Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator til børnehandicapområdet og det børnesocialeområde (genopslag)

Vil du være med til at sikre en god sagsbehandling for børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser? Brænder du for at yde faglig sparring i forhold til børn- og ungeudvalgssager? Og har du lyst til at være med til at sætte kursen for en fælles faglig praksis? Så er det lige dig, vi søger!

Hos afdelingen Børn og Familie i Assens Kommune søger vi en faglig koordinator til børnehandicapområdet og det børnesocialeområde. Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse den 1. april 2020. 

Hvem er vi

Børn og Familie er en del af Børn, Unge og Uddannelse, som består af Ungeenheden, Skole og Dagtilbud, PPR og Børnesundhed. I afdelingen Børn og Familie er vi fire teams, hvor både myndighedsrådgivere på det børnesocialeområde og handicapområdet indgår sammen med familiekonsulentfunktioner.

I Assens Kommune har vi fokus på forebyggelse og bedre sammenhængende og netværksbaserede indsatser for udsatte børn og unge. 

Vi arbejder systematisk med at inddrage netværket, familierådslagning, forposter sammen med skoler og daginstitutioner samt dialogbaserede metoder. 

Lige nu er vi i gang med en spændende omstilling, hvor der ikke vil være en organisatorisk adskillelse af myndighed og udfører. Der skal arbejdes tæt sammen i små teams med både rådgivere og familieindsatspersoner, og løsningerne udvikles i samarbejde med familien og dennes netværk. Vi arbejder med vores opgave og ikke min opgave og ud fra et perspektiv, hvor ingen fagfagligheder er vigtigere end andre. 

Løsningerne udvikles ud fra samme grundlæggende metoder og fælles sprog og med fokus på effekten af det, vi sætter i værk. Vi har fokus på momentum i samarbejdet med familierne og øvrige samarbejdsparter, og vi arbejder fx med tavleoversigter og synlig dokumentation af vores indsatser. Vi henter bl.a. metoder og gode erfaringer fra et projekt i afdelingen Job og Familie, der arbejder med hele familien og med fokus på beskæftigelsen. Herfra skal effektfulde metoder implementeres i driften.  

Om jobbet

Du vil blive faglig koordinator for børnehandicaprådgiverne. Herudover vil du være faglig sparringspartner i børn- og ungeudvalgssager, klagesager, lovgivning, systematik og arbejdsgangsbeskrivelser.

Du vil blive koordinator i forhold til indsatsen mellem Børn og Familie og det voksensociale område ved overgangen til det 18 år. Derudover skal du være med til at udvikle ledelsestilsyn, implementere nye arbejdsgange på børnehandicapområdet og være koordinator på familierådslagning. 

Hvis du har lyst til at bruge og udvikle dit gen for at tænke kreativt og nyt i forhold til den socialfaglige systematik og en helhedsorienteret indsats, er der spændende perspektiver, i den måde vi organiserer os på og i vores arbejdsmetoder.

Vi arbejder helt tæt og integreret sammen med Ungeenheden. Børn og Familie har børn fra 0 til 14 år, og Ungeenheden har unge fra 15 til 30 år. Der er et tværgående sekretariat og øvrige tværgående funktioner, som er fælles for de to afdelinger. 

Hvem er du

Vi forestiller os, at du har erfaring fra det børnesocialeområde og børnehandicapområdet. Du har god erfaring med børns udvikling og trivsel, og lovgivningen på områderne. Samtidig er du skarp på sager, som behandles i børn- og ungeudvalget, og du er systematisk og metodisk velfunderet  både i detaljen og med det overordnede blik. 

Det er en fordel, hvis du også har kendskab til DUBU, ICS og inddragende netværksbaserede metoder. 

Du tror på inddragelse og dialog og kan bidrage til, at det socialfaglige arbejde gives en høj kvalitet, systematik og lovmedholdelighed. Men du tør også være kreativ i opgaveløsningen og gå nye veje.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til den gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du ved ansættelse selv indhente med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.

Vil du vide mere 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Helle Kreipke på tlf.: 64 74 64 04 eller mobil: 21 37 98 81 eller teamleder Anne Birthe Ferrold Helbo på tlf.: 64 74 64 35 eller mobil: 24 25 13 27. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 8.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.