Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt dygtig og anerkendende lærer til vores specialtilbud til Nørre Boulevard Skolen

Nørre Boulevard Skolen har en ledig stilling, som skal besættes snarest muligt. Der er tale om en fast stilling.

NBS er en sammenlægning af tre skoler og er for nyligt ombygget og renoveret i væsentligt omfang. Således har ca. 800 børn og 90 medarbejdere til dagligt huse i en flot, lys og moderne skole med meget flotte rammer og faciliteter.

Skolen blev taget i brug i februar 2019, og der vil således være rig mulighed for at sætte et personligt præg på en ny fælles kultur og profil, og på hvordan vi bedst bruger vores nye rammer fagligt og pædagogisk.

Vi søger en kollega, der primært kan indgå i teamet omkring en styrkeklasse på mellemtrinnet.
Styrkeklasserne er vores undervisningstilbud til elever med særlige støttebehov, og som kan profitere af at være i tilknytning til almen.
Vi søger en uddannet lærer med specialpædagogiske kompetencer og gerne erfaring i arbejdet med elever med særlige behov.
Vi tilstræber få kendte voksne i kerneteamet omkring styrkeklasserne. Fagpakken kan derfor være bred, og vi vil kigge med stor interesse på faglighed inden for de humanistiske/sproglige fag og også gerne musik.

Du skal kunne se dig selv arbejde ud fra værdierne ansvar, omsorg og respekt i PALS, som er rammen om vores daglige pædagogiske arbejde. Foruden PALS har vi også et fokus på at arbejde med og udvikle vores skoleprofil - bevægelse, motion og idræt.
Vigtigst af alt er det, at du brænder for dannelse og undervisning af børnene i vores folkeskole, hvor alle skal opdage og udvikle deres faglige, sociale og personlige potentiale.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen i vores fællesskab. For os er det væsentligt, at du som vores kommende kollega er fagligt dygtig, forandringsparat, tydelig, samarbejdsvillig og humoristisk. Vi lægger vægt på ordentlighed og har en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår vil finde sted efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingerne og skolen kan fås ved henvendelse til skoleleder Carsten Baun tlf. 24 89 36 75 eller afdelingsleder for styrkeafdelingen Vibeke Borum tlf. 25 47 81 17.

Ansøgningsfristen er 22. oktober 2020 klokken 12, og ansættelsessamtaler finder sted i uge 44.
Ansættelse fra 1. november eller hurtigst muligt. Vi venter på den rette.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.