Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig stolt social- og sundhedsassistent til gastroenterologisk sengeafsnit. #Pladstildig

Vi søger en faglig stolt social- og sundhedsassistent til vores gastroenterologiske sengeafsnit.

På 04-4 behandler vi primært patienter med sygdomme i lever og tarmsystemet, men også de almindelige medicinske tilstande. Vi arbejder med tildelt patientpleje og forventer derfor et højt fagligt niveau fra vores assistenter. Til gengæld har du rig mulighed for at benytte dig af hele din uddannelse og bruge dine kompetencer til det fulde.

Vi forventer at du kan, eller meget hurtigt kan lære:

  • Have ansvar for hele patientforløb, fra stuegang til udskrivelse

  • Administrere og dispensere tabletter, intramuskulær medicin og subkutan medicin.

  • Anlægge og pleje PVK

  • Tage a-punktur

  • Håndtere diverse prøver

  • Stabilisere og reagere rettidigt på de akut syge patienter

  • Vurdere dine patienters kliniske tilstand, og prioritere hvem der skal ses af læge først

  • Have en bred faglig viden, og ønsket om at udvide denne med specialekundskab

  • Samarbejde med læger, sygeplejersker, diætister, fys/ergo og hjemmeplejen

Vi kan tilbyde:

Vi er et velfungerende afsnit, med høj trivsel selv om arbejdspresset kan være højt. Vi er gode til at passe på hinanden, og vi arbejder i makkerpar, så du er aldrig alene. Det er meget erfaring i afsnittet, så der er altid nogen at trække på når man er i tvivl. Afsnittet har 20 sengepladser, og på en typisk dagvagt vil du have ansvaret for 3-4 patienter ad gangen. Ingen dage er ens hos os, og patienterne varierer fra den komplekse medicinske patient, til de selvhjulpne oppegående.

Vi vægter udvikling meget højt, og tilbyder gastroenterologisk videreuddannelse til alle vore ansatte. Alt personale har ligeledes fået en individuel kompetenceplan, hvor deres forbedringsområder er kortlagt og en plan er lagt for hvordan man kan løfte sit eget niveau. Det er også årlig mus samtale, hvor vi taler om den enkeltes ønske for fremtiden og egen udvikling.

Du vil ansættes på 37 timer i skiftende vagter. Vi kører med ønskeplan, så du lægger selv et oplæg til din vagtplan for 8 uger ad gangen.

Den første måned vil du gå i oplæring udenfor normeringen, så du får mulighed for at sættes ordentlig ind, og der er lagt ind opfølgende samtaler med afdelingssygeplejersken undervejs, så vi sikrer os at du er kommet til det rette sted.

Vi forestiller os

Du kan være nyuddannet eller erfaren. Det vigtigste er at du har lyst til sygepleje, er åben og kan behandle samfundets marginaliserede patienter med respekt, samt at du har høj faglig stolthed og mener du er kompetent nok til at arbejde med os. Du skal have lyst til aktivt at tage del i afdelingens faglige udvikling og evnen til at samarbejde tværfagligt. Du er ansvarlig, engageret og mødestabil. Sidst, men ikke mindst, så er du åben for læring og finder dig godt tilpas i en humoristisk afdeling med et godt arbejdsmiljø, som du bidrager aktivt til.

En kop kaffe?

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg og en kop kaffe, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Skriv eller ring til afdelingssygeplejerske Camilla Betzer Østergaard camo@regionsjaelland.dk 59 48 45 88

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og glæder os til at modtage din motiverede ansøgning

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.