Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk pædagog til SFO i udvikling

Fjordlandsskolen SFO, afdeling Skuldelev, søger en pædagog på 30 timer fra 1. maj 2021 eller snarest derefter. Vi venter gerne på den helt rigtige, nemlig dig - derfor dette genopslag.

Sammen med tre kolleger skal du arbejde inkluderende og igangsætte aktiviteter for cirka 60 børn om eftermiddagen. Du skal arbejde med tværprofessionelle relationer og se dig selv som en del af skolen. Vi har egen bygning og en dejlig have og legeplads med bålhus.

Faglighed og trivsel
Du skal, ligesom os, vægte faglighed og det gode samarbejde højt og arbejde med trivsel, relationer, inklusion og alles ret til at være en del af fællesskabet. Der er mulighed for personlig indflydelse samt faglig og personlig udvikling.
En del af opgaven er fokus på læringsmål, elev-, forældre- og medarbejdertilfredshed og et øget fagligt niveau. Vi arbejder for eksempel med Bo Hejlskovs 11 principper om adfærd, Low Arousal og Neuroaffektiv pædagogik/udvikling.

Afhængig af din baggrund vil vi sikre en god introduktion til arbejdet i SFO og skole samt have fokus på både individuel og fælles uddannelse for SFO-personalet med mulighed for uddannelse og kurser.

Du bliver primær på en klasse og har to voksen-timer og UU i skolen og er samtidig en del af teamsamarbejdet med lærerne om klassen.

Udeområde og værksteder
Vi har et meget stort, dejligt og varieret udendørsområde, som vi udnytter i dagligdagen. Vi har forskellige værksteder til hobby, drama og konstruktionsleg. Du ser uderum og værksteder som læringsrum, hvor vi udvikler det enkelte barn og fællesskaberne.

Din personlige og faglige profil
Du vil indgå i udviklingen af SFO’en, det pædagogiske arbejde og skolesamarbejdet. Vi forventer, at du er anerkendende i det pædagogiske arbejde og har fokus på læring i mange sammenhænge.

Om SFO-afdelingen
Skuldelev SFO har cirka 60 børn og er en del af Fjordlandsskolen, der også har afdelinger i Dalby og Skibby. Vi ligger i det naturskønne Hornsherred med fjord, skove og marker tæt på og med Kronprinsesse Marys bro lige i baghaven. De tre SFO-afdelinger samarbejder i alle ferier og lukkeuger.

Du får mulighed for at være med til at udvikle SFO’en.

Vi tilbyder

 • introduktion til arbejdet i SFO og skole
 • faglig udvikling og uddannelse/kurser
 • vidensdeling og personlig udvikling
 • spændende, kreative og humoristiske kollegaer
 • integreret samarbejde med lærerne og timer/UU i skolen
 • mulighed for at udfordre dig selv.

Vi forventer, at du
 • har en pædagogisk uddannelse
 • har fokus på læring i mange sammenhænge
 • har høj faglighed og lyst til udvikling
 • er stabil, ansvarsbevidst og loyal
 • kan arbejde selvstændigt, tage initiativer og koble handling på
 • har god indlevelsesevne og blik for det enkelte barn
 • har stor lyst til at arbejde med børn i SFO og skole
 • har en anerkendende tilgang til mennesker i alle aldre og størrelser
 • kan arbejde inden for vores åbningstid (6.30 - 17.00) - arbejdstiden ligger om eftermiddagen i skoleuger.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte pædagogisk leder Hanne Lundgreen på halun@frederikssund.dk eller souschef Annikki Martinussen på amart@frederikssund.dk.

Henvendelse kan ske til 47 35 21 12, 47 35 21 19 eller 61 39 16 70. Du er meget velkommen til at komme på besøg. Ring for aftale. Spørg efter souschef Annikki Martinussen eller pædagogisk leder Hanne Lundgreen.

Ansøgningsfrist
23. april 2021.
Samtaler forventes afholdt løbende i perioden, dog senest 28. april. Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelsesforhold
30 timer om ugen.

Tiltrædelse
1. maj 2021.

Kontakt
Pædagogisk leder Hanne Lundgreen på halun@frederikssund.dk eller souschef Annikki Martinussen på amart@frederikssund.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.