Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt dygtig hjælper søges til livsglad pige i Assens Kommune

OMRÅDE: 5620 Glamsbjerg

JOBBESKRIVELSE:Vi søger en hjælper til børneordning med respiratorisk overvågning af en 9 årig pige. Pigen har kronisk vejrtrækningsbesvær og bruger maskerespirator.Pigen er livsglad og positiv i sit møde med hendes omgivelser. Hun vil på gode dage gerne være aktiv og hoppe på trampolin eller tage på familieudflugter. Hun går til ridning en dag om ugen, hvor hjælperen assisterer.

Da det er indgribende, at have hjælpere i eget hjem, er det altafgørende at du, udover en høj faglighed, også har en meget stor forståelse for familiens situation og er i stand til både at rumme familien, med dyb respekt for dem og deres datter.Erfaring med maskerespirator/bi-pap er en fordel, men ikke et krav, da der vil være grundig sidemandsoplæring i hjemmet. Hjælperne skal gerne dække hinanden ved sygdom og ferie m.m., så du skal være fleksibel og samarbejde med de øvrige hjælpere om at få vagterne dækket. Derfor er det vigtigt, at du har baglandet i orden, især hvis du har små børn. Der skal dækkes vagter 365 dage om året.

Som hjælper vil du i dette job få rig mulighed for at udvikle såvel dine faglige som personlige kompetencer. Du vil alene og med stor selvstændighed skulle varetage den respiratoriske overvågning af en pige, hvis sygdomsbillede er kompleks. Derfor skal du sætte faglighed højt. Du skal også sætte respekt og samarbejde højt, da din arbejdsplads er familiens hjem, og det er deres datter, du skal observere. Du skal ledsage pigen i skolen, til fritidsaktiviteter (ridning), sociale arrangementer og de udflugter pigen/familien skulle have lyst til at deltage i.

Du vil få mulighed for at have stor indflydelse på dit arbejdsliv. Til gengæld har vi også en klar forventning om, at du er en arbejdsom, mødestabil og fleksibel medarbejder, som sætter en ære i at udføre dit arbejde ordentligt – på alle parametre.Handicapformidlingens mantra er, at alle fortjener en god dag, og vi forventer, at du til fulde kan relatere til og arbejde ud fra dette.

Vi ser gerne at du:

 • Er ansvarsbevidst, besidder modenhed og er robust
 • Enten har kendskab til maskerespirator/bi-pap eller har mod på at lære det
 • I høj grad er en teamplayer, som støtter og hjælper dine kolleger med at dække vagterne
 • Kan samarbejde med forældrene med respekt for deres behov
 • Har forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Er ikke ryger 

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Ikke ryger
 • Ingen allergi (katte i hjemmet)

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: 24-30 timers længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse herefter
 • 12 timers vagter 07:00-19:00 (hverdage) og 08:00-20:00 (weekender)
 • Sidste frist for ansøgning: 26.02.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side 

LØN:Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 129,61 kr. eller 131,81 kr. ved minimum tre års anciennitet.*Ved uddanelse som social- og sundhedsassistent eller pædagog ydes et kvalifikationstillæg på 30 kr. i timen.Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.*Fra 01.01.2009

KONTAKT:Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200465@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Jesper Ebbesen på mail: jesper@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997391 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200465HANDICAPFORMIDLINGEN:Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dkEr du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.