Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faglige stærke personligheder (pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere) søges til Tivoliklyngen

Tivoliklyngen er en samling af daginstitutioner med børn i alderen 0-6 år. Vi har afdelinger med vuggestue- og børnehavegrupper, en døgnåben afdeling, børn i basispladser, familiegrupper og engelske grupper. Vi søger medarbejdere til flere afdelinger.

Læs her om stuernes ønsker til kommende kollega.

Afdelingerne er fysisk placeret i Tietgensgade, i Studiestræde og i Farvergade. Alle afdelinger ligger tæt på Hovedbanegården og Tivoli i nyrenoverede og historiske bygninger med masser af sjæl og varme samt gode legepladser/legemuligheder.

Vores pædagogik og arbejdsmiljø
I Tivoliklyngen er de pædagogiske indsatsområder for 2020 fokuseret på

  • Organisering af mindre børnegrupper om formiddagen
  • Balance mellem vokseninitierede/børneinitierede aktiviteter
  • Pædagogiske positioner, særlig fokus på at ”gå foran”, lede flokken i bevidste pædagogiske handlinger

Årets mål har fokus på omsorg og tilknytning, vores styrkede læreplan, struktur og organisering af den pædagogfaglige hverdag og uddannelse af vores faglige fyrtårne, der skal virke som klyngens pædagogiske udvalg.

I Tivoliklyngen er det en daglig bestræbelse, at der er de nødvendige personaleressourcer. Vi har vores eget vikarkorps. Vores mål er at have 66 % pædagogisk uddannet personale.

Vi har et velfungerende fælles MED-udvalg og en velfungerende TRIO-gruppe i hver afdeling. De synlige tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter tager fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø og arbejdspladskulturen i et samarbejde med ledelse og medarbejdere.

Vi arbejder målrettet med modtagelse af nye medarbejdere – er du nyuddannet, så gør vi plads til oplæring og ekstra ledelsessupervision.

Vores sygefravær er aktivt nedbragt, og vi arbejder systematisk med at få det længere ned. Vi har en meget fin trivselsrapport.

Vi har et velfungerende og meget godt samarbejdende ledelsesteam bestående af 7 pædagogiske ledere og en klyngeleder. Vi er en klynge med et stort fællesskab.

Hvis du vil søge en stilling i vores klynge, bedes du uddybe

  • dine kompetencer og faglige interesse
  • det ønskede timeantal (mellem 30-37 timer ugentligt)
  • hvis du specifikt ønsker ansættelse i en bestemt afdeling

Vi søger og forventer
Vi søger pædagoger/pædagogiske assistenter med stor faglig interesse og professionel opmærksomhed på opgaven. Vi søger pædagoger, der kan tage ledelse af rummet på sig og udstikke den pædagogiske retning i et kollegialt fællesskab og i professionelt lys. Du mestrer en positiv tilgang til arbejdet og evnen til refleksion. Du skal være god til at organisere og strukturere dit arbejde. Du må gerne være nyuddannet.

Vi søger pædagogmedhjælpere med modenhed, tålmodighed og ordentlighed samt lyst til at arbejde med aldersgruppen 0-6 år. Vi forventer, at du er arbejdspladsparat.

For begge faggrupper ønsker vi medarbejdere, der er dedikerede og har begavelse for faget samt et kompetent øje for børns udvikling, trivsel og læring.

Vi forventer, at du kan indgå i forældresamarbejde med åbent sind. Du skal i samarbejde med dine kollegaer sætte mål for gruppen og skabe et udviklingsrum, der er gavnligt for barnets og børnegruppens trivsel og udvikling – dette ud fra klyngens fælles pædagogiske mål.

For begge faggrupper forventer vi, at du aktivt vil indgå i arbejdsfællesskab, benytte dig af den demokratiske MED-struktur samt spille såvel kolleger som ledelse gode for at medvirke til at højne arbejdspladsen til glæde for børnenes trivsel og læring.

Informationsmøde og besøg
Vi glæder os til at møde dig og vise vores institutioner frem.

Vi holder informationsmøde/rundvisning for interesserede og eventuelle ansøgere:

Børnebyen ved Glyptoteket, Tietgensgade 31 E, 1704 København V.
Onsdag den 12. august 2020 kl. 16.00-17.00.

Børnebyen Vandværket, Studiestræde 54 E, 1554 København V.
Torsdag den 13. august 2020 kl. 16.00-17.00.

Her vil du kunne møde repræsentanter for både ledelse og medarbejdere, evt. forældre fra forældrerådet på de stuer/afdelinger, hvor vi kan tilbyde ansættelse.

Du er meget velkommen til også at ringe for en aftale om besøg på andre tidspunkter. Vi vil meget gerne have, at du kommer på besøg inden evt. ansættelsessamtale, så dine nye kolleger har hilst på dig og omvendt.

Hvis du vil vide mere, så kan du kontakte pædagogisk leder i Børnebyen ved Glyptoteket Jørgen Seemholt på 6037 7486 og pædagogisk leder i Børnebyen Vandværket Marfel Michael B. Palitang på 2035 3323.

Er vi svære at få fat på, så læg besked på telefonsvareren.

Læs meget gerne vores pædagogiske læreplan.

Søg via nedenstående link senest lørdag den 15. august 2020
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Ansættelsessamtaler i uge 35.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.