Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærk pædagog/PAU der brænder for pædagogisk udvikling og arbejdet med vuggestuebørn til Snorregården

Genopslag

Vi forsøger en gang mere, da vi venter på den rette – er det dig?
Kan du bidrage med høj faglighed i det daglige arbejde og i dialog med kollegaer?
Brænder du for vuggestuepædagogik og omsorgen for de små?

Så er et job i Snorregården lige noget for dig.

Snorregården er en skøn vuggestue, der ligger i en hel særlig bygning med plads til 60 børn. Vi er stolte af vores hus med højt til loftet i mere end en forstand. Her har vi, udover fem store, rummelige og lyse stuer, et krearum og et stort fællesrum med masser af mulighed for bl.a. bevægelse og rytmik. Snorregården har desuden en dejlig legeplads med frugttræer og store overdækkede terrasser, hvor der er god plads og mulighed for leg mellem stuerne. Vi bor på det yderste Nørrebro med postnummer på Østerbro. Vi har åbent kl. 07-17.00 dog til kl. 16.00 om fredagen.

Vi kan tilbyde en masse dejlige børn og deres skønne forældre, dygtige kollegaer i en forholdsvis ny og yngre konstellation og en ny pædagogisk leder. Alle samarbejder om at skabe de bedste rammer for det gode børneliv.

Du skal sammen med dine kollegaer og den pædagogiske leder arbejde med de faglige indsatser fra læreplanen og det pædagogiske tilsyn. Vi er i gang med at udvikle pædagogikken i Snorregården og håber derfor, at du har lyst til at være en del af en vuggestue, hvor der er fokus på kerneopgaven og en rød tråd i pædagogikken. Du får mulighed for at bruge din faglighed i arbejdet med børnene og i samarbejdet med kollegaerne og lederen. Du bliver en del af en klynge, der vægter et højt fagligt niveau og arbejder med højkvalitetstilbud både teoretisk og i praksis.

Vi forventer, at du er uddannet pædagog eller PAU, er bevidst om din rolle og positionering i arbejdet med vuggestuebørn og meget gerne har interesse for bevægelse. Vi forventer desuden, at du har lyst og mod på at indgå i et fagligt samarbejde om at udvikle fagligheden til gavn for Snorregårdens børn.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 30-37 timer ugentlig med start den 1. marts 2021 (evt. før). I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattest.

Mere information
Du er velkommen til at komme forbi og hilse på os og se vores skønne hus. Kontakt leder Linda på 3916 3040. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest søndag den 14. februar 2021
Ansættelsessamtaler vil finde sted løbende. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.