Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk afdelingsleder til Danmarks førende specialtilbud til udsatte børn og unge Genopslag

Specialområde Børn og Unge (SBU) vil være Danmarks førende specialtilbud til udsatte børn og unge. For at kunne lykkes med det, kræver det, at vi har kompetente og ambitiøse ledere på alle vores afdelinger.

Den nuværende afdelingsleder på Kløvhøj har af familiemæssige årsager valgt at flytte tilbage til hovedstaden, og derfor er der opstået denne spændende mulighed for den rette kandidat. Stillingen genopslås for at sikre et bredere ansøgerfelt.

Kløvhøj har gennem de sidste to år gennemgået en stærk udvikling og er godt på vej til at lykkes med SBU's ambitiøse mål. Men vi er der ikke endnu, så der er en stor og spændende ledelsesopgave sammen med det dygtige personale på afdelingen.

Din profil
Den nye afdelingsleder skal have solid ledelseserfaring og en velfunderet faglig baggrund. Desuden lægges der vægt på handlekraftig og tydelig ledelse med afsæt i den anerkendende tilgang.

Det er væsentligt, at du formår både at holde fokus på det daglige pædagogiske arbejde, samtidig med at du vil have tæt kontakt til områdeledelsen for Specialområde Børn og Unge (SBU) samt afdelingslederne for de øvrige afdelinger. Dit ledelsesmæssige arbejde på Kløvhøj understøttes af den administrative og den pædagogiske teamleder, og du kommer til at indgå i et fælles ledelsesteam for hele Kløvhøj også sammen med skolelederen på den interne skole ved Kløvhøj

Vi forventer, at:

  • du har en relevant faglig uddannelse suppleret med en lederuddannelse
  • du har erfaring fra døgnområdet og gerne erfaring med målgruppen
  • du prioriterer at udvikle dine medarbejdere fagligt
  • du motiveres af både drift- og udviklingsopgaver
  • du formår at lede en afdeling med afsæt i Socialtilsynets kvalitetsmodel og Lov om Voksenansvar
  • du sætter en klar retning i din ledelse og er tydelig omkring dine forventninger til medarbejderne.

Om stillingen
Afdelingslederen er ansvarlig for driften af Kløvhøjs døgntilbud og refererer til SBU's
viceområdechefniveau. Afdelingslederen understøttes fagligt og administrativt af den fælles administration. Ligesom der er et stærkt fællesskab mellem afdelingslederne på SBU's otte afdelinger.

Den centrale opgave er at sikre barnets/den unges trivsel og udvikling i et tæt samarbejde med anbringelsesmyndighed og forældre. Du har som afdelingsleder ansvaret for at sikre at rammerne for dette er på plads, bl.a. ved at sikre høj faglighed hos medarbejderne på Kløvhøj.

I tæt samarbejde med ledelsesteamet på Kløvhøj og viceområdechefen får du rig mulighed for at sætte dit faglige præg og sætte rammerne for det pædagogiske arbejde på Kløvhøj.

Der vil i stillingen være mulighed for uddannelse og ledelsessupervision.

Om SBU og Kløvhøj
SBU er karakteriseret ved en høj, faglig kvalitet målrettet børn og unge med komplekse handicap og særlige behov. Læs mere om SBU på hjemmesiden http://www.sbu.rm.dk/

Kløvhøj er et helhedstilbud bestående af en døgnafdeling for børn og unge i alderen 10-18 år med mulighed for efterværn til det 22år. Kløvhøj har 20 døgnpladser til børn og unge, hvoraf 2 døgnpladser kan bruges fleksibelt til indskrivning af voksne borgere i alderen 18-22 år. Derudover er der en intern skole med plads til 10 elever.

Målgruppen er kendetegnet ved at have gennemgribende mentale udviklingsforstyrrelser, psykiske, kognitive og emotionelle vanskeligheder. Kendetegnende for alle er, at de har brug for hjælp og støtte til flere aspekter i hverdagen.

Kløvhøjs er engagerede medarbejdere er uddannet til netop denne målgruppe, og brænder for at gøre en forskel for de mest sårbare børn i Danmark. Kløvhøj ligger i skønne rammer på Djursland, i Dalstrup tæt på Grenaa. Kløvhøj er kendetegnet ved at være lokalt forankret, og har et godt samarbejde med myndigheder og borgere i lokalområdet. Det er en medvirkende faktor til børn og unges trivsel, at de er en del af lokalmiljøet både i forthold til fritidsinteresser og fritidsarbejde.

Yderligere oplysninger
Der er tale om en fast stilling med løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem den faglige organisation og Region Midtjylland. Vi forventer, at du har kørekort og adgang til bil, da møder i hele regionen forekommer. Du skal være klar til at arbejde på forskellige tidspunkter for at sikre kontakten til medarbejderne.

Stillingen ønskes besat  den 1. juni 2021 eller snarest.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til områdechef Ole Christian Graversen på tlf. 2388 6069 eller viceområdechef Jannie Falk Bjerregaard på tlf. 2046 3126.

Der forventes holdt samtaler hhv. den 11. maj 2021 og den 21. maj 2021. Kandidater, der går videre til samtale 2 kan forvente at blive indkaldt til en Garudatest mellem de to samtaler med tilbagelæsning i Aarhus.

Du er meget velkommen til at kontakte os og få en rundvisning på hele afdelingen.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.