Faglig leder til mellemtrinnet på Bagsværd Skole

Bagsværd Skole søger faglig leder til tiltrædelse 1. april 2018

Vi søger først og fremmest en leder med stort L, der er bevidst om at skulle facilitere kerneopgaven:

Bedst mulig læring og trivsel for vore elever.

Skoleledelse indeholder utallige facetter og Bagsværd Skole har brug for en faglig leder der kan træde i karakter som leder af læring med iagttagelse af de væsentligste ledelsesfaktorer i læringsmiljøet:

  • Sikring af ordentlige rammer i et komplekst miljø
  • Omfattende indblik i skolevirksomhed
  • Øje for udvikling og evidensbaseret læring
  • Samt ikke mindst relations- og tillidsbaseret ledelse

Vi tilbyder at du bliver en del af skolens ledelsesteam, som ud over skolelederen består af 4 faglige ledere.

På Bagsværd Skole har vi en respektfuld omgangsform og humoristisk grundtone i samarbejdet og vi sætter stærk faglighed højt. Alle ledere tager ansvar for at læringsmiljøet er succesfuldt på hele matriklen, uanset egne specifikke lederopgaver og du skal regne med at opgaverne er alsidige og uforudsigelige. Du skal blandt andet være indforstået med at jobbet kan indebære vikardækning.

Du bliver som udgangspunkt faglig leder for mellemtrinnet. Du skal i samarbejde med lærere og øvrigt pædagogisk personale sikre det gode læringsmiljø for eleverne, godt forældresamarbejde og ikke mindst at skolens helhed i alle læringsprocesser fungerer. Således er fritidsklubdelen med tilhørende personale en del af skolens virke, der naturligt hører under faglig leder for mellemtrinnet.

Du bliver leder for dygtige og ambitiøse medarbejdere, der i god omgangsform og behagelig atmosfære arbejder målrettet med elevernes fortsatte læring og trivsel. Din opgave vil være at understøtte det gode arbejde der allerede ydes, herunder eksempelvis ved at facilitere tværgående samarbejde i og udenfor organisationen.

Som leder skal du være rodfæstet under pres og kunne navigere i den kompleksitet og uforudseelighed, der er og opstår på en stor arbejdsplads. Det er en fordel at du er læreruddannet, og det er nødvendigt at du besidder stor personlig integritet og samarbejdsevne i forhold til alle interessenter.

Du kan kontakte skoleleder Merete B. Hytting på skolens nummer 39 57 31 00 for yderligere information om stillingen og du er velkommen til i den forbindelse at aftale besøg på skolen.

Ansøgningsfrist 21. februar kl. 12.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler allerede fra 22. februar.

Bagsværd Skole er en af 10 folkeskoler i Gladsaxe Kommune. Kommunen har meget klare og fælles visioner om, at alle elever skal blive så dygtige de kan, og i den proces have fokus på gode læringsstrategier. Bagsværd Skole er ambitiøse omkring at bevare og udvikle et ordentligt læringsmiljø for børn og voksne og vi er bevidste om at læring og trivsel går hånd i hånd.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Matematik- og en dansklærer til afdeling Byvang til Slangerup Skole

Frederikssund Kommune

Søger du fleksible arbejdsvilkår og stor trivsel. Slangerup Skole søger både en matematik- og en dansklærer til afdeling ByvangVi søger to lærere der kan undervise i et eller flere af følgende fag Dansk, N T, idræt, musik og matematik.Byvang er en a...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Naturfagslærer

Glostrup Kommune

Engageret naturfagslærer søges til udskolingen på Vestervangskolen Brænder du for naturfag, vejlede dine kolleger inden for dette felt og for at sætte dit præg på skolens naturfagslinje, så har vi jobbet til dig. Vi står og mangler en uddannet lærer...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Ekspert i håndværk/design og dansk til Ordrup Skole

Gentofte Kommune

Ordrup Skole er en stor, attraktiv skole i Gentofte, tæt på både København og smuk natur. Vi leder med lys og lygte efter en ny kollega, der kan gøre en god skole endnu bedre. Til indskolingen (0.-5. kl.) søger vi en ny kollega, der brænder for at u...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Rungsted Skole søger ambitiøs lærer med linjefag i dansk og fransk til mellemtrin/udskolingen

Hørsholm Kommune

Vi har en ledig stilling med et skema i en af vores 5. klasser. Vi søger en lærer, der kan følge klassen til de afslutter i 9. klasse og som brænder for dansk og meget gerne fransk. Rungsted Skole har et højt ambitionsniveau og en vision om, at gøre...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Dansk- og engelsklærer til Dronninggårdskolen

Rudersdal Kommune

Om jobbet Du skal undervise i dansk, engelsk og kristendom i 1. klasse og supplerende undervisning i læsning i en tidsbegrænset periode frem til sommerferien. Har du, eller er du påbegyndt en læsevejlederuddannelse er der også mulighed for vejlednin...