Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig og energisk assisterende leder til Dagtilbud Torsted Horsens Kommune

Dagtilbud Torsted søger en assisterende leder, til indgåelse i et dynamisk lederteam. Sammen brænder vi for ledelse af pædagogisk udvikling, som vi udvikler i tæt samarbejde med hinanden og vores veluddannede personale.
Til vores team søger vi en lederkollega, der sammen med os har lyst til at træde nye faglige stier i et energisk, humoristisk og velreflekteret miljø.
 
Dagtilbud Torsted
Dagtilbud Torsted er placeret i et spændende lokalområde i betydelig vækst. Medarbejderne er engagerede og veluddannede, med en høj andel af uddannede pædagoger. Dagtilbud Torsted er Horsens Kommunes største dagtilbud og består af 4 afdelinger samt dagplejen i Torsted. Desuden er vi i fuld gang med byggeri af endnu en institution. Der er 130 faste medarbejdere i organisationen.
 
Forventninger til den assisterende leder
Den nye assisterende leder skal sammen med den øvrige ledelse, være med til at drive personaleledelse samt den pædagogiske udvikling i forhold til børnenes trivsel, læring og personlig mestring. Dette gøres ved at fastsætte rammer, planlægge og gennemføre implementeringen af pædagogiske indsatser, samt sikre dokumentation og evaluering. Det vil være vigtigt, at den nye assisterende leder tænker på tværs af de fire afdelinger samt dagplejen, og medvirker til at læring og implementering bliver en fælles opgave i dagtilbuddet.
 
Den assisterende leders opgaver
Den assisterende leder skal indgå i lederteamet omkring løsning af den fælles ledelsesopgave. Opgaverne fordeles efter kompetencer i lederteamet, men pædagogisk ledelse og personale ledelse har primært fokus for den kommende assisterende leder.
Som ledelse i Dagtilbud Torsted arbejder vi værdibaseret og ud fra en anerkendende og dialogbaseret tilgang. Vi har høje faglige ambitioner omkring børnene og vores personale og det vil være en opgave, at styrke det eksisterende fokus på at få alle tilgængelige ressourcer i spil i arbejdet hermed.
 
Kulturen og tilgangen i Dagtilbud Torsted er eksperimenterende og vores nye kollega skal kunne trives i et miljø, hvor det at tænke anderledes og prøve nye tiltag vægtes højt. 
 
Den assisterende leder skal indgå i det strategiske arbejde, og med dette udgangspunkt medvirke til implementering af de pædagogiske læreplaner. Indsatserne skal planlægges og struktureres, så det sikres at de ønskede resultater nås igennem fokus på både individuel kompetenceudvikling og organisatorisk læring.
 
Som assisterende leder skal du være sparringspartner for teams og medarbejdere i forhold til daglig pædagogisk praksis, og medvirke til at vores indsatser målsættes, evalueres og dokumenteres. Det forventes, at du som assisterende leder er synlig i hverdagen og deltager på teammøder, men også i dagligdagen på grupperne, for fagligt at involvere dig og understøtte medarbejdernes løsning af kerneopgaven.
Vi vægter et tæt partnerskab med forældrene, hvorfor det forventes at den assisterende leder skal være opsøgende og udviklende i dette partnerskab.
 
Faglighed og erfaring
I ansættelsen vil der blive lagt vægt på følgende aspekter af faglighed og erfaring:

 • En formel pædagogisk uddannelse, der er suppleret, så den er ”up to date” og faglig stærk på 0-6 års området.
 • Optagethed af den styrkede pædagogiske læreplan samt implementeringen af denne.
 • Stærk faglig interesse for børns udvikling og læring, samt interesse for løbende at holde sig opdateret på den seneste forskning.
 • Relevant ledelsesmæssig erfaring og gerne ledelsesmæssig efteruddannelse eller et ønske om at påbegynde dette.
 • Erfaring og kompetencer i forhold til tydeligt at definere målsætninger og strategi, samt evne til at omsætte det til konkrete tiltag, der forstås og skaber opbakning i medarbejdergruppen.
 • Erfaring med at strukturere og gennemføre udviklingstiltag, så de målsættes, evalueres og dokumenteres.
 • Gode formidlingsevner i skrift og tale. Det skriftlige arbejde skal have interesse og være af høj kvalitet.
 
Personlige kompetencer
Der lægges i stillingen vægt på disse personlige kompetencer:
 • Struktureret. Du trives med at skabe rammer og retning samt planlægge og implementere udviklingstiltag.
 • Afslutter fokus. Tiltag følges til dørs, evalueres og dokumenteres.
 • Udviklingsorienteret og faciliterende. Du ser helheder og sammenhænge for at understøtte udviklingen. Du nedbryder strategien til planer og konkrete tiltag, samt medvirker til at få indsatserne sat i spil i hverdagen. Du skaber følgeskab hos medarbejderne.
 • Selvkørende og modstandsdygtig. Du sætter dagsordenen, handler selvstændigt og fremstår overbevisende og selvsikker.
 • Inkluderende og dialogskabende. Du lytter, skaber dialog, viser tillid og sætter retning.
 • Risikovillig og hverdagsinnovativ. Du udvikler og forbedrer løbene den pædagogiske praksis og skaber konkrete resultater
   
Proces
Ansøgningsfristen er mandag den 16. februar 2020.
 
Der afholdes indledende samtaler den 19. februar 2020. Anden samtalerunde gennemføres den 26. februar 2020. Imellem de to samtaler vil de der inviteres til 2. samtale blive bedt om at udfylde en personprofil, som de vil få tilbagemelding på af et eksternt konsulentfirma.
 
Forventet ansættelse pr. 1. april 2020.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte dagtilbudsleder Jette Klindt Ejlertsen på tlf.: 22685150, assisterende leder Rikke Krüger Stobberup på tlf.: 60926304 eller assisterende leder Heidi Badstue Sloth på tlf.: 29904061.

Vi ser dig også rigtig gerne til et besøg.

P.t. er der flere ledige stillinger som assisterende ledere i Horsens Kommune. Derfor vil vi gerne at du i ansøgningen tilkendegiver om du har søgt flere af stillingerne eller er interesseret i flere af stillingerne.

Hvis du vil vide mere om ansættelsesprocessen for assisterende ledere på dagtilbudsområdet kan du se det her
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.