Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt ambitiøst og udviklingsorienteret personale søges til botilbud for voksne udviklingshæmmede

Fagligt ambitiøst og udviklingsorienteret personale søges til botilbud for voksne udviklingshæmmede

Bo Døgn Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads for dig, som brænder for at gøre en forskel for borgere med særlige behov. Efter en del personaleudskiftning gennem de sidste par år er vi nu i en udviklingsproces, hvor fokus er på at forme fremtidens pædagogiske praksis, samtidigt med, at vi udvikler arbejdspladsen og det gode fælles arbejdsmiljø. Alt dette vil du blive en vigtig del af og du får rig mulighed for at sætte dit præg på hvordan arbejdspladsen fungerer i praksis

Målgruppen for Ane Staunings Vej er fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne. Tilbuddet rummer 47 boliger fordelt på i 3 huse. Du skal være indstillet på at personlig pleje hos borgerne er en del af det pædagogiske arbejde med borgerne.

Vi forventer at skulle fastansætte 3 medarbejdere fordelt på de to afdelinger. Alle stillinger er på 37 t/u, men vi er åbne for hvis du ønsker et lavere timeantal ned til 32 t/u. Der er skiftende arbejdstider, samt weekendarbejde. Alle tre stillinger er med weekendarbejde i ulige uge. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige.

Din faglighed kan være pædagog eller SOSU-assistent. Uagtet din uddannelsesbaggrund vil du indgå som en naturlig del af det pædagogiske arbejde med borgerne, men du vil få stor mulighed for at bringe dine fag-faglige kompetencer i spil sammen med og overfor dine kollegaer i forhold til at skabe fælles læring.

Hvad kommer du bl.a. til at arbejde med:
Kerneopgaven er at bidrage til at forløse borgernes potentiale. Det betyder, at du støtter borgerne i, at leve et selvstændigt og aktivt liv. Du kommer til at arbejde struktureret med pædagogikken hvor individet vægtes højt og med fokus på borgerens ressourcer og potentiale for udvikling.

Samarbejdet med eksterne er en vigtig del af dit arbejde, f.eks. pårørende, dagtilbud og sagsbehandlere. Du kommer til at være i tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere og det forventes, at du kan kommunikere på forskellige niveauer alt afhængig af modtageren.
Ane Staunings Vej er en spændende arbejdsplads, hvor gode kollegaer, uhøjtideligt miljø, personlig udvikling og initiativ er er fokuspunkter.
Du vil blive en del af en arbejdsplads hvor der skal skabes et nyt kulturelt fundament og du skal være indstillet på at arbejde aktivt og positivt med dette.

Hvad forventer vi af dig:
Du kommer til at indgå i, og vil blive en vigtig brik i, teamsamarbejdet, hvor team og enkeltpersoner i et team/afdeling tager ansvar for at lede opgaverne direkte omkring borgerne.
Du skaber de bedste resultater ud fra fagligt definerede mål og indsatser og du støtter op om de fælles mål der er for borgerne, samt er loyal omkring beslutninger.

Du viser ansvarlighed og tillid for at opnå de aftalte mål og er initiativrig og følger opgaver til dørs. Hvis der opstår vanskeligheder i en opgaveløsning søger du relevant hjælp hos kollegaer, ledelsen eller andre og du tænker tværgående og sammen med andre for at skabe en bedre løsning.
Du tager ansvaret for den gode relation, bl.a. omkring borgerne, pårørende, samarbejdspartnere og i forhold til det gode fælles arbejdsmiljø, og evner at kommunikere på forskellige niveauer alt afhængig af modtageren.

Du er en konstruktiv kollegaer der bidrager til et stærkt team og hele tiden søger nye og smartere løsningsmuligheder og er reflekterende over egen og andres praksis og kan omsætte disse refleksioner til en ændring af praksis.
Du kan omstille dig på de ting du oplever i hverdagen når noget uforudset opstår, både i forhold til dine egne opgaver, men også i forhold til at hjælpe kollegaer.

Og ikke mindst så er du indstillet på at arbejde med teknologisk understøttelse af den pædagogiske indsats.

Vi ser meget frem til at høre nærmere fra dig

Ansøgningsfrist:  
D. 24. januar 2021 er der sidste ansøgningsfrist
D. 27. januar udvælges der til samtaler og relevante kandidater får besked denne dag
D. 29. januar 2021 afholdes samtaler

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger kan fås hos afdelingsleder Anders Jacobsen tlf.: 51440693 eller på mail anjac@horsens.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.