Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk og engageret Fysioterapeut søges til plejehjemmet Akaciegården

Vores "stærke" fysioterapeut har fulgt sin drøm om karriereskift - Derfor har vi fra 1. november 2019 en spændende ledig stilling på 35 timer/uge som fysioterapeut på Akaciegården.

Hvem er vi:

Akaciegården er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Frederiksberg Kommune. Vi er et plejehjem, der har eksisteret i 43 år, som for 3 år siden flyttede ind i et flot nybygget hus med mange spændende faciliteter. Huset består af 95 lejligheder fordelt på 5 etager, en aktivitets/træningsenhed, en serviceafdeling og et produktionskøkken med en tilhørende cafe.

Vi har mange frivillige, som medvirker til at skabe et aktivt hverdagsliv med alsidige aktiviteter for beboere.

Hvem er du:

Du vil som vores nye fysioterapeut og kollega være en vigtig medspiller i vores Trænings- og Aktivitetsteam, som ud over dig består af 2 aktivitetsmedarbejdere, en ergoterapeut og en koordinerende terapeut. I Trænings- og Aktivitetsteamet samarbejder vi alle mod samme overordnet målsætning, som er at understøtte beboerne i at få en meningsfuld og aktiv hverdag.

I dit nye team vil du møde gode og engagerede kollegaer, som vil tage godt imod dig. Vi vægter højt, at have det godt sammen både personligt og fagligt. Vi kan tilbyde god sparring, er nysgerrige og åbne overfor nye ideer og er optaget af udvikle vores team og tilbud.

Som fysioterapeut vil du have ansvar for at varetage specifikke fysioterapeutiske opgaver, men vil også indgå og samarbejde med resten af teamet omkring andre terapeutiske- og aktivitetsorienteret opgaver, ligesom du vil have en stor tværfaglig samarbejdsrelation til husets øvrige faggrupper.

Vi forestiller os at du:

  • Har erfaring med, eller interesse for, at arbejde med geriatriske beboere, som ofte har komplekse problemstillinger.
  • Kan arbejde med din faglighed ud fra Frederiksberg Kommunes kvalitetsstandarder for genoptræning jf. Sundhedsloven § 140 og jf. Serviceloven § 86.1 samt vedligeholdende træning jf. Serviceloven § 86.2.
  • Har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre individuelle træningsforløb ud fra SMART- mål princippet, samt har erfaring med at stå i spidsen for forskellige fysisk vedligeholdende holdtilbud.
  • Har erfaring og lyst til at arbejde med hjæpemidler.
  • Har erfaring og lyst til at arbejde med forflytning og lejring.
  • Er god til at formidle og kommunikere med beboere og samarbejdsparter både i tale og på skrift. Vi anvender CURA med afsæt i Fælles sprog 3, som elektronisk dokumentationssystem.
  • Er åen og interesseret i at arbejde tvæfagligt båe i mindre og støre teams.
  • Kan deltage på tværfaglige konferencer og bidrage til sparring og opgaveløsning inden for trænings-og aktivitetsområdet.
  • Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for det fysioterapeutiske tilbud på Akaciegården og have en naturlig lyst og engement til udvikling af området.

Praktisk:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte koordinerende terapeut Helle Gram på telefon 36 19 77 29 eller 36 19 77 30. Ved interesse kan du også læse om os på www.akaciegaarden.dk

Er du interesseret, så modtager vi gerne din ansøgning vedhæftet CV, autorisation og relevante bilag på akaciegarden@frederiksberg.dk.

Der er ansøgningsfrist 30. september 2019. Vi holder ansættelsessamtaler 11. oktober 2019.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes gældende overenskomst med mulighed for tillæg, og den er ledig til tiltrædelse 1. november 2019 eller snarest derefter.

Akaciegårdens vision er at sikre høj livskvalitet for beboerne, herunder at skabe et trygt og værdigt hverdagsliv i dialog med vores beboere. Udgangspunktet er en fælles forståelse af kerneopgaven, hvor "intet er umuligt".

Akaciegården skal være et moderne, aktivt og trygt sted at bo, og en attraktiv arbejdsplads og et sted hvor flere generationer mødes.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.