Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig og nysgerrig sygeplejerske til Center For Demens - Lindehusene på Nørrebro

Har du erfaring fra arbejde med mennesker med demenssygdom, eller vil du gerne opnå den erfaring? Er du en faglig stærk og ansvarsbevidst sygeplejerske? Evner du at arbejde selvstændigt og samtidig sparre med dine kolleger omkring konkrete sygeplejeopgaver? Så er du måske vores nye kollega!  
 
Nyt demenscenter søger sygeplejerske til vores plejeafdelinger, hvor der i alt bor 59 beboere fordelt i to huse. Demensafdelingerne er netop flyttet til nye fysiske rammer i De Gamles By på Nørrebro, hvor der bl.a. er fokus på demensvenlig indretning, til gavn for både beboere og medarbejdere.  
 
Vi søger dig, der har lyst til at være med i den spændende udviklingsproces, det er at starte et hus i nye rammer og som samtidig kan understøtte udøvelsen og udviklingen af sygeplejen til vores beboere.  
 
Vi forestiller os, at du 
 • er sygeplejerske med bred klinisk erfaring 
 • kan arbejde selvstændig, tager ansvar og viser initiativ
 • har flair for samarbejde på tværs og kvalitetssikring af dokumentation i CURA 
 • formår at agere i dilemmaer, mellem sygepleje af høj faglig kvalitet og beboernes egne ønsker og selvbestemmelsesret 
 • har lyst til at være tæt på beboerne, dette er ikke et en ”skrivebordsjob”, du skal være, der hvor sygeplejen er kompleks og kræver særlig sundhedsfaglig vurdering og handling 
 • er en tålmodig formidler 
 • du er god til at skabe overblik og hjælpe dine kollegaer 
 • har kendskab til forbedringsmodellen eller ønsker at opnå dette
Du er en del af de daglige opgaver og har dit sygeplejefaglige fokus på beboere, som befinder sig i en helbredsmæssig kompleks situation.  
Du vil blive fast tilknyttet i den skærmede enhed, men der vil være opgaver i afdelingen for de yngre med demens, når sygeplejersken derfra har fri m.m.  
 
Dine ansvarsområder som sygeplejerske vil være at
 • tilrettelægge og prioritere opgaver i samarbejde med afdelingens øvrige personale, bl.a. ud fra de daglige tavlemøder, samt tværfaglige konferencer 
 • kunne identificere og varetage komplekse sygeplejeopgaver, samt opgaveoverdrage jf. Københavns Kommunes indsatskatalog 
 • kunne bistå dine kollegaer, særligt ved akutte eller problematiske situationer 
 • understøtte plejepersonalets kompetenceudvikling løbende i begge afdelinger i de daglige borgernære situationer 
 • deltage i udvikling og implementering af instrukser fra Københavns Kommune og Sundhedsstyrelsen, samt være en del af det lokale CURA-læringsteam. 
Vi tilbyder  
 • faglig sparring med de øvrige sygeplejersker og terapeuter hver 14. dag 
 • et tværfagligt miljø med mulighed for læring og udfordringer 
 • imødekommende og inspirerende kollegaer med mange forskellige kompetencer 
 • gode muligheder for videre faglig udvikling i en ambitiøs og vidtspændende kommune 
 • relevante kurser, samt et akademimodul efter to års ansættelse.  
Vi arbejder ud fra Tom Kitwoods teorier om personcentreret omsorg. Vi fokuserer på beboerens ressourcer og mener, at forståelse, tillid, respekt og omsorg kan være med til at forhale sygdommens udvikling.  
 
Vi arbejder med spændende og målrettet kvalitetsudvikling ud fra forbedringsmodellen med særlig fokus på borgersikkerhed og den rehabiliterende sygepleje.  
Det er et systematisk og tværgående udviklingsarbejde, der arbejdes med i hele Sundhed- og Omsorgsforvaltningen.  
 
Det praktiske  
Center For Demens – Lindehusene, har til huse i nyistandsatte bygninger i den grønne oase De Gamles By på Indre Nørrebro. Vi omfatter et aktivitetscenter som dagtilbud og et center til træning og rådgivning samt to plejeafdelinger. I det ene hus bor 27 beboere, der alle primært er under 65 år, og i det andet hus bor 32 beboere på skærmede demenspladser.  
 
Vi har et stort internt tværfagligt samarbejde, med social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, pædagoger, demensvidenspersoner, service- og administrative medarbejdere.  
 
Ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 37 timer om ugen, fortrinsvis i dagvagt. Der kan forekomme weekend- og helligdagsarbejde ved særlige situationer.  
Tiltrædelse den 1. juli eller hurtigst muligt.
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter glædende overenskomst.
Mere information  
Da vi desværre ikke kan henvise til en hjemmeside endnu, er du mere end velkommen til at kontakte os. Ring til afdelingsleder Trine Svendsen på 2710 9133 eller kvalitets- og udviklingssygeplejerske Anne Fischer på 3055 0247  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 20. juni 2019  
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 26.
 
 
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.