Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator til rekruttering, selektion og grunduddannelse i Aktionsstyrken

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Som faglig koordinator sikrer du at rekruttering og selektion til samt grunduddannelsen i Aktionsstyrken gennemføres på et højt fagligt niveau.

Om jobbet
I samarbejde med Aktionsstyrkens ledelse og uddannelsessøjle har du har ansvaret for tilrettelæggelsen og afviklingen af Aktionsstyrkens rekruttering, selektion og grunduddannelse af nye aspiranter. Det involverer, at du:
- udarbejder konkrete planer for hele forløbet
- udarbejder en målrettet rekrutteringskampagne
- udarbejder uddannelsesplaner for grunduddannelsen og den efterfølgende onboarding
- har ansvar for den daglige gennemførsel af møde-, planlægnings og kursusaktiviteter, der relaterer sig til rekruttering, selektion og grunduddannelse.

Om dig
Du er uddannet indenfor HR i relation til rekruttering, selektion og læringsprocesser fx Cand-merc.HRM suppleret med certificeringer i personlighedstest som NEO-PI-3 og PPA.

Det er nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en lignende organisation og enheder som uddannelsesleder, herunder med ansvar for afprøvning, udvælgelse og onboarding af medarbejdere til operative high-performance teams.

Du har dokumenteret erfaring med udarbejdelse og dokumentation af uddannelseskoncepter for operative funktioner og praktisk erfaring som instruktør, foredragsholder og faglærer i en sådan kontekst.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 01.04.2018

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på ?i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt og ansøgning

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 87 07 73 mellem kl. 12 og 13 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her