Faglig stærk student til økonomiske analyseopgaver

Vil du være med til at skabe større effektivitet på det danske energimarked og trives du med faglige udfordringer, stor selvstændighed og forskelligartede arbejdsopgaver? Sekretariatet for Energitilsynet søger en ny dygtig og engageret studentermedhjælper til økonomiske analyseopgaver med tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver bliver varierende, udfordrende og med en høj grad af studierelevans. Det daglige arbejde foregår i samarbejde med centerets øvrige økonomer, og du kommer til at bidrage til udarbejdelse af økonomiske analyser og statistisk materiale til brug for Energitilsynets afgørelser og publikationer. Du vil også blive inddraget i længerevarende projekter og analyser, hvor du får mulighed for at bidrage gennem hele forløbet. Hertil kommer driftsopgaver, f.eks. udarbejdelse af kvartalsvise statistikker. Ofte vil du komme til at håndtere, bearbejde og analysere store datamængder.

Generelt vil der være en stor grad af selvstændighed og mulighed for at præge jobbet. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15-20 timer om ugen og tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og dine eksamensperioder.

Dine kvalifikationer
Du er i gang med en økonomisk uddannelse, har bestået 5. semester og har minimum ét år tilbage af dit studie. Du er fagligt stærk og har en positiv tilgang til arbejdsopgaver og nye udfordringer. Konkret forventer vi, at du:

  • Besidder en stærk, analytisk sans
  • Har erfaring med at arbejde med store datamængder og et solidt kendskab til Excel – erfaring med programmering i VBA er en fordel
  • Har gode formidlingsevner – gode engelskkundskaber er en fordel
  • Er god til at prioritere dine arbejdsopgaver og arbejder målrettet og resultatorienteret
  • Har gode samarbejdsevner, er motiveret og ansvarsfuld
Om os
Sekretariatet for Energitilsynet varetager sekretariatsbetjeningen af Energitilsynet, der arbejder for effektive og gennemsigtige energimarkeder til gavn for forbrugere og virksomheder. Sekretariatet er opdelt i tre fagcentre. Du vil blive ansat i center for Engros & Transmission. Vi overvåger og fører tilsyn med engros- og transmissionsdelen af energimarkedet, herunder koordineringen af hovedparten af sekretariatets mange opgaver i internationalt regi. Vores opgaver er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til andre myndigheder og energibranchen.

Hverdagen er præget af højt engagement, arbejdsglæde og en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Peter Christian Olsen på tlf. 41 71 53 98.

Generelt
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Da vi ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge stillingen.

Ansøgningen sendes via sekretariatets rekrutteringssystem på linket "søg stillingen". Din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante papirer skal være modtaget senest den 23. april 2018 kl. 10:00. Vi forventer at holde samtaler i uge 17 og 18. Tiltrædelse snarest muligt.

Som en del af Regeringens udflytningsplan er det d. 17. januar 2018 offentliggjort, at Energitilsynet skal flyttes til Frederiksværk. De praktiske detaljer er endnu ikke fastlagt, men flytningen ventes gennemført i løbet af 2019.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Vismændene søger dygtige og engagerede økonomer

De Økonomiske Råd

København
De Økonomiske Råds sekretariat flytter til Horsens med forventet opstart den 1. januar 2019. Vi søger derfor en række dygtige og engagerede økonomer med interesse for samfundsøkonomiske analyser. Ansættelse i De Økonomiske Råds sekretariat giver mul...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Vicechef ved Værnsfælles Økonomidivision i Karup

Forsvarsministeriet

København
Er du strategisk tænkende, har forretningstalent og stærke chefkompetencer? Har du viljen og evnen til at sætte retning og mål i en division, hvor der er fokus på at skabe værdi for Forsvaret, implementere forandringer, udvikle chefer og medarbejder...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Økonom med ambitioner

Ankestyrelsen

København
Er du en dygtig økonom i centraladministrationen, som er klar til større ansvar og flere udfordringer som konsulent i Ankestyrelsen i København? Så få en central rolle i økonomiteamet i Ledelse og Økonomi, som har ansvaret for Ankestyrelsens komplek...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018