Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk jurist til Koncernjura

København, Rigspolitiet

Vi søger en dygtig jurist med fagligheden i top, som brænder for at arbejde med klassiske juridiske problemstillinger, og som har lyst til at understøtte Rigspolitiets behov for juridisk bistand inden for bl.a. offentlig ret.

Koncernjura består af ca. 17 medarbejdere, primært jurister, som varetager konkrete og generelle opgaver inden for bl.a. offentlig ret, formueret, statsret og politiret og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand.

Vi behandler bl.a. konkrete sager af forvaltningsretlig og formueretlig karakter, fx sager om aktindsigt og om erstatning. Desuden behandler vi klagesager over politikredsenes afgørelser uden for strafferetsplejen, f.eks. klager over politiets dispositioner. Derudover håndterer vi overordnede spørgsmål, der knytter sig til de enkelte sagsområder, og bistår Rigspolitiets øvrige afdelinger med juridisk rådgivning og sparring inden for bl.a. offentlig ret og formueret. Vi har derfor et tæt samarbejde med Rigspolitiets øvrige fagcentre, politikredsene, Justitsministeriet og andre myndigheder.

Om jobbet
Som jurist i Koncernjura varetager du konkrete og generelle sager inden for vores sagsområder og understøtter Rigspolitiets behov for juridisk bistand gennem et tæt tværgående samarbejde. Du besvarer høringer og folketingsspørgsmål, udarbejder vejledninger og retningslinjer til politikredsene og deltager i forskellige arbejdsgrupper og projekter på tværs af organisationen og med andre myndigheder. Hvis du har lysten, vil du herudover få mulighed for at undervise bl.a. politikredsene i reglerne på vores sagsområder. Du arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift i sagerne og involvering af relevante interessenter gennem hele processen.

Din hverdag kendetegnes ved en fin balance mellem de konkrete sager og opgaver af mere generel karakter. Du får dine egne sager, og vi lægger vægt på, at du og de øvrige medarbejdere i Koncernjura har mulighed for fordybelse i centrets sager og fagområder. Vores kultur og struktur understøtter et stærkt fagligt miljø og lægger op til faglig sparring og samarbejde.

Om dig
Du er uddannet cand.jur., og vi hører gerne fra dig, uanset om du har solid erfaring inden for området eller kun har få års relevant erfaring.

Forvaltningsretten er en vigtig del af dit arbejde, og du har derfor interesse og flair for at arbejde med forvaltningsret. Du har lyst til at arbejde med større generelle opgaver og er klar til at tage ansvar for, at vi løser vores opgaver effektivt. Du motiveres af at sætte dig ind i nye regler og områder, er hurtig til at gennemskue problemstillinger og har en struktureret tilgang til opgaveløsningen.

Som person fungerer du godt i vekselvirkningen mellem selvstændigt at dykke ned i fagstof og samarbejde tværfagligt med andre kolleger. Du trives i en stor politisk styret organisation, og du forstår at tænke og handle ud fra et helhedssyn med politisk forståelse. Du er imødekommende og positiv og har lyst til at blive en del af et engageret fagligt miljø med en uformel omgangstone.

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Er du ansat med Justitsministeriet som ansættelsesområde, beholder du det brede ansættelsesområde.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Rikke Gottrup på tlf. 40 22 93 34 eller centerchef Anne Fode på tlf. 25 37 24 44. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 28.

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.