Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig leder for 3.-5. årgang samt skolens ressourcecenter.

Gungehusskolen søger faglig leder med særligt ansvar for ressourcecenter samt 3.-5. årgang.

 

På Gungehusskolen vil vi udvikle vores pædagogiske miljøer, så de skaber bedre inkluderende læringsfællesskaber. Den opgave har vi brug for et energisk, nytænkende og pædagogiske velfunderet menneske med ledelseserfaring til at løfte - sammen med os.

Gungehusskolen ligger midt i Hvidovre og har et mangfoldigt elevgrundlag. Vi oplever hver dag at gøre en forskel for børn, som har brug for hvad skolen tilbyder af nærværende voksne, gode fællesskaber og læring. Skolens værdier er: Læring gennem involvering, Ansvar for trivsel, Kreativ faglighed og Fællesskab i mangfoldighed. Det er værdier, vi tager alvorligt og som du skal kunne se dig selv ind i.

Omdrejningspunktet for vores nye faglige leder er at styrke arbejdet i ressourcecenteret og via organisering og samarbejde med medarbejdere, vejledere, PPR, familierådgivningen og forældre at skabe de bedst mulige rammer for elevernes trivsel; fagligt, relationelt og personligt. Derudover ligger der i stillingen at være nærmeste leder af 3. – 5. årgang, hvor du vil møde en række dygtige og engagerede medarbejder og en flok skønne børn.

Vi tilbyder en plads i et muntert og dygtigt ledelsesteam, der består af fire faglige ledere og en skoleleder. Ledelsesteamet er alsidigt og fleksibelt. Vi er åbne for nye ideer og måder at gøre tingene på. Som faglig leder i Hvidovre kommune bliver du også en del af et fællesskab på tværs af kommunens skoler og på tværs af special- og almenområdet. I en række fora er der plads til udvikling af og sparring omkring ledelsesopgaven. Du får en plads i gruppen af ressourcecenterledere på tværs af kommunens skoler, hvor der samarbejdes omkring den særlige faglige lederrolle, der er i at styrke inkluderende læringsfællesskaber.

Vi forventer, at du

- har ledelseserfaring

- har lederuddannelse eller er godt i gang med den

- indgår med faglig kompetence, empati og fleksibilitet i samarbejdsrelationer

- har lyst til at udvikle dig ledelsesmæssigt og både giver og modtager sparring & feedback om ledelsesopgaven

- har en anerkendende tilgang til elever, forældre og medarbejdere

- holder dig fagligt ajour

- har blik for god organisering, sund drift og prioritering af ressourcer

- har energi og lyst til at gøre en forskel hver dag

Tiltrædelse d. 1. marts 2021. Ansøgningsfrist er d. 17. januar 2021. Første samtale afholdes d. 20. januar og anden samtale d. 27. januar. Kontakt skoleleder Ole Møller Laursen på 28608690 eller mail:oll@hvidovre.dk, hvis du vil høre mere om stillingen, skolen og os.

 

Gungehusskolen har i alt ca. 590 elever. Heraf går de 520 elever i almenskolen fordelt på 24 klasser fra 0. – 9. klasse. Derudover har vi en gruppeordning for ca. 48 elever med autismespektrum-forstyrrelser, samt en modtageklasse på 15 elever. I skolens SFO1+2 går der 230 børn. Vi har godt 100 engagerede og kompetente medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.