og interessenters ønsker og agendaer og skaber derved opbakning til projekterne og sikrer deres succes. Du har flair for at gennemskue underliggende motiver hos både nære kolleger og i resten af organisationen.

Som person træffer du selvstændige beslutninger under hensyntagen til endelige mål og aftalte rammer, som bidrager til den samlede opgaveløsning i it-driftssektionen. På grund af dette får du en stor grad af frihed til selv at planlægge dit arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 01/06/18.

Du bliver ansat i henhold til relevant overenskomst.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt og ansøgning
Ønsker du yderligere information vedrørende de ledige stillinger, er du velkommen til at kontakte os på 41870773. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og generelt om politiet på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 11 + 12.

Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

IT-INTERESSERET DISPATCHER MED GOD ERFARING TIL FUJITSU I ALBERTSLUND

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Global Sales Administrator / Coordinator & Commercial Operations at Copenhagen based software company

CONFIGIT A/S

Our global Sales organization is growing, and we are now looking to add a Sales administrator coordinator to the Global Sales team. Your responsibility includes administration of our Salesforce platform, building and optimizing our use of Salesforce...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sikkerhed og risiko på jernbanen

Sikkerhed & Tilsyn

København
Har du lyst til at arbejde med risikostyring i en tværfaglig organisation? I S&I teamet (Safety & Interoperability) håndterer vi risikovurdering og godkendelse af Banedanmarks mange anlægsprojekter i forbindelse med risiko og tilsyn. Vi sikrer desud...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

SALGS- OG PROJEKTKOORDINATOR

PROFILPARTNERS ApS

Der kommer til at arbejde med komplekse kundespecifikke opgaver i et meget internationalt miljø Virksomhedsbeskrivelse:Döhler Group er en internationalt førende leverandør af ingredienser og løsninger til drikkevare- og fødevareindustrien. Virksomhe...