Fagligt kompetent pædagog til barselsvikariat i Skovhusene

Vil du være del af en fagligt velfunderet medarbejdergruppe, der brænder for at give børn og unge et godt børne- og ungdomsliv? Vi har fokus på livskvalitet og selvstændighed og yder en udviklingsorienteret indsats.   
 
En af vores dygtige pædagoger i afdelingen Kvisten går på barsel, og vi søger derfor en engageret og kompetent pædagog til et barselsvikariat med tiltrædelse 1. juni 2018. 
 
Skovhusene 
Skovhusene er en af fem institutioner under Center for Børn med Handicap og er Københavns Kommunes aflastningsinstitution for familier med børn og unge med varigt og betydeligt nedsat funktionsevne.
Et barn med et handicap har tit et stort behov for støtte og hjælp i hverdagen. Som aflastningsinstitution er det vores målsætning at give familier med børn med handicap et frirum i hverdagen – et frirum, hvor forældrene kan fokusere på søskende, kan tage sig af praktiske opgaver og kan have et voksenliv.  
 
I Skovhusene er der fire afdelinger med tilbud til forskellige målgrupper: Kvisten, Skovsneglen, Skovtours og familieboligerne.  
 
Kvisten 
Kvistens målgruppe er børn og unge imellem 0 og 18 år med Autisme Spektrum Forstyrrelser. Fælles for Kvistens børn og unge er, at de har behov for tydelig struktur og visuel kommunikation. Dette medfører, at vi på Kvisten arbejder efter TEACCH og anvender her tilhørende værktøjer som Boardmaker og PECS.
 
Du skal være forberedt på, at der kan forekomme selvskadende og udadreagerende adfærd. De fleste børn og unge på Kvisten er i aflastning 90 døgn om året. I praksis betyder dette, at hvert barn er på Kvisten en fast dag om ugen og en weekend hver 4. uge.
 
På Kvisten arbejder personalet i to teams. Du vil som ansøger skulle indgå i det team som arbejder onsdage og torsdage samt hver anden weekend. Du vil have to administrative dage om måneden, et teammøde og et personalemøde.
Teammøderne anvendes til at tale om børnenes individuelle pædagogiske mål og zone for nærmeste udvikling samt samarbejdet i teamet.
Personalemøder anvendes til fælles kompetenceudvikling i Skovhusene med intern og ekstern undervisning samt afdelingsvise personalemøder.
I 2018 har vi f.eks. fokus på sanseintegration og motorisk udvikling, visualisering som pædagogisk redskab og mentalisering.  
 
Vi søger en pædagog, der  
 • er omstillingsparat 
 • har humor og let til latter 
 • er villig til at være fleksibel  
 • er åben og ærlig i sin kommunikation  
 • brænder for målgruppen  
 • er psykisk robust  
 • kan adskille det personlige fra det faglige  
Vi forventer, at du  
 • er uddannet pædagog  
 • har relevant pædagogisk erfaring    
 • er struktureret  
 • har teoretisk og praktisk kendskab til målgruppen  
 • har erfaring med tværfagligt samarbejde  
 • har erfaring med teamsamarbejde  
 • har en positiv tilgang til livet og udfordringer generelt  
 • har gode kommunikationsevner, såvel mundtligt som skriftligt  
 • har arbejdet med CSC, baggrundsbeskrivelser og risikoprofiler  
 • har et positivt menneskesyn og en anerkendende, nærværende og tillidsfuld tilgang til børnene, de unge, forældre og kollegaer 
Vi tilbyder 
 • En fagligt velfunderet medarbejdergruppe, der brænder for at give børn og unge et godt børne- og ungdomsliv med fokus på livskvalitet og selvstændighed gennem en udviklingsorienteret indsats  
 • En arbejdsplads, som prioriterer et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt  
 • En velfungerende medarbejdergruppe med spredning i både alder og køn  
 • Mulighed for at sætte dit eget præg på den pædagogiske tilgang til Kvistens børn og unge  
 • En sjov, udfordrende og spændende arbejdsplads med et godt socialt sammenhold  
 • En ledelse som har kendskab til praksis og fungerer som faglig sparringspartner  
 • Psykologisk sparring i forhold til arbejdet med målgruppen   
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er på 35 timer om ugen med tiltrædelse 1. juni 2018.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Lønnen fastsættes efter principperne i Ny Løn.  
 
Vil du vide mere  
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingsleder Sophie Torkelund Meedom på 2158 1194 i tidsrummene: 17. april kl. 10.00-12.00, 26. april kl. 15.00-16.00, 7. maj kl. 10.00-14.00.
Du kan også læse om os på www.cbh.kk.dk/skovhusene
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 9. maj 2018
Samtaler forventes afholdt den 17. maj imellem kl. 11.00 og 15.00.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Tutor til en 6 årige dreng

BJVA ApS

Tutor til en 6 år dreng Vi har en sød søn på 6 år. Vi bor i Hørsholm, tæt på Køkkedal station og Rungsted Kyst station. Der er et bus stoppested lige ved siden af vores hus. Vi hjemmetræner nu vores 6 årige dreng og har fået skoleudsættelse, således...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog / eller pædagogisk ass. søges til dreng på 14 år ,

DUOS A/S

København
1 - 2 eftermiddag og morgen vagter om ugen samt en weekendvagt om måneden. ( bruger er i døgnaflastning fra onsdag til torsdag, samt en weekend og hos sin far 2 weekender) er der behov for hjælp til personlig hygiejne, beklædning, toilet og anbringe...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Pædagog til Vuggestuen Kongehuset i Valby

Vuggestuen Kongehuset

Genopslag. Har du lyst til at gå på eventyr med vores dejlige børn, både indendørs og udendørs? Vi søger en pædagog til 33 timer om ugen pr. 1. maj 2018. Vuggestuen Kongehuset er en institution med 48 børn (0-3 år) fordelt på fire stuer. Vuggestuen ...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

AMAGER Børnehaven Himmel og Hav søger pædagog

BØRNEHAVEN HIMMEL OG HAV

København
Børnehaven er en hyggelig lille børnehave som ligger i et villakvarter på Sundbyvestervej i et smukt hus med stor legeplads og gamle frugttræer. Der er plads til 44 dejlige unger, 7 pædagoger og en flot pædagog medhjælper. Det meste af det faste per...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Dygtig sprogansvarlig pædagog til børnehavegruppe i Rosengården på Østerbro

Rosengården

Lægger du, lige som vi, vægt på at styrke børns selvtillid og selvværd? Så læs videre her! Rosengården er en integreret daginstitution beliggende på Østerbro. Vi har en god legeplads og ligger tæt på grønne områder. Vi har 120 dejlige børn fordelt p...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018