Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt funderet sygeplejerske med interesse for kognitiv adfærdsterapi til afsnit 19.2

Vi du arbejde med patientinddragelse i den intensive sygepleje? Og har du lyst til hele tiden at udvikle dig og lære mere om specialet?

Så bliv en del af afsnit 19.2, hvor du:

 • indgår i en tværfaglig og fagligt funderet personalegruppe som en vigtig spiller på et hold, der arbejder med patienten i centrum
 • arbejder sammen med patienterne i et miljø, hvor håb og muligheder er i fokus
 • bliver den bedste til det, du laver, og derfor prioriterer vi sparring og efter- og videreuddannelse højt.
Det bliver du en del af
19.2 er et intensivt døgnafsnit på Psykiatrisk Center Københavns Gentofte matrikel. Afsnittet åbnede i efteråret 2018 med en personalegruppe, der var sammensat til formålet, som brænder for patienterne.
Dine handlinger udspringer af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerede og fagligt funderede hensyn.

Det vil vi med Sygeplejen
Kognitiv adfærdsterapi og Safewards er den overordnede referenceramme. Vi praktiserer nærvær og synlighed i hverdagen, samt kommunikerer deeskalerende og løsningsorienteret.

Samarbejdet bliver målsat ud fra patientens ønsker og behov, og patienterne deltager aktivt i udarbejdelse af egne behandlings- og patientplaner.

Vi har et struktureret og forudsigeligt miljø, med fokus på at skabe et trygt og rart sted at være indlagt og et godt arbejdsmiljø, hvor faglig udvikling vægtes højt.

Alle medarbejdere skal igennem en KAT-uddannelse i 2021.

Vi søger en sygeplejerske, der kan identificere sig med følgende

 • Du har lyst til at være sammen med patienterne, til at arbejde i psykiatrien og har interesse i at samarbejde med den psykiatriske patient, dennes pårørende og netværk
 • Du har ambitioner og høj faglighed
 • Du arbejder bedst på tværs, tænker tværfagligt og ikke mindst sygeplejefagligt
 • Du har lyst til at skabe sammenhæng i patientforløbene, og være en aktiv medspiller i indsatsen for nedbringelse af tvang i psykiatrien
 • Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med nærvær og arbejdsglæde
 • Du har lyst til faglig udvikling og til at deltage i kvalitetsudvikling, så du får indflydelse på egne opgaver og rig mulighed for at påvirke teamets arbejde med gode ideer
Til gengæld får du
Om du er nyuddannet eller ny i psykiatrien, får du et grundigt introduktions- og oplæringsforløb ud fra dine kompetencer og behov. Med andre ord får du redskaber og den nyeste faglige viden om, hvordan du på bedst mulig måde interagerer med patienterne – både kommunikativt og fysisk.

Vi tilbyder desuden:

 • Udvikling. Du får mentorordning hvis du er ny i psykiatrien, eller tilbud om specialuddannelsen i psykiatri eller klinisk vejlederuddannelsen, hvis du har over to års psykiatrisk erfaring.
 • Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her.
 • Fokus på en tryg afdeling for både patienter og personale. Vi arbejder hele tiden med at reducere tvang, og vi har blandt andet et interventionsteam, der er specialuddannede i deeskalering og forebyggende tiltag.
 • Faglig udvikling i hverdagen. Vi prioriterer forskellige tiltag, der sikrer en høj faglighed, fx teamdage 4 gange om året, sygeplejefaglig vejledning hver 14. dag af to erfarne sygeplejersker og daglig tværfaglig refleksion.
Hvad gør du hvis du er nyuddannet eller ikke har været i psykiatrien før? Ja, en gang skal jo være den første. Der vil være meget backup fra dit nye team, der bl.a. består af flere erfarne sygeplejerske, herunder to med specialuddannelse.

Vi er interesserede i din faglighed og din motivation - ikke kun dit CV. Hvis du allerede er sygeplejerske i psykiatrien og har brug for nye rammer med nye muligheder, håber vi at modtage din ansøgning.

Ønsker du at vide mere om stillingen?
Har du spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os? Kontakt afdelingssygeplejerske Maria Juul Jensen på 2521 8646

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.
Der er tale om en fast stilling som sygeplejerske på 37 timer om ugen i blandede vagter med 12-timers vagt hver 3. weekend. Stillingen er til besættelse efter aftale og senest den 1. september 2020.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Afsnit 19.2 ligger på Gentofte Hospital og er en del af Psykiatrisk Center København.

Søg stillingen via link senest søndag den 5. juli 2020
Vi holder løbende samtaler.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.