Gem job

Faglig stærk afdelingsleder til Ungehuset Emdrup

Er du den perfekte kombination af stærk faglighed, erfaren personaleleder og trives du med både at sætte strategisk retning og løse administrative opgaver? Brænder du for arbejdet med udsatte unge, og er du ambitiøs på dine egne, dine kollegaers og de unges vegne? Så er du måske netop den afdelingsleder, vi leder efter til Ungehuset Emdrup.  

Som afdelingsleder på Ungehuset Emdrup bliver du en del af et team bestående af en anden afdelingsleder og en institutionsleder, som til dagligt også er leder på en anden døgninstitution (i samme center). Vi har et tæt samarbejde i ledergruppen, og vores vision er, at vi leder sammen på tværs. Vi vurderer ud fra de konkrete opgaver hvem af os, der skal løse den, så vi sikrer den bedste løsning.

Om Ungehuset Emdrup
Ungehuset Emdrup er en behandlingsinstitution for unge mellem 13-23 år med svære psykosociale og psykiatriske vanskeligheder. De unge kan have et misbrug af stoffer og/eller alkohol, som dog ikke udgør deres primære udfordringer, men er et symptom af deres psykosociale og psykiatriske vanskeligheder. Gældende for alle unge på Ungehuset er, at deres udfordringer er komplekse, selvom de kognitivt befinder sig indenfor normalområdet. De unge kan have udadreagerende og selvskadende adfærd.

Vores fornemmeste opgave er at skabe udvikling og læring for de unge, så de får de bedste muligheder for at leve selvstændige og meningsfulde liv. Det gør vi bl.a. gennem botræning, fokus på uddannelse og ved at hjælpe den enkelte med at få skabt struktur og overblik over sin hverdag.  

Huset består af to døgnafdelinger med plads til 10 unge på hver afdeling. På Ungehuset er vi i gang med at implementere en miljøterapeutisk behandlingsramme, som vi kombinerer med Kognitiv Adfærdsterapi (KAT). Derudover er vores tilgang til de unge baseret på metoderne Low Arousal og motiverende samtaler (MI).

Sammen med de unge sætter vi enkle, tydelige og handlingsrettede mål for behandlingsarbejdet ud fra en særligt udviklet metode, vi kalder CSP:DoK. Vi vægter inddragelse af de unge og deres familier højt.

I Ungehuset er vi ca. 35 medarbejdere fordelt på fast personale og vikarer. Personalegruppen består primært af pædagoger. Derudover er der ansat sundhedsfagligt personale, socialrådgiver og psykolog.  

Om opgaven
Ungehuset Emdrup har i de seneste år været igennem en stor forandring, hvor både målgruppens vanskeligheder og institutionens faglige metoder og tilgange har ændret sig. Disse forandringer har haft betydning for, at der har været perioder med udskiftningen i personalegruppen og blandt ledelsen. Men vi er ved at være en stabil, ambitiøs og motiveret ledelse og medarbejdergruppe, der nu mangler den sidste brik til at danne det nye Ungehuset Emdrup.

Som ny afdelingsleder vil du derfor komme ind i et hus, der er ved at konsolidere sig på ny, og hvor ledelse og personalet sammen skal finde retningen for det miljøterapeutiske, pædagogiske og behandlende arbejde. I denne konsolidering får du en afgørende rolle for at sikre høj faglighed hos personalet, god trivsel og fremdrift i institutionens målsætninger. Alt dette skal lykkedes ved, at du arbejder som en nærværende og handlekraftig afdelingsleder, der samarbejder tæt med personalegruppen, og de øvrige samarbejdspartnere.
Dine nærmeste samarbejdspartnere udover personalegruppen er den anden afdelingsleder, institutionslederen samt husets psykolog og socialrådgiver, som du skal opdyrke et loyalt samarbejde med gennem sparring og målsætningsarbejde. Derudover strækker samarbejdsfladerne sig også til målgruppens netværk, psykiatrien, andre institutioner, uddannelsesinstitutioner, civilsamfundsaktører og andre relevante samarbejdspartnere. 

