Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig leder søges til Voksenhandicap

Vi søger en stærk faglig profil som evner at skabe følgeskab og arbejde struktureret 
 
Vores nuværende Souschef gennem mange år har valgt at søge nye veje, og vi har derfor brug for at kigge anderledes på vores organisering. Vi søger en faglig leder, som sammen med lederen i Voksenhandicap, skal udvikle tilbuddene med blik for en helhedsorienteret indsats til vores borgere med faglig kvalitet i opgaveløsningen.  
 
Vores faglige leder skal gå forrest i forhold til faglige metoder, kvalitetssikring af dokumentation, samt den daglige planlægning i bofællesskaberne. Det er derfor naturligt for dig, at du er synlig i hverdagen, og du kan lide at være tæt på både medarbejdere, borgere og pårørende. Du vil have stedfortræderfunktion ved lederens fravær. 
 
Hvem er vi?
Voksenhandicap er en selvstændig enhed, som består af 2 bofællesskaber og en klub for mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse eller erhvervet hjerneskade. Vi er 20 fastansatte medarbejdere og er organiseret under Center for Handicap og Psykiatri i Hvidovre Kommune.  
 
Voksenhandicap er fysisk placeret på 3 forskellige matrikler, hvor bofællesskaberne oprettet efter ABL §105 med støtte efter SEL §85.  
I Boffen bor 4 borgere med brug for støtte hele døgnet. I Lille Friheden bor 11 borgere med meget forskelligt støttebehov, der er ikke personale til stede i de sene aftentimer. Klub Hvid er en intern klub, som har åbent 2 gange om ugen og rummer borgere fra hele handicapområdet i Hvidovre Kommune.  
 
Vores pædagogiske tilgang tager afsæt i neuropædagogikken og i Antonovskys begreber: meningsfuldhed, begribelighed og håndterbarhed. Det er essentielt for os, at borgeren skal have mest mulig indflydelse på eget liv i trygge rammer og at støtten tager afsæt i en fleksibel og helhedsorienteret indsats indenfor det specialiserede socialområde.  
 
Hvem er du?
Du er en erfaren pædagog, du har arbejdet med rådgivning og vejledning, du er vant til at koordinere opgaver og kender til arbejdsplanlægning. Du kan genkende dig selv i nedenstående beskrivelse: 

 • at du er pædagogisk uddannet evt. med en faglig eller ledelsesmæssig overbygning 
 • at du kan motivere og skabe følgeskab 
 • at du kan gå foran og skabe en stærk faglig profil for tilbuddene  
 • at du har talent for administrative opgaver, planlægning og overblik 
 • at du kan kommunikere tydeligt såvel i tale som på skrift 
 • at du besidder gode samarbejdsevner og er udviklingsorienteret 
 • at du kan lide at flytte dig – både fagligt og fysisk 
Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til sundhedsfaglige område, da en del af vores borgere har brug for personlig pleje og praktisk hjælp. Ligeledes vil erfaring med planlægning og gennemførsel af socialt tilsyn være en fordel. 
 
Vi tilbyder 
 • En arbejdsplads i udvikling med spændende opgaver 
 • En arbejdsplads med plads til kreative løsninger til gavn for borgerne.  
 • En arbejdsplads med gode muligheder for sparring. 
 • En arbejdsplads med dejlige beboere  
 • En arbejdsplads med engagerede medarbejdere 
Den kommende tid vil bl.a. byde på følgende opgaver: 
 • Forankring af Voksenhandicap som én enhed 
 • Tværfaglighed og samarbejde  
 • Udvikling af vores praksis, således at opgaver løses helhedsorienteret 
 • Udvikling af dokumentationspraksis, hvor vi bl.a. overgår fra Bosted til Cura i løbet af 2018/19 
 
Kan du se dig selv som vores faglige leder med mulighed for at præge området i denne nyoprettede stilling, så send gerne en uddybende ansøgning. 
 
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Voksenhandicap Betina Funch Rasmussen på 51587832 eller via mail bvf@hvidovre
 
Stillingen er ledig snarest muligt eller senest 1.maj 2018. 
 
Ansøgningsfrist den 14. marts 2018 inden kl. 12.00 
 
Send ansøgning via dette link  https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1065&departmentId=18956&ProjectId=144756
 
Vi forventer at afholde samtaler den 20. marts 2018.
 
Løn og ansættelsesforhold:  
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny løn.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her