Gem job

Faglig velfunderet pædagog til verdens bedste børnehus

Er du vores nye pædagog der brænder for småbørnspædagogik og vil være med til at give en flok dejlige børnehavebørn en hverdag, hvor deres udvikling er i fokus? Vil du være med til at videreudvikle verdens bedste børnehus? Kom og bliv en del af verdens bedste børnehus.

Her kan du se en lille præsentation her.

Vi søger en pædagog til en 37 timers stilling, og vi er villige til at vente på den helt rigtige til vores børnehus.

Vi er 15 ansatte med mange års erfaring tilsammen, nogle har været her en del år, mens andre først er kommet til senere. Vi leder efter en pædagog som vil udvikle sig sammen med os. Måske er du nyuddannet, eller måske har du masser af erfaring du vil dele med os. Vi og vores skønne børn er klar til at dele en dejlig og tryg hverdag sammen med dig i verdens bedste børnehus.


Hvem er vi, og hvad vil vi:

Børnehuset Stavlundvej er en integreret institution, som består af en børnehave normeret til 44 børn i alderen 3 - 6 år og en vuggestue normeret til 26 børn i alderen 0 - 3 år. Vi er en uddannelsesinstitution hvor pædagogstuderende er en fast del af normeringen.

Børnehusets åbningstid er mandag til fredag kl. 06.30 til kl. 17.00. Derudover må påregnes aftenarbejde ca. 1 – 2 aftener pr. måned, til mødeaktivitet.

Børnehuset Stavlundvej er beliggende i et dejligt villakvarter mellem Kongelundsvej og Oliefabriksvej. Vi har et hyggeligt hus, der er omkranset af skønne legepladser, som bl.a. flittigt bliver brugt til at dyrke grøntsager, science eksperimenter, lege og udforske dyreliv.

Naturcenter Amager, som ligger tæt på os, er en fast samarbejdspartner. Det betyder at vi både har projekter sammen med dem, men også at vi kommer der tit.

Vi er også tit i Ugandaskoven, der er en del af vores nærmiljø. Her er det skønt at gå på opdagelse i alle årstider og et fantastisk sted at bruge alle sanser.

Vi lægger stor vægt på faglighed og arbejder bl.a. med Tårnby kommunes ”Sprogstrategi” og ”Den nye styrkede læreplan”.

Vi arbejder ud fra den styrkede læreplan som er vores fælles referenceramme når pædagogisk praksis skal udføres og strukturerer vores hverdag til gavn for alle børn.

Vi arbejder bl.a. med at skabe en synlig pædagogisk ”rød tråd”, således at barnet ”tages i hånden” fra det starter i vuggestuen og siger farvel i børnehaven; alt starter med et barn og slutter med et barn.

Alle voksne i børnehuset møder børnene med anerkendelse og nærvær og vi har stort fokus på den trygge relation og børneperspektivet. Alle børn skal føle sig set og værdsat som dem de er.

Børnehuset har en aktiv og deltagende forældrebestyrelse og forældregruppe, der komme med input så vi i fællesskab kan skabe de bedste rammer i hverdagen.


Vi kan tilbyde dig:
 • Masser af skønne børn
 • Indflydelse på den pædagogiske praksis i institutionen
 • En institution med fokus på faglighed og pædagogik
 • En engageret, fagligt dygtige og motiveret medarbejdergruppe
 • En spændende og varieret hverdag
 • Alsidige arbejdsopgaver
 • En institution i udvikling med fokus på trivsel, visioner samt handling.

Vi forventer, at du:
 • Du er uddannet pædagog og faglig engageret
 • Du er teoretisk velfunderet og besidder viden om børn i alderen 0-6 år
 • Du kan igangsætte og fuldføre pædagogiske aktiviteter
 • Du er engageret og deltager aktivt i institutionens udvikling
 • Evner at kunne se muligheder frem for begrænsninger
 • Du kan tage ansvar og har et godt overblik
 • Du kan formulere dig både mundtlig og skriftligt
 • Du kan observere/ beskrive
 • Du har kendskab til ”Den nye styrkede læreplan”
 • Du kan have mange bolde i luften på en gang.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til leder Dorte Bruun på telefon telefonnummer 30760695.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udviklingsorienteret og omsorgsfuld pædagog søges til Mågodtlands vuggestue

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for vuggestuebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

Pædagoger til Børnehuset i Svinget

Børnehuset i Svinget

København S
Kære pædagoger, chancen er der nu og Børnehuset i Svinget vil så gerne have, du tager den. Børnehuset i Svinget er en ny institution i Ørestad Syd. Vi søger dig, nyuddannet eller erfaren, der brænder for pædagogikken og som kan lide at være udenfor ...
Indrykket:19. april 2021

2-3 udviklingsorienterede pædagoger søges til Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for børnehavebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

To udviklingsorienterede pædagoger søges til stilling som teamkoordinator i Mågodtlands vuggestueafdeling

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg en stilling ...
Indrykket:19. april 2021

Uddannede pædagoger til Haraldsgården - vi opkvalificerer børnehaven til 99 % uddannet personale

Haraldsgården

København Ø
Vi opkvalificerer børnehaven, så der bliver 99 procent uddannede pædagoger i Haraldsgården. Mange institutioner har udfordringer med at rekruttere dygtige pædagoger, det har vi ikke. I sidste måned ansatte vi fire højt kvalificerede pædagoger, og vi...
Indrykket:21. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Udviklingsorienteret og omsorgsfuld pædagog søges til Mågodtlands vuggestue

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for vuggestuebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

Pædagoger til Børnehuset i Svinget

Børnehuset i Svinget

København S
Kære pædagoger, chancen er der nu og Børnehuset i Svinget vil så gerne have, du tager den. Børnehuset i Svinget er en ny institution i Ørestad Syd. Vi søger dig, nyuddannet eller erfaren, der brænder for pædagogikken og som kan lide at være udenfor ...
Indrykket:19. april 2021

2-3 udviklingsorienterede pædagoger søges til Mågodtlands udflytterbørnehave

Mågodtland

København Ø
Har du lyst til at gøre en forskel for børnehavebørn? Kan du arbejde struktureret med fokus på det enkelte barn og børnegruppen? Er du en reflekterende pædagog, som brænder for pædagogiske udvikling og forandringsprocesser? Så er det muligvis dig, v...
Indrykket:19. april 2021

To udviklingsorienterede pædagoger søges til stilling som teamkoordinator i Mågodtlands vuggestueafdeling

Mågodtland

København Ø
Er du en reflekterende praktiker, som brænder for pædagogisk udvikling og forandring? Er du vant til at gå forrest i at skabe høj pædagogisk kvalitet? Vil du samarbejde om et 0-6-års perspektiv på tværs af vuggestue og børnehave? Så søg en stilling ...
Indrykket:19. april 2021

Uddannede pædagoger til Haraldsgården - vi opkvalificerer børnehaven til 99 % uddannet personale

Haraldsgården

København Ø
Vi opkvalificerer børnehaven, så der bliver 99 procent uddannede pædagoger i Haraldsgården. Mange institutioner har udfordringer med at rekruttere dygtige pædagoger, det har vi ikke. I sidste måned ansatte vi fire højt kvalificerede pædagoger, og vi...
Indrykket:21. april 2021