For at lykkedes i jobbet er det afgørende at arbejde udviklingsorienteret og turde at gå nye veje. I Ungehuset skal vi skabe resultater i et samarbejde og ved at inddrage, motivere og engagere andre. Det betyder, at den nye leder skal arbejde anerkendende og have en nysgerrig tilgang i sparringen med kollega, medarbejdere og øvrige ledelse.

Helt afgørende er også, at den nye afdelingsleder understøtter den fulde opgaveløsning og kompetenceudvikling i personalegruppen i overensstemmelse med de politiske visioner og fastsatte mål for området. 

Om dig
Vi søger en afdelingsleder, som:  

 • har erfaring som personaleleder og ved hvad det vil sige at lede i en kompleks hverdag
 • har kendskab til døgninstitutionsområdet og erfaring med målgruppen – gerne fra psykiatrien 
 • kan løse administrative opgaver (herunder vagtplan, kasse m.m.) 
 • kan sikre anvendelse af den kognitive metode i praksis 
 • er robust og har høj arbejdskapacitet 
 • er fortrolig med og dygtig til tillidsbaseret personaleledelse 
 • sætter stor pris på tværfaglighed og forstår at sætte de forskellige faggrupper i spil på en effektiv og faglig funderet måde
 • er en stærk formidler i både skrift og tale 

Vi tilbyder
Som ny afdelingsleder i Ungehuset, tilbyder vi dig:

 • et miljø præget af super engagerede medarbejdere, der arbejder målrettet og hårdt på at støtte nogle af Københavns mest udsatte unge  
 • en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor vi går nye veje, skaber resultater og har høje ambitioner for de unge og familierne 
 • indflydelse på implementeringen af Kognitiv Adfærdsterapi  
 • at blive en del af en organisation, hvor der arbejdes med implementering af Socialforvaltningens principper for god ledelse. Vi lægger vægt på, at ledelserne på institutionerne og centerledelsen er teamorienterede og tilgangen er tillidsbaseret
 • stor indflydelse på den daglige drift 
 • at blive en del af et velfungerende center, hvor sammenhængskraften i centret prioriteres og opgaver løses på tværs af institutionerne og centerstaben 
 • at kunne få tæt sparring fra centrets økonomi- og HR-partnere ifm. løsningen af økonomi- og personaleopgaver

Ungehuset Emdrup er en del af Københavns Kommunes Socialforvaltning og er forankret i Center for Socialpædagogik og Psykiatri (CSP). Udover Ungehuset består CSP af tre andre døgninstitutioner, to dagbehandlingsskoler og to ambulante tilbud til sårbare børn, unge og familier. Du kan læse mere om CSP her: www.csp.kk.dk

Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Stillingen er en fuldtidsstilling, der ønskes besat den 1. juni 2021. Der er bagvagtsordning tilknyttet stillingen, hvorfor du ca. hver 10. uge skal varetage ledelsesopbakningen i alle centerets døgninstitutioner aftener og weekend. Udover Ungehuset Emdrup er der tre andre døgninstitutioner.

Center for Socialpædagogik og Psykiatri anvender børne- og straffeattest samt referencer som led i rekrutteringen. 

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mie Kristiansen på 4014 8970 eller institutionsleder Katja Mejlfort på 2752 3325 kl. 9-16 på hverdage.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 13. april 2021
Vi afholder ansættelsessamtaler fredag den 16. april og evt. 2. samtale onsdag den 21. april. Ansøgere, der går videre til 2. samtale, vil blive testet gennem vores HR afdeling.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fagligt ambitiøs afdelingsleder til udskolingen på Peder Lykke Skolen

Peder Lykke Skolen

København S
Dedikeret udskolingsleder søges en, der med høj faglig integritet, udpræget pædagogisk forståelse og gode it-kompetencer vil understøtte og lede udskolingspersonale på Peder Lykke Skolen. Vi søger en dygtig udskolingsleder, der har mod på og lyst ti...
Indrykket:25. marts 2021

