Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt kompetent pædagog til Olympia - en vuggestue med høj kvalitet

Vi søger en vuggestuepædagog, der er bevidst om vigtigheden af børns sprogudvikling og legens betydning.

”Hos os er der plads til de vilde lege og til at spille høj musik. Legepladsen er et fantastisk oplevelsesrum med træer, buske, blomster og græs. Her er så mange forskellige sanseindtryk for et vuggestuebarn. De kan gå opdagelse, være i og lære i naturen lige udenfor døren.” ”Olympia er et hus, hvor vi inspireres og udvikler fagligheden i fællesskab. Det skaber en god stemning i hele huset” (citater fra to pædagoger i Olympia).

Kære kommende kollega, har du mange års erfaring som pædagog, eller er du lige blevet færdig med studiet?
For os er det ikke et must med erfaring, men vigtigt, at du har lyst til at arbejde med børns lege- og sprogudvikling.

Du er interesseret i at arbejde i en vuggestue med høj kvalitet. Du kan reflektere over din egen praksis – også sammen med dine kolleger. Du har kendskab til vigtigheden af at skabe meningsfyldte fællesskaber for alle børn fx gennem personalets positionering og husets fysiske indretning.

Vi søger en pædagog, som forstår vigtigheden af at skille det personlige fra det faglige, og som ønsker at være en del af vores arbejdsfællesskab.

“I Olympia har vi fokus på arbejdsfællesskabet, og vi arbejder målrettet med at finde den bedste struktur for huset i et anerkendende samarbejde ledelse og personale imellem” (citat fra TR i Olympia).

En dagligdag med både rutiner og spændende projekter med det enkelte barn i fokus
I din nye hverdag hos os, skal du være med til at arbejde med børn i små grupper, så vi sammen skaber de bedste betingelser for relationer mellem barn/voksen og barn/barn. Vi forsøger altid at skabe tid og rum med så meget ”du og jeg tid” som overhovedet muligt.

Vi er en personalegruppe med fokus på børneperspektivet og som følger børnenes initiativer. Det mener vi er vigtigt for børnenes selvbestemmelse. Du skal derfor være med til at tænke hverdagsrutiner til fulde, så vores sproglige arbejde bliver en naturlig del af hverdagen. I det hele taget har vi i Olympia et dynamisk læringsmiljø, som resultere i, at vi er bevidste om, at alle elementer i løbet af dagen er en potentiel pædagogisk aktivitet, og at læring og udvikling sker i en vekslen mellem planlagte aktiviteter, hverdagsrutiner, børnenes leg og spontant opståede situationer.

I Olympia er vi med i et pilotprojekt omkring "sprogtrappen", der er et pædagogisk vurderingsredskab for vuggestuebørn. Det er helt nyt, og du skal derfor være med fra starten. Vi ser den som et fantastisk redskab til ikke kun at se på børnenes sprog generelt, men også at se på deres legeudvikling, deres relationer og sociale samspil.

Lidt om os
Olympia er en nyere vuggestue, der åbnede i november 2018 og som har 48 børn, syv pædagoger, fire medhjælpere og en pædagogisk leder. Vi er i fuld gang med at få vores pædagogiske grundlag implementeret både på skrift og i vores pædagogiske arbejde. Derudover har vi på det seneste arbejdet med at få formuleret vores kerneopgave gennem en proces i små grupper. Vi er meget tæt på at have den endelige formulering.

På vores p-møder arbejder vi bl.a. målrettet med praksisfortællinger med blik for ”gør vi det som vi skriver, vi gør?”. Det er vigtigt for os, at vores pædagogiske grundlag ikke bare er noget, som står på et stykke papir, men noget som vi fører ud i praksis. Personalegruppen kan lide at være sammen, og vi ønsker at være den bedste vuggestue med den bedste udvikling, trivsel, læring og dannelse for alle børnene.

Vores forældresamarbejde er fundamentalt for os. Den bedste udvikling for det enkelte barn forudsætter en åben og ærlig dialog med forældrene. Dette skal du være enig med os i, og gerne have erfaring med.

”Vi er enormt glade for at have vores datter i Olympia. Vi oplever et nærværende, initiativrigt, kompetent og imødekommende personale, der ser børnene som gruppe og som enkeltindivider og gør deres yderste for at give dem en god hverdag og hjælpe dem på vej i deres udvikling” (citat fra en forældre i Olympia).

Ansættelsesvilkår  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer, samtykke til udvidet referencer samt børne- og straffeattest. Ansættelsen er 34-37 timer om ugen med start den 1. januar 2021 eller snarest muligt. Vi venter gerne på den rette.

Vil du vide mere os?
Vi kunne fortælle meget mere om os selv, så derfor vil gerne vise dig rundt i institutionen og uddybe, hvis du har brug for det. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside. Her kan du også læse vores læreplaner og tilsynsrapporter. Ring til pædagogisk leder Lene Halmø på 6169 5524 og aftal tid for et besøg. Læg en besked, hvis der ikke bliver svaret, så ringer vi dig op. Du kan også ringe på 3366 6420 og spørge efter Louise, som er pædagog på stuen med den ledige stilling.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 27. november 2020
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.