Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stærk social- og sundhedsassistent søges til fast nattevagt på Pleje- og rehabiliteringscenter Hegnsgården


Om jobbet

Pleje- og Rehabiliteringscenter Hegnsgården består af 46 døgnrehabiliteringspladser fordelt på to afdelinger samt en afdeling med 20 faste boliger – og vi søger en erfaren social- og sundhedsassistenter til vores rehabiliteringsafdeling.

Vi modtager primært ny udskrevet borgere fra hospitalet, og de er bredt repræsenteret fra alle specialer. Da borgerne kun lige er færdigbehandlet på hospitalet når de kommer hos os, kræver det at personalet har høj faglighed, bred faglig viden og godt overblik. Borgerne bliver visiteret til forskellige typer af døgnrehabiliteringsophold bl.a. genoptrænings-, observations-og terminale ophold.

Som social- og sundhedsassistent om natten er du ansvarlig for egen efdeling med 23 borgere, og samtidig samarbejder du tæt med de to andre nattevagter i huset. Sygeplejerskerne fra hjemmeplejen kan kaldes ved behov.

Vores kerneopgave som er, at støtte/samarbejde med den enkelte borger i et, for borgeren, meningsfuldt liv, hvilket vi b.la gør gennem den rehabiliterende tilgang. Til at understøtte kerneopgaven arbejder vi med tidlig opsporing og triage, hverdagsrehabilitering, det gode måltid samt forebyggende og sundhedsfremmende sygepleje. Palliation og omsorg for terminale borgere er også en specialiseret sygeplejeopgave hos os, som vi vægter højt.

I 2018 skal vi implementere en tværkommunel akutfunktion, hvor vi skal kunne varetage pleje og behandling af subakutte og komplekse borgere, der vil have brug for specialiseret sygepleje. I denne funktion vil rehabiliteringspladserne på Hegnsgården få en central rolle.

Din profil

Du er en kompetent og engageret social- og sundhedsassistent med bred klinisk viden, der ønsker at medvirker til, at fastholde og udvikle sygeplejen på Hegnsgården med borgen i centrum. Du brænder for både grundlæggende- og komplejs sygepleje, og er godt til at holde overblikket i en travl hverdag. Du er i stand til at arbejde selvstændigt, og evner at samarbejde med kollegaer og leder på afstand. Gode it kompetencer er en fordel hos os.

Derfor skal du vælge os

I Ældreområdet i Rudersdal Kommune lægger vi vægt på faglig udvikling og gode muligheder for kompetenceudvikling. Der er udarbejdet kompetanceprofiler for hele Ældreområdet, og kommunen tilbyder løbende fælles undervisningstilbud for alle social- og sundhedsassistenter.

Vi er et tværfagligt team af veluddannede og meget engagerede medarbejdere og ledere, hvor høj fagligt niveau og engagement vægtes højt. Du vil på Hegnsgården møde en åben og anerkendende kultur, hvor vi har fokus på det gode arbejdsmiljø og trivsel.

Du bliver en del af en personalegruppe der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistener og social- og sundhedsassistenter, og hvor afdelingsledere og centerleder er sygeplejersker.Ansættelsesvilkår

Fast nattevagtsstilling på 28 timer pr. uge med arbejde hver anden weekend.

Stillingerne er til besættelse pr 1. april eller snarest herefter.

Løn forhandles efter gældende overenskomst. og ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillinde straffeattest og reference.

Om os

Hegnsgården er et plejecenter beliggende i Nærum. Vi har i alt 66 boliger, fordelt på tre afdelinger. To af afdelingerne er midlertidige plader, og den sidste afdeling er faste plejeboliger.

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bokommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.
Samtaler: Afholdes fredag den 9. marts 2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her