Faglig koordinator til rekruttering, selektion og grunduddannelse i Aktionsstyrken

Søborg, Politiets Efterretningstjeneste

Som faglig koordinator sikrer du at rekruttering og selektion til samt grunduddannelsen i Aktionsstyrken gennemføres på et højt fagligt niveau.

Om jobbet
I samarbejde med Aktionsstyrkens ledelse og uddannelsessøjle har du har ansvaret for tilrettelæggelsen og afviklingen af Aktionsstyrkens rekruttering, selektion og grunduddannelse af nye aspiranter. Det involverer, at du:
- udarbejder konkrete planer for hele forløbet
- udarbejder en målrettet rekrutteringskampagne
- udarbejder uddannelsesplaner for grunduddannelsen og den efterfølgende onboarding
- har ansvar for den daglige gennemførsel af møde-, planlægnings og kursusaktiviteter, der relaterer sig til rekruttering, selektion og grunduddannelse.

Om dig
Du er uddannet indenfor HR i relation til rekruttering, selektion og læringsprocesser fx Cand-merc.HRM suppleret med certificeringer i personlighedstest som NEO-PI-3 og PPA.

Det er nødvendigt, at du har praktisk erfaring fra en lignende organisation og enheder som uddannelsesleder, herunder med ansvar for afprøvning, udvælgelse og onboarding af medarbejdere til operative high-performance teams.

Du har dokumenteret erfaring med udarbejdelse og dokumentation af uddannelseskoncepter for operative funktioner og praktisk erfaring som instruktør, foredragsholder og faglærer i en sådan kontekst.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat pr. 01.04.2018

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit nye arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste med adresse på Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på ?i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Kontakt og ansøgning

Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 41 87 07 73 mellem kl. 12 og 13 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:5. februar 2018

Landedokumentation i Udlændingestyrelsen søger nye kolleger - er du en af dem?

Udlændingestyrelsen

Furesø
Vil du være en del af et kontor med internationalt udsyn og med engagerede medarbejdere, der brænder for at levere faktabaserede beslutningsgrundlag af høj kvalitet til brug for behandlingen af ansøgninger om opholdstilladelser i Danmark? Om stillin...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

Molekylærbiolog (cand. scient. eller tilsvarende), Herlev- og Gentofte Hospital

Patologiafdelingen

Herlev
Molekylærbiolog (cand. scient eller tilsvarende), Herlev- og Gentofte Hospital En fuldtidsstilling som molekylærbiolog ved MolekylærEnheden, Patologiafdelingen, Herlev Hospital, er ledig til besættelse pr. 1. februar 2018 eller snarest derefter. Sti...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

Molekylærbiolog (cand. scient. eller tilsvarende), Herlev- og Gentofte Hospital

Patologiafdelingen

Herlev
Molekylærbiolog (cand. scient eller tilsvarende), Herlev- og Gentofte Hospital En fuldtidsstilling som fondsansat forsker molekylærbiolog ved MolekylærEnheden, Patologiafdelingen, Herlev Hospital, er ledig til besættelse pr. 1. februar 2018 eller sn...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:28. januar 2018

Sundhedsstyrelsen søger tre akademiske medarbejdere til spændende strålebeskyttelsesopgaver

Strålebeskyttelse

Herlev
Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og strålebeskyttelsesopgaver inden for industri, forskning og miljø eller den medicinske anvendelse? Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2018, og i den forbindelse har vi brug for f...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:28. januar 2018

Sundhedsstyrelsen søger akademisk medarbejder til strålebeskyttelsesopgaver inden for det medicinske område

Strålebeskyttelse

Herlev
Har du lyst til at arbejde med myndigheds- og strålebeskyttelsesopgaver inden for det medicinske område? Så er du måske vores nye kollega i Sundhedsstyrelsen, Strålebeskyttelse i Herlev. Der kommer nye regler på strålebeskyttelsesområdet i februar 2...