Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglige ledere til området for udsatte børn og unge

Motiveres du af muligheden for at udvikle faglighed og skabe trivsel for engagerende medarbejdere, og trives du ved gå foran og sætte retning?
2 af vores dygtige ledere har ønsket nye udfordringer, hvorfor vi nu søger to faglige ledere til henholdsvis vores ungeteam og familieplejekonsulentteam samt til vores handicapteam. De to faglige ledere har til opgave, sammen med den faglige leder for familieteamet og sektionsleder for området, at sikre den daglige drift, at have fokus på medarbejderes trivsel og den fortsatte udvikling og kvalitet i sagsbehandlingen. Med to nye faglige ledere i ledelsesteamet kan du være med til at præge indhold i stillingen, måden vi samarbejder på og skabe nye veje at gå.

Om os og jobbet
Sektionen Familier, Unge og Handicap består af 5 teams med i alt 35 socialrådgivere, en familievejleder, 5 familieplejekonsulenter, samt et ledelsesteam bestående af tre faglige ledere samt en sektionsleder.

Som faglig leder bliver din opgave at sikre et højt fagligt niveau i sagsbehandlingen, ligesom du har til opgave at være til rådighed for faglig sparring og prioritering. Du vil endvidere have personaleledelsesmæssige opgaver i forhold til medarbejderne i dit team, eks. i form af MUS-samtaler, medarbejdernes trivsel og udvikling og opfølgning på sygefravær.

I Hillerød Kommune har vi i en årrække haft særligt fokus på at udvikle en mere forebyggende og effektiv indsats, som skaber udvikling hos barnet og familien.

Vi har fokus på at styrke sagsbehandlingen og den socialfaglige indsats ved at følge hyppigt op på foranstaltninger og at være til stede i det tværfaglige samarbejde på skoler og i dagtilbud. Vi har et stærkt tværfagligt fundament, og arbejder med udgangspunkt i Hillerød Kommunes sammenhængende børne- og ungepolitik ”Fælles Børn - Fælles Ansvar”.

Vi er godt i gang med et stort udviklingsprojekt, hvor målet er at udvikle rammerne for samarbejdet med familier med et barn med en funktionsnedsættelse. Vi har et mål om at familierne oplever en helhedsorienteret og sammenhængende indsats, hvor samarbejdet bærer præg af tillid og tilgængelighed. Udviklingsprojektet ”Sammen om familien” er støttet af Socialstyrelsen indtil udgangen december 2021. Som faglig leder i handicapteamet vil du få en central rolle i at skabe fremdrift og engagement i forhold til ”Sammen om familien”.

Om dig
Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, har gerne en relevant efteruddannelse inden for ledelse, og har flere års bred erfaring fra området udsatte og handicappede børn og unge. Det er en fordel, hvis du har erfaring med ledelse. Du formår at inspirere og coache fagligt kompetente medarbejdere, samtidig med at du kan sætte retning og skabe følgeskab. Du trives ved at være en central del af udviklingsprocesser, hvor der hele tiden er fokus på, hvordan vi kan yde en endnu bedre indsats til gavn for børnene og familierne.

Som en del af lederteamet skal du samarbejde tæt med sektionsleder og de øvrige to faglige ledere om den faglige udvikling og den daglige drift. Lederteamet samarbejder derudover tæt med den øvrige tværfaglige ledergruppe i Familier og Sundhed, samt skoler og dagtilbud. Det forudsættes, at du er god til at samarbejde på tværs af faggrupper og organisatoriske skel og ser det tværprofessionelle samarbejde, som en forudsætning for at lykkes med at skabe gode og helhedsorienterede løsninger for børnene og familierne.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse fra den 1. december 2020.

Der er tale om en 37 timers stilling med løn efter kvalifikationer.

Vi skal have din ansøgning vedlagt eksamensbevis senest den 23. oktober 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 27. oktober 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til

  • sektionsleder Maja Riis Frederiksen på telefon 72 32 55 20
  • faglig leder Mette Neerup på telefon 72 32 55 8.7

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.