Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt velfunderede og engagerede lærere til Ådalens Skole

Ådalens Skole oplever i disse år en støt stigning i elevtallet. Det betyder bl.a. at flere nye klasser skal oprettes og at vi nu skal ansætte en håndfuld nye lærerkræfter – og måske skal du være en af dem?

På Ådalens Skole sætter vi fokus på stærke fællesskaber, bevægelse og høj faglighed. Hos os er bevægelse og nærvær med til at skabe læring, og vi ønsker at give vores elever indflydelse på egen læring. Vi er en velfungerende skole med ca. 1000 elever og et engageret lærerteam. I alt søger vi nu fem nye lærere til faste stillinger. Stillingerne er forankret i både grundskolen og udskolingen, så der er rig mulighed for at bringe alle kompetencer og præferencer i spil.

Vi er særligt på udkig efter gode kompetencer i

  • matematik
  • praktisk/musiske, herunder musik og Håndværk & Design
  • tysk
  • fysik/kemi
Men er også åbne for andre fagkombinationer - og måske har du noget spændende at byde ind med.

Det er vigtigt for os, at du har fokus på at udvikle din faglighed og samtidig bidrager til skolens samlede udvikling. Du er reflekterende, lyttende og evner at skabe gode relationer til både børn, forældre og kollegaer. Vi arbejder gerne i teams, og du skal derfor have gode samarbejdsevner og lyst til at drive opgaver og ideer frem og være i stand til at tænke muligheder, også når det er svært eller nyt. Vi nytænker gerne vores faglighed, men sætter også pris på at holde fast i traditionerne. Der er højt til loftet og plads til gode ideer og initiativer, samtidig med at vi vægter det tætte samspil og de langsigtede mål.

Om os
Vi er en velfungerende skole med ca. 1000 elever, fordelt på almenskolen og specialklasser. Almenskolen består af grundskolen fra 0.til 5. klasse og udskolingen fra 6. til 9. klasse. I udskolingen er eleverne delt op i fire linjer, bl.a. international og multimedie. Skolen er udbygget og renoveret i 2017 og har netop fået indrettet nye faglokaler i 2020. Vi er placeret tæt på den naturskønne Sillebro Ådal, som vi gerne bruger til udendørs undervisning. Der er S-tog tæt på skolen og generel god infrastruktur, så der er gode betingelser for pendlere. Frederikssund er en kommune i vækst med fokus på gode rammer for især børnefamilierne.

Yderligere oplysninger
Stillingerne er til besættelse pr. 1. august 2021.

Stillingerne er på fuldtid og løn og ansættelserne sker efter gældende overenskomst. Frederikssund kommune har indgået et lokalt arbejdstidsgrundlag, hvor en lærer højst kan undervise 780 timer om året.

Nærmere oplysninger om stillingerne og skolen kan fås ved henvendelse til:
  • Pædagogisk leder Hanne Rask Pedersen, telefon 47 35 13 57
  • Pædagogisk leder: Maria Trampedach Trentemøller, telefon 61 60 86 36

Ansøgningsfrist
7. maj 2021 kl. 12.00

Der indkaldes dog løbende til samtaler, hvorfor stillingerne godt kan blive besat før fristens udløb.

Læs mere på Ådalens Skoles hjemmeside samt på skolens Facebook-profil

Ansættelsesforhold
Fuldtidsstillinger

Tiltrædelse
01. aug 2021

Kontakt
Pæd.leder Hanne Rask Pedersen, telefon 47 35 13 57

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.