Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator på beskæftigelsesområdet

En ny-oprettet stilling, hvor fokus er på høj kvalitet i ansøgninger og tilkendelser af førtidspensioner

Ansøgninger og tilkendelser af førtidspensioner er en vigtig og stor beslutning i et menneskes liv og som jobcenter er det vores opgave at sikre en sagsbehandling af høj kvalitet. Kvaliteten er allerede høj i dag, men vi har ambitioner om at højne den endnu mere helt fra de fra forberedelse af sagen til rehabiliteringsteamet og frem til afgørelser om førtidspension.

Jobbet

Som faglig koordinator vil du få en central funktion i forhold til vores opgaveløsning på rehabiliterings- og førtidspensionsområdet. Omkring rehabiliteringsområdet vil du i samarbejde med 2 andre mødeledere blive ansvarlig for den faglige kvalitet i sagerne til rehabiliteringsteamet samt selve afviklingen af rehabiliteringsmøderne. Det vil kræve løbende udvikling af faglige kompetencer hos medarbejderne både i form af undervisning og i nogle tilfælde også individuel kompetenceudvikling.

På førtidspensionsområdet vil du blive pensionsmyndighed og dermed ansvarlig for og udføre al sagsbehandling omkring tilkendelser af førtidspensioner. Det vil sige afgørelser, klager, statistik og øvrige opgaver. Du vil skulle sikre at sagerne er korrekt og fyldestgørende dokumenteret og når der sker nyt på området fx i form af principafgørelser er det din opgave at videreformidle.

I samarbejde med ledelsen bliver du ansvarlig for lægesamarbejdet i kommunen, det gælder både almen praksis og Klinisk Funktion i regionen. Og du bliver kommunes kontaktperson til ATP omkring seniorpensionerne.

I det daglige skal du yde faglig support, sparring & supervision til medarbejdere og ledelse. Det bliver din opgave at forestå implementering af ny lovgivning inden for dit område samt udarbejde og vedligeholde arbejdsgange. Ligeledes vil du i samarbejde med centrets øvrige faglige konsulenter løse ad hoc opgaver på tværs i centret. Du vil få et tæt samarbejde med ledelsen og faglige konsulenter, udfordrende og varierende opgaver, et stærkt fagligt miljø samt stor kompetence med plads til din faglige og personlige udvikling.

Stillingen er organiseret i Ressource og Afklaringsteamet som på nuværende tidspunkt består af 11 rådgivere og 5 virksomhedskonsulenter og 1 fagkonsulent og 1 teamleder.
Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegaskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene.

Om dig

Du har en relevant socialfaglig uddannelse og kommer fra en lignende stilling eller fra et job som rådgiver i et jobcenter. Derfor har du indgående kendskab til og er på forkant med lovgivningen på området. Dine pædagogiske evner er stærke og du fungerer godt med at undervise, supervisere og sparre ved faglige emner. Derudover har du selvfølgelig gode samarbejdsevner, er lydhør og har gennemslagskraft.

I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du har fokus på at løse opgaver balanceret. Det vil sige: korrekt og med fokus på effektiv brug af ressourcerne. Derfor arbejder du struktureret, selvstændigt og målrettet med høj faglig kvalitet, samt er god til at bevare overblikket – og it-løsninger ser du som et uundværligt redskab i opgaveløsningen

Som person har du en positiv livsanskuelse og ser muligheder frem for forhindringer

Løn og ansættelse
Stillingen er på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i ny løn.


Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Berit Kristoffersen, tlf.: 43 97 97 97, mail: bea@greve.dk eller Nanna Nørlem Dam, nnd@greve.dk


Send din ansøgning
Brænder du for opgaverne vi har beskrevet, så skriv en ansøgning til os med CV og relevante papirer. Vi skal have din ansøgning senest den 19 januar 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.