Afdelingsleder til Lykkebo Skole og Kirsebærhavens Skole

Lykkebo Skole

Valby
Vi søger en pædagogisk og fagligt velfunderet afdelingsleder fra den 1. juni 2021, der kan være med til at lede en moderne skole, som skal indgå i en ny skolestruktur fra skoleåret 2022 2023. Du skal være tydelig med, hvad du vil, og samtidig jordnæ...
Indrykket:22. marts 2021

Erfaren afdelingsleder til Lions Kollegiet - et bo- og rehabiliteringstilbud for borgere med erhvervet hjerneskade

Lions Kollegiet - Bolille

København NV
Er du en nærværende og synlig leder, der kan inspirere og begejstre? Brænder du for at arbejde med og for mennesker med erhvervet hjerneskade? Kan du samarbejde på tværs med mange interessenter? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Den selv...
Indrykket:29. marts 2021

Afdelingsleder til det nybyggede Klostergårdens Plejehjem på Østerbro

Klostergårdens Plejehjem

København Ø
Vi er i starten af 2020 flyttet til det nybyggede Klostergårdens Plejehjem, som vi ønsker skal være et godt sted at bo, besøge og arbejde. På Klostergården ønsker vi at skabe livskvalitet i trygge og gode rammer og lægger vægt på beboernes mulighed ...
Indrykket:7. april 2021

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) søger afdelingsleder til Aflastningen i det nyåbnede botilbud Jacobshøj

Jacobshøj

København S
Er du leder med en stærk pædagogfaglig profil? Har du lyst til at være en drivende kraft i arbejdet med at skabe de bedste forudsætninger for det gode liv for borgerne blandt andet igennem et tillidsfuldt og professionelt pårørendesamarbejde? Og vil...
Indrykket:7. april 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Fagligt ambitiøs afdelingsleder til udskolingen på Peder Lykke Skolen

Peder Lykke Skolen

København S
Dedikeret udskolingsleder søges en, der med høj faglig integritet, udpræget pædagogisk forståelse og gode it-kompetencer vil understøtte og lede udskolingspersonale på Peder Lykke Skolen. Vi søger en dygtig udskolingsleder, der har mod på og lyst ti...
Indrykket:25. marts 2021

Afdelingsleder til Lykkebo Skole og Kirsebærhavens Skole

Lykkebo Skole

Valby
Vi søger en pædagogisk og fagligt velfunderet afdelingsleder fra den 1. juni 2021, der kan være med til at lede en moderne skole, som skal indgå i en ny skolestruktur fra skoleåret 2022 2023. Du skal være tydelig med, hvad du vil, og samtidig jordnæ...
Indrykket:22. marts 2021

Erfaren afdelingsleder til Lions Kollegiet - et bo- og rehabiliteringstilbud for borgere med erhvervet hjerneskade

Lions Kollegiet - Bolille

København NV
Er du en nærværende og synlig leder, der kan inspirere og begejstre? Brænder du for at arbejde med og for mennesker med erhvervet hjerneskade? Kan du samarbejde på tværs med mange interessenter? Så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Den selv...
Indrykket:29. marts 2021

Afdelingsleder til det nybyggede Klostergårdens Plejehjem på Østerbro

Klostergårdens Plejehjem

København Ø
Vi er i starten af 2020 flyttet til det nybyggede Klostergårdens Plejehjem, som vi ønsker skal være et godt sted at bo, besøge og arbejde. På Klostergården ønsker vi at skabe livskvalitet i trygge og gode rammer og lægger vægt på beboernes mulighed ...
Indrykket:7. april 2021

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) søger afdelingsleder til Aflastningen i det nyåbnede botilbud Jacobshøj

Jacobshøj

København S
Er du leder med en stærk pædagogfaglig profil? Har du lyst til at være en drivende kraft i arbejdet med at skabe de bedste forudsætninger for det gode liv for borgerne blandt andet igennem et tillidsfuldt og professionelt pårørendesamarbejde? Og vil...
Indrykket:7. april 2021