Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk jurist til Kontraktkontoret i Transport- og Boligministeriets departement

Transport- og Boligministeriets opgaver står ofte højt på den politiske dagsorden og vil være spændende for dig, som er interesseret i et varieret, dynamisk og analytisk opgavefelt, der giver en bred erfaring inden for en række aspekter af arbejdet i en politisk ledet organisation.

Er du interesseret i at få selvstændigt ansvar, faglige udfordringer på højt niveau og i at arbejde tæt på den politiske beslutningsproces på Transport- og Boligministeriets område, kan du være den, vi søger.

Vi har for øjeblikket en ledig stilling som jurist i Kontraktkontoret, der består af 9 engagerede medarbejdere.

Stillingen
I Kontraktkontoret har vi ansvaret for at gennemføre udbud af og følge op på statens togkontrakter med DSB og Arriva samt statens færgekontrakter med Molslinjen om færgebetjeningen af Bornholm, Kalundborg-Samsø samt Bøjden-Fynshav. Dette indebærer bl.a. ministerbetjening relateret til tog- og færgebetjeningen, tilsynsopgaver og tæt kontakt med operatørerne. Derudover håndterer Kontraktkontoret udbudsretlige såvel som statsstøtteretlige spørgsmål for ministeriet. ´

I stillingen vil du bistå med kontraktopfølgningen på hovedsagligt færgeområdet, men vil også kunne bistå på jernbaneområdet. På færgeområdet har Molslinjen for nyligt overtaget færgebetjeningen af Bornholm på en ny tiårig kontrakt, hvorfor bl.a. kontraktfortolkning og -opfølgning vil blive en del af din hverdag.

Du vil endvidere medvirke til koncipering af tillægskontrakter med de operatører, som ministeriet indkøber tog- og færgebetjening af. Derudover vil du udarbejde notater om juridiske problemstillinger i forbindelse med kontorets udbud og kontraktopfølgning samt bistå med besvarelse af folketingsspørgsmål, borgerhenvendelser mv.

Vi søger en medarbejder, som
• er cand.jur. eller cand.merc.(jur.)
• interesserer sig for arbejdet i et politisk miljø
• har sans for detaljen, men som også kan have mange bolde i luften på én gang
• er struktureret og analytisk
• evner hurtigt at sætte sig ind i nyt stof
• kan samarbejde konstruktivt både internt og eksternt
• er god til at formulere sig skriftligt og mundtligt

Såfremt du har kendskab til eller interesse for transportpolitiske problemstillinger, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder
• et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job tæt på den politiske proces
• en fleksibel arbejdstilrettelæggelse, så jobbet kan kombineres med et aktivt familie- og fritidsliv
• gode kolleger i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø med en uhøjtidelig omgangstone

I Transport- og Boligministeriet er din faglige og personlige udvikling vigtig. Derfor har vi som led i udviklingen af vores organisation fokus på individuelle karriere- og kompetenceudviklingsplaner.

Både nyuddannede og erfarne ansøgere vil komme i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår
Aflønning sker efter overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Transport-og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anitta Bugenhagen på dette nummer: 41 71 27 77.

Din ansøgning
Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis med karakterudskrift fra både bachelor- og kandidatgraden senest torsdag den 15. august 2019. Du ansøger via et link, som du finder nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside, www.trm.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler.


Transport-og Boligministeriet ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Departementet er medlem af Foreningen Nydansker.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.