Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglig teamleder til Familiegruppe Centrum

Vi søger en engageret faglig teamleder i Familiegruppe Centrum
Brænder du for at arbejde som leder, for at gøre en forskel for børn, unge og familier og for at være en del af et fagligt arbejdsfællesskab med en engageret ledelse, og en lige så engageret tværfaglig medarbejderstab, så er denne stilling noget for dig.
Vi søger en teamleder, der har socialfaglig baggrund såvel uddannelses- som erfaringsmæssigt som socialrådgiver/socialformidler. Vi lægger vægt på, at du har ledelsesmæssig erfaring, eller ambition om at lykkes med socialfagligt arbejde gennem ledelse.

Familiegruppe Centrum
Vores arbejdsplads er en myndighedsafdeling, der har ansvar for at yde støtte til børn, unge og familier i Aalborg Centrum, hvor der er behov for en særlig indsats i henhold til Serviceloven.
Vi er en af fem grupper i Aalborg Kommunes Socialafdeling, hvorunder også hører Familieplejeafdeling, Visitation samt Center for Dag- og Døgntilbud.
Socialafdelingens kerneopgave er, at ”Vi skal medvirke til, at de børn, unge og voksne vi kommer i kontakt med oplever en forandring og øger muligheden for at mestre eget liv”.
Vi er i afdelingen 46 ansatte fordelt på faggrupperne: socialrådgivere, pædagogiske familierådgivere, kontaktpersoner, psykologer, familiekonsulenter, netværksrådgivere og sekretariat. Ledergruppen består af to faglig teamledere, en økonomisk teamleder og familiegruppeleder.

Hvad kan vi tilbyde
Du vil få daglig ledelse af flere makkerskaber, herunder tæt faglig og økonomisk ledelse og sparring til medarbejdere på sagerne, samt undervisningsopgaver også på tværs i afdelingen.
Du bliver en del af et velfungerende lederteam, der lægger strategi, samt giver sparring og opbakning til hinanden.
Du kan forvente et arbejdsfællesskab, der har meget fokus på at lykkes med kerneopgaven, og det kendetegner hverdagen, at vi gerne går langt for at lykkes med opgaverne, og hvor vi i høj grad vægter, at vi lykkes som team omkring en sag.
Du vil opleve en travl hverdag, men der er samtidig meget omtanke og opmærksomhed på hinanden, såvel som i det at lykkes med opgaverne.
Du vil få en central rolle i omsætning af Udviklingsstrategien på børn og ungeområdet, herunder tværfagligt samarbejde, samt dialog og samarbejde med familierne og samarbejdspartnerne.
Vi kan tilbyde dig, at du bliver del af et givende netværk af teamledere på tværs af de øvrige familiegrupper, og der er mulighed for at trække på konsulenter socialfagligt og juridisk.
Vi vil tilbyde og forvente, at du i løbet af ansættelsen tager del i videreuddannelse i form af Master i Udsatte børn og unge og evt. diplomuddannelse i ledelse

Hvad forventer vi af dig?
I Lederteamet forventer vi overordnet, at du er bevidst om dit ledelsessyn og er indstillet på at udtrykke det, samt at du kan bidrage til et fagligt og loyalt ledersamarbejde. Dertil:

 • At du har erfaring, lyst og vilje til ledelsesopgaver
 • At du er ambitiøs med hensyn til at lykkes med, at børn, unge og familier oplever en positiv forandring med hjælp fra os
 • At du har flair for økonomisk styring og konkret omsætning af dette til rådgiverne
 • At du kan skabe mening og engagement i det at løfte kerneopgaven
 • At du er optaget af, at vi har en god kultur som ramme for arbejdet, og er bevidst om din egen rolle som kulturbærer
 • At du er handlekraftig og kan medvirke til udvikling af vores arbejde ud fra strategiske mål
 • At du har let ved at opdyrke og udvikle relationer, og det falder dig naturligt at inddrage andre og at drøfte opgaverne – i et tværfagligt perspektiv
 • At du er en god formidler og at du har flair for at udtrykke dig både mundtligt og på skrift.
 Hvad ønsker medarbejderne af dig?
 • At du i det daglige er tæt på, tydelig, troværdig og anerkendende i din tilgang til ledelsesopgaven
 • At du er optaget af udvikling af opgaveløsningen sammen med medarbejdere på tværs i afdelingen
 • At du kan veksle fra det ene øjeblik at arbejde proaktivt, struktureret, analytisk og detaljeorienteret, og i det næste omstille dig til her og nu handling
 • At du kan forholde dig lyttende og nysgerrigt, og derved medvirke til at åbne nye perspektiver.
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstmæssige vilkår med mulighed for kvalifikationsløn. Øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Kl og den forhandlingsberettigede organisation.

Arbejdsstedets adresse
Familiegruppe Centrum
Badehusvej 11
9000 Aalborg

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte familiegruppeleder Annette Mignon 2520 3380 eller socialchef Hanne Manata 9931 2843.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffe- og børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.