Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig koordinator til voksenhandicap og psykiatri i Furesø Kommune

Vi opnormerer! Vil du være med til at sikre den fortsatte udvikling af handicap, psykiatri og udsatte området i Furesø Kommune og har du lyst til at arbejde med faglig udvikling af Voksenhandicap og Psykiatri? Så er du måske den, vi søger til stillingen som faglig koordinator.

Om jobbet
Du bliver en del af Center for Børn og Voksne (CBV) i Furesø Kommune, hvor du vil sidde i enheden Voksenhandicap og psykiatri i Afdelingen for borgere med nedsat funktionsevne. Enhedens målgruppe er voksne borgere, der har fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser samt udsatte borgere. Fagkoordinatorerne har ansvaret for, i samarbejde med afdelingslederen, at sikre høj faglig kvalitet i sagsbehandlingen og understøtte dette. Opgaverne er bredt sammensat at driftsopgaver, udviklingsopgaver, netværks- og formidlingsopgaver samt visitationsopgaver.

Du bliver en del af et velfungerende og fagligt dygtigt team på 16 sagsbehandlere. Du vil have et tæt samarbejde med afdelingens anden faglige koordinator, ligesom du vil få et tæt samarbejdet med de øvrige myndighedsafdelinger i vores forvaltning – særligt visitationen og jobcenteret. Vi har et særligt fokus på det tætte samarbejde og fælles afgørelser for at skabe så helhedsorienterede løsninger for borgerne.

Din opgaveportefølje vil blive fastlagt ud fra dine kompetencer således, at du og din nærmeste kollega kan supplere og understøtte hinanden. Afdelingen står overfor at skulle implementere VUM 2.0 ligesom et stort fokusområde i afdelingen er en styrkelse af misbrugsområdet – opgaver, du vil blive en del af.

Vores forventninger til dig

  • Du har indgående viden og eventuel praksiserfaring fra det specialiserede voksen- og socialområde.
  • Du har forståelse for at arbejde i en politisk organisation samt lysten til at arbejde i en afdeling, der er i udvikling, og hvor ikke mange dage er ens.
  • Du kan prioritere og bevare overblikket over dine opgaver, når der er uforudsete opgaver, du skal handle på.
  • Du kan arbejde selvstændigt og kan træffe de nødvendige beslutninger, men formår også at indgå i et team og bidrage til vores gode arbejdsmiljø.
  • Du har gode formidlingsevner – både i skrift og tale og er fortrolig med IT-systemer.

Vi forudsætter, at du vil arbejde med at udmønte kommunens værdigrundlag, som indebærer respekt og inddragelse af borgeren.

Hvem er vi?
I Center for Børn og Voksne er vi ca. 325 medarbejdere, fordelt på flere matrikler i både Farum og Værløse. Vi varetager såvel myndighedsopgaver som forebyggende og specialiserede indsatser for børn og voksne. Du vil have base på rådhuset i Værløse sammen med dine kollegaer.

Er det noget for dig?
Hvis du er blevet nysgerrig jobbet, vores organisation og vores ambitioner, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Cecilie Røschmann på telefon 2259 7367 eller faglig koordinator Anne Sofie Rokkjær på telefon 7216 5720.

Ansøgningsfristen er 18. april.

Ansættelsessamtaler bliver afholdt torsdag 22. april.

Stillingen forventes besat 1. juni 2021

Stillingen er på 30 til 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny løn. Bliver du tilbudt stillingen. vil der blive indhentet straffeattest og referencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.