Fagligt stolte smede søges

IQ Metal har fået en del nye aftaler på plads, der bl.a. betyder, at vi står for at skulle levere en række nye og meget spændende emner i rustfrit stål og aluminium i et fast interval hver måned. Derfor søger vi nu smede med erfaring til vores svejseafdeling. Arbejdsopgaverne varierer, og vil typisk være emner i sort og rustfrit stål i mindre og lidt større serier.

Faglige krav til stillingen
Det er et krav, at du er en erfaren medarbejder, som har arbejdet inden for faget inden for de sidste par år. Du skal have tegningsforståelse, samt selv kunne udvikle og fremstille fiksturer og værktøjer til at sikre optimal håndtering af emner.

Den rette personprofil
Vi forventer, at du har evnen til selvstændigt at skabe overblik over din ordreplan.

Du forstår at skelne mellem det, som haster, og det som kan vente, det gælder i særdeleshed afviklingen af ordrer. Eksempelvis tager du fat om det, der haster som det første, men når tingene kører, ser du muligheder for at optimere, således at processerne ikke tager længere tid, end at IQ Metal kan fastholde konkurrenceevne og arbejdet i DK.

Du er i øvrigt frisk af natur, klar på at ”tage fat”, stabil og meget fleksibel.

Vi tilbyder
Modsvarer du ovennævnte, tilbyder vi dig et job i en moderne virksomhed med gode kolleger og arbejdsforhold.

Interesseret?
Læs mere om virksomheden på www.iqmetal.com og skriv om dig selv til vores Fabriksdirektør Jesper Z. Nielsen via e-mail på jzn@iqmetal.com. Alternativt kontakt os på telefon 8738 9011 dagligt mellem kl. 8.00 – 15.00, hvis du har spørgsmål til jobbet eller virksomheden.

 

IQ Metal A/S er en moderne ordreproducerende virksomhed med brede kompetencer inden for fremstilling af produkter og løsninger i stål, rustfrit stål og diverse metaller.

Med en lang historie og faglig baggrund, har virksomheden gennem tiden udviklet sig fra det traditionelle smedeværksted til en professionel samarbejdspartner med en bred vifte af kunder i ind- og udland. Virksomhedens produkter anvendes i elektronikindustri, tavlebygning, marineindustri, industriel køling, vindmølleindustri mv.

Virksomheden beskæftiger ca. 55 dygtige og dedikerede medarbejdere i Danmark og ca. 200 kolleger i et polsk datterselskab. Det forventes at mange års positive udvikling fortsætter, og at væksten forankres i de nuværende aktiviteter i Danmark og Polen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Smed søges

KIM E. ANDERSEN ApS

VI SØGER EN DYGTIG OG KOMPETENT SMED Du har evnen til at bevare overblikket og have mange bolde i luften Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø. Vi udfører alt inden for smedefaget, montage, svejseopgaver, opbygning af specialmaskiner m.m. Vi ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Maskinarbejder/Kleinsmed/VVS mand til værkstedsarbejde søges

LILLNORD A/S

Firmaet Lillnord A S beliggende i Odder syd for Aarhus står akut og mangler en uddannet Rustfast Kleinsmed eller VVS mand til værkstedsarbejde med omgående ansættelse. Erfaring med arbejde ved CNC styret kantpresse er en fordel.Vi specialiserer os i...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

Klejnsmed (1)

Crocus v/Ejvind Møller

Crocus søger klejnsmede, der kan bidrage konstruktivt og loyalt til at producere maskiner og anlæg for vores kunder. Som faglært klejnsmed har du erfaring med tyndpladekonstruktioner og behersker: Svejseopgaver af forskellig art. Revolverstandser og...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Dygtig smed

Cogitec Service A/S

Dygtig smed Cogitec Service A S, Langå Vi søger en alsidig smed til vores afdeling i Langå. Arbejdet vil både kunne være opgaver på værkstedet og som udkørende montør. Vi tilbyder dig: Uformel omgangstone Afvekslende opgaver Løn der relaterer til in...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Klejnsmed/Svejser - daghold

HR-INDUSTRIES A/S

Har du hænderne skruet rigtig på og lyst til at arbejde med større emner i et stærkt team hvor godt humør og fokus på kvalitet er en del af jobbet så tjek her.Til denne stilling har du evt. en baggrund som f.eks. smed, skibsbygger eller som svejser....