Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig leder med stærk pædagogfaglig profil søges til dag- og døgntilbudsområdet

Stillingen er på 37 timer ugentligt placeret på hverdage med weekendfri pr. 1. september 2020.

Om dag- og døgntilbud Stormly

Det sociale dag- og døgntilbud Stormly søger en faglig leder som har en stærk pædagogfaglig profil. Du skal arbejde tæt sammen med faglig leder som har en stærk sundhedsfaglig profil.

Stormly er en del af Filadelfias i alt fire sociale tilbud. Alle fire tilbud har samme målgruppe, kerneopgave og mål for udvikling. Tilbuddene er specialiserede i forhold til borgere med epilepsi og erhvervet hjerneskade.

Hvor de 3 sociale tilbud geografisk er placeret på Filadelfias matrikel i Dianalund er Stormly placeret i Juelsminde.

Alle Filadelfias sociale tilbud trækker på Epilepsihospitalet Filadelfias høje ekspertise. Læger, psykologer og sygeplejersker arbejder sammen med tilbuddene og bidrager med den nyeste forskning og viden. Nøglen til ekspertisen er specialisering og ikke mindst samarbejdet mellem de tværfaglige team bestående af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer.

Den pædagogfaglige indsats på tilbuddene

Borgerne på alle tilbud har behov for socialfaglig indsats og sundhedsfaglig pleje og behandling. Socialfagligt støttes borgerne på alle tilbud til at mestre så mange af hverdagens aktiviteter som muligt ud fra en neuropædagogisk og rehabiliterende tilgang. Der arbejdes med ambitiøse udrednings- og forløbsprogrammer med afsæt i VUM-modellens indikatorer suppleret med Filadelfias to ekstra kategorier Epilepsi/PNES og Kognitive problemstillinger.

Fælles for alle tilbud er at vi har et tæt pårørendesamarbejde og opstarter et forskningsprojekt omhandlende det gode pårørendesamarbejde, da dette er en stor del af arbejdet.

Om dine opgaver!

Centralt i din opgaveportefølje som faglig leder på Stormly er sikringen af den pædagogfaglige kvalitet på et højt fagligt niveau. Konkret betyder dette, at du vil være tilgængelig for medarbejderne og være tovholder på eksempelvis statusmøder med sagsbehandlere i tæt samarbejde med kontaktpersoner og anden faglig leder.

Centralt i dine opgaver vil også være at facilitere, kvalificere og bistå implementeringen af den pædagogfaglige indsats hos borgere og bestillingsmål fra kommunerne. Denne opgave forventes udført i et meget tæt samarbejde med tilbuddenes øvrige pædagogfaglige medarbejdere, hvorfor stærke faglige, kommunikative og formidlende kompetencer er afgørende for virkeliggørelsen af tilbuddenes høje pædagogfaglige ambitionsniveau.

Andre konkrete opgaver vil være:

 • Souschef og faglige ledere udgør i fællesskab den daglige ledelse af Stormly

 • Sikre det faglige ansvar for de tværfaglige teams, rammesætning, mål og indsatser og

  kvalitetsudøvelse i forhold til borgerne

 • Fungerer som sparringspartner fra pædagoger ved pædagogfaglige problemstillinger

 • Bistå det pædagogfaglige personale ved kontakt til eksterne samarbejdspartnere og pårørende

 • Sikre at dokumentationen overholder gældende journaletiske retningslinjer

Dine kompetencer skal – ud over at matche ovenstående opgaver – også gerne indeholde:

 • Du har erfaring med vagtplanlægning og koordinering

 • Du har erfaring og/eller interesse for det neurologiske speciale (kendskab til neuropædagogik og rehabilitering er en stor fordel men ikke et krav)

 • Du er fagligt dygtig og har et godt klinisk blik!

 • Du brænder igennem for udvikling og bringer din viden i spil og er god til at understøtte læring og spotte udviklingspotentialer

 • Du har en bred værktøjskasse med læringsredskaber til at skabe refleksion og videndeling, der understøtte den enkelte medarbejders kompetenceudvikling

 • Du er en god formidler og evner at lære fra dig mens opgaverne løses. Du inviterer til tværfagligt samarbejde, hvor alle spiller hinanden gode til gavn for borgerne

Ved eventuel ansættelse på Stormly vil du tilbydes:

 • 9-dages uddannelsesforløb i epilepsi og neuropædagogisk rehabilitering

 • Et internt fagligt fællesskab og sparring med andre faggrupper som sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer i Filadelfias sociale tilbud og Filadelfia

 • En glad arbejdsplads, der vægter borgerens og medarbejdernes trivsel

Organisatorisk vil du referere til forstander for Stormly.

Om ansættelsesforløbet:

Der er ansøgningsfrist onsdag den 1. juli. Vi afholder ansættelsessamtaler den 7. juli.

Du er meget velkommen til at besøge os inden du beslutter, om du vil søge dette job. Læs gerne mere på www.filadelfia.dk.

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet en straffeattest. Stillings- og funktionsbeskrivelsen findes som et link i stillingsopslaget på hjemmesiden.

Søg stillingen online via http://www.filadelfia.dk.

Yderligere spørgsmål:

Du kan få mere information ved at ringe til forstander Lisbeth Lyngsø tlf.: 29 79 00 65 eller souschef Randi Henriksen tlf: 51430268.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.