Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt funderet KMA-LederHar du lyst til at være med til at forme og understøtte arbejdet med kvalitet, miljø og arbejdsmiljø hos VG Entreprenør? Er du fagligt velfunderet, og forstår du at sætte KMA konstruktivt på dagsordenen? Har du evnen til at udarbejde og implementere værdiskabende processer for arbejdet med KMA, og forstår du at rådgive og vejlede kolleger i arbejdet hermed?

Til vores kontor i Lemvig og vores projekter rundtomkring i Danmark søger vi en KMA-leder til at varetage det overordnede ansvar for aktiviteterne på området. Vi søger en person, der har drive og visioner til at udvikle arbejdsområdet og generelt igangsætte KMA-fremmende aktiviteter.

VG Entreprenør A/S er en entreprenør-virksomhed i vækst. Vi er en del af Aarsleff-koncernen og er specialister inden for stenarbejder i forbindelse med kystsikring, mole- og havnebyggeri. Vi løser opgaver i hele landet. Flere opgaver er store og foregår i One Company, hvor du vil skulle arbejde tæt sammen med andre kolleger fra Aarsleff-koncernen.

Stort fagligt ansvar og indflydelse på udviklingen af KMA-området
Du får ansvaret for at drifte og udvikle fælles praksis og processer for kvalitets-, miljø-, og arbejdsmiljøledelse i virksomheden. Vi er certificeret på både kvalitetsledelse ISO 9001:2015, miljøledelse ISO 14001:2015 og arbejdsmiljøledelse ISO 45001:2021. Som følge heraf skal der udarbejdes gode og brugervenlige processer i samspil med alle medarbejderne i organisationen. Herunder hører også vedligeholdelse af strukturerede dataindsamlinger og -analyser. Medarbejderne skal instrueres og vejledes omkring arbejdet, hvorfor du får en rolle, hvor du både arbejder strategisk og praktisk med området.

Praktisk fokus med ambitioner på det strategiske niveau.
Dine opgaver vil bære præg af bredden i rollen, hvor det praktiske fylder meget i hverdagen. Samtidig vil det være dig, der hele tiden sikrer, at vi har et højt niveau på KMA-området generelt set. Dine opgaver spænder derfor bredt, og du vil bl.a. skulle:

  • være ansvarlig for udvikling, implementering og vedligeholdelse af passende KMAaktiviteter
  • fastsætte nye målsætninger og KPI’er for KMA og følge op på disse
  • supportere og rådgive organisationen inden for kvalitet, miljø og arbejdsmiljø og udarbejde PSS og kvalitetsplaner
  • effektivt styre kvalitets- og miljødokumentation
  • udarbejde instruktioner og risikovurderinger
  • konkretisere vigtigheden i registrering af ”tilløb til ulykker”, ulykker og afvigelser
  • supportere i prækvalifikations- og tilbudsprocessen med påkrævet dokumentation
  • forberede organisationen på audits og stå for gennemførelsen heraf.

Som KMA-leder refererer du til direktøren i VG Entreprenør.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du har erfaring med KMA i bygge- og anlægsbranchen og med certificerede ledelsessystemer. Du har desuden erfaring med at omsætte love og bekendtgørelser til praksis.

Jobbet indebærer en høj grad af selvstændighed, og det er derfor vigtigt, at du trives i en selvkørende rolle, hvor du har et stort råderum, og hvor dét at være proaktiv og igangsættende inden for dit arbejdsområde er helt afgørende.

Herudover er formidling og samarbejde omkring udfordringerne centrale nøgleord for at lykkes i rollen. Din gang på byggepladserne og samarbejde med forskellige faggrupper betyder, at du skal have god menneskekundskab, som kommer til udtryk ved, at du har let ved at indgå i forskellige projektgrupper og forstår at tilpasse dig dem, du står overfor. Samtidig forstår du, hvordan du sætter dine kompetencer og viden i spil, så det opfattes som en støtte for forretningen.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte administrerende direktør Uffe Larsen på 5125 1245 for at få yderligere oplysninger. Du kan også læse mere om vores virksomhed på www.vg-e.dk
Send venligst din ansøgning via knappen "send ansøgning" eller til VG Entreprenør A/S, Rugmarken 8, 7620 Lemvig, att.: Uffe Larsen.

Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 22. april 2021.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.