Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk jurist til Færdselskontoret i Transport- og Boligministeriets departement

Er du interesseret i at få selvstændigt ansvar, faglige udfordringer på højt niveau og i at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på færdselsområdet både på nationalt og internationalt niveau? Så kan du være den, vi søger til en stilling som jurist i departementet.

Transport- og Boligministeriets departement søger en fagligt stærk jurist til Færdselskontoret.

I Færdselskontoret beskæftiger vi os med alt inden for færdselslovgivningen, eksempelvis hastighedsgrænser, spirituskørsel, kørekort, køreuddannelsen, køretøjer, selvkørende biler, små motoriserede køretøjer og trafiksikkerhed både i nationalt og internationalt regi. Vi er et kontor, der konstant arbejder i spændingsfeltet mellem jura og politik, og vi har både store politiske sager, komplekse lovgivningsopgaver og meget borgernære sager.

Som en del af Færdselskontoret vil du deltage i den daglige betjening af ministeren i forhold til de fagområder, kontoret dækker. Du vil bl.a. komme til at udarbejde lovgivning (bekendtgørelser og lovforslag), bidrage til den nationale beslutningsproces i EU-sager på færdselsområdet samt deltage i forhandlingen af nye retsakter i EU og i internationalt regi. Du vil endvidere komme til at koordinere interne og eksterne arbejdsgrupper og stå for håndtering af spørgsmål fra Folketinget, beslutningsforslag, ministerbesvarelser mv. på færdselslovens område.

I Transport- og Boligministeriet er vi i fuld gang med mange store projekter. Sammen med styrelserne på vores område arbejder vi med forbedringer af trafiksikkerheden, vi planlægger og udfører store vejbyggerier, vi moderniserer jernbanenettet, og vi arbejder for fuld kraft med udbygningen af metroen i København. Vi har endvidere ansvar for opførelsen og driften af statens bygninger og byggelovgivningen samt regulering af boligområdet.

Transport- og Boligministeriets opgaver står ofte højt på den politiske dagsorden og vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret, dynamisk og analytisk opgavefelt, der giver en bred erfaring inden for en række aspekter af arbejdet i en politisk ledet organisation.

Vi søger en jurist, som
• har stærke kompetencer inden for forvaltningsret og gerne også EU-ret
• interesserer sig for arbejdet i et politisk miljø
• har kendskab til eller interesse for transportpolitiske problemstillinger
• har kendskab til eller interesse for arbejdet i EU og internationalt regi
• har sans for detaljen, men som også kan have mange bolde i luften på én gang
• er struktureret og analytisk
• evner hurtigt at sætte sig ind i nyt stof
• kan samarbejde konstruktivt både internt og eksternt
• har en skarp pen og samtidig er god til at fremlægge en sag mundtligt

Vi tilbyder

• et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på den politiske proces både nationalt og i EU-perspektiv
• en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv
• gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone

I Transport- og Boligministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner. ´

Både nyuddannede og erfarne ansøgere vil komme i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lisa Pontoppidan Chahil. Departementets telefonnummer er 41 71 27 00.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest torsdag den 15. august 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Transport- og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.