Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt nysgerrig SSA eller sygeplejerske til den specialiserede retspsykiatri på Sct. Hans i Roskilde

Vægter du sikkerhed og træning af færdigheder? Og kunne du tænke dig at indgå i et team med et højt fagligt niveau? Vores forventninger til dig

Du er uddannet social- og sundhedsassistent eller autoriseret sygeplejerske. For os er interessen for den specialiserede psykiatri den vigtigste drivkraft i arbejdet med mennesker med psykiatriske lidelser, vi forventer derfor, at du motiveres af netop dette speciales behandlingsfokus og relations arbejde.

Vi sørger for at klæde dig godt på til ansvaret og opgaverne i afsnittet. Til gengæld forventer vi af dig, at du er engageret og har en stor interesse i at tilegne dig viden omkring de integrerede arbejdsredskaber vi bruger på afsnittet. Dertil at du har en lyst til at byde ind med faglige refleksioner – store som små.

  • Du er god til at kommunikere og løse konflikter. Du er god til at aflæse signaler, kropssprog og situationer og er god til at handle ud fra disse indtryk. Du er tydelig og respektfuld i din kommunikation.
  • Du er empatisk og tålmodig. Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer og møde patienterne på et niveau de kan forholde sig til. Du er tålmodig i din relation til patienten og udviser forståelse for de udfordringer de møder i hverdagen.
Vi står og mangler en vedligeholdelsesinstruktør på afsnittet. Vi ser derfor meget gerne at du har denne uddannelse, men dette er ikke et krav.


Dine arbejdsopgaver

Din fornemmeste opgave bliver at bidrage til at patientens livskvalitet øges og reducere risikoen for fornyet kriminalitet. Derfor bliver din kerneopgave at arbejde recovery-orienteret og kriminalitetsforebyggende.

Mere præcist bliver du ansvarlig for, i samarbejde med teamet, at sammensætte og udvikle vores 12 patienters behandlingsforløb. En af dine opgaver bliver også at arbejde terapeutisk med patienter ved ugentlige samtaler og hjælpe med at deeskalere de konfliktfyldte situationer, der måtte opstå i hverdagen.

Er du uddannet vedligeholdelsesinstruktør, vil du også få til opgave at sørge for den løbende vedligeholdelsestræning i afdelingen og i afsnittet.


Hvorfor skal du søge job hos os?

Mulighed for at arbejde indgående med patienter. I retspsykiatrisk regi får du mulighed for at arbejde indgående med patienterne, da vores patienter i gennemsnit har længere indlæggelse end i den almene psykiatri.

Skræddersyet introduktionsprogram. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion til retspsykiatrien, patientgruppen og de udfordringer og muligheder der er på et lukket retspsykiatrisk afsnit. Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid.

Stort fokus på kompetenceudvikling. For at fastholde et højt fagligt niveau har vi et særligt stort fokus på kompetenceudvikling af alle medarbejdere. Du får derfor mulighed for at deltage i ugentlig supervision, samt videreuddanne dig i motiverende interview og kognitiv adfærdsterapi.


Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt i skiftende vagter. Der vil være weekendvagt hver anden weekend i lige uger.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.


Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest søndag den 17. februar 2020. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 19. februar.

Mere information: Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske, Majken Oggesen på tlf. 38642335.

Du kan også høre mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".


Velkommen indenfor hos i den specialiserede retspsykiatri R3

Afdeling R varetager den retspsykiatriske ekspertfunktion i Region Hovedstaden. Afdelingen modtager patienter, hvor den psykiske lidelse og den retslige foranstaltning er baggrund for komplekse patientforløb og kræver særlig ekspertise.

Formålet med indlæggelsen er at reducere symptomer og hjælpe den sindslidende til at genvinde sit tidligere funktionsniveau eller opnå højst mulig funktionsevne, forebygge tilbagefald eller yderligere reduktion af funktionsevnen.

Vi tror på, at en bredt sammensat tværfaglig personalegruppe fremmer muligheden for at se patienten samt dennes problematikker fra forskellige vinkler, hvilket fremmer patientens recoveryproces. På R3 har vi derfor en personalegruppe, der er sammensat af mange forskellige faggrupper såsom; ergoterapeuter, fysioterapeut og pædagog samt plejere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Dertil har vi, foruden afsnittets faste overlæge, en psykolog og en socialrådgiver tilknyttet afsnittet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.