Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt velfunderet pædagog til 100 Meterskovens udflytterbørnehave, Peters Hus

Brænder du for natur og udeliv som bærende element i skabelsen af det gode børneliv?
Er du nærværende i din relation til børnene?
Kendetegner høj faglighed dit arbejde?

Så er 100 Meterskovens udflytterbørnehave noget for dig.

100 Meterskoven har en vuggestueafdeling (Honningkrukken), der ligger centralt på Østerbro og en udflytterbørnehave i naturskønne omgivelser (Peters Hus) ved Bistrupskovene, som vi hver dag kører til fra Upsalagade på Østerbro. Institutionen er en del af Indre By/Østerbro Klynge C.

Det er væsentligt for os, at børnene i 100 Meterskoven har en tryg hverdag med nærværende voksne, der med respekt for det enkelte barns udvikling møder dem anerkendende og støtter dem i at udvikle et godt og solidt selvværd.

Vi vægter godt samarbejde, både på stuerne og på tværs af huset højt, så vi med vores faglighed og refleksioner over vores pædagogiske praksis skaber de bedste udviklingsmuligheder for børnene. Vores faglige fokus tager udgangspunkt i, at børn lærer og erfarer gennem deres kroppe og sanser. De skal have mulighed for bevægelse, og de skal have lov til at øve sig. Naturen og udelivet er i Peters Hus det centrale læringsrum for børnenes leg, udvikling, trivsel, dannelse og læring.

Personalegruppen i 100 Meterskoven spænder alders- og erfaringsmæssigt bredt. Vi lægger vægt på et sundt arbejdsmiljø, der indeholder god dialog, nysgerrighed efter egen og andres praksis, humor og fællesskab.

Om dig
Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for det faglige arbejdsfællesskab. Du er medskaber af et godt arbejdsmiljø, hvor glæde og gode samarbejdsevner er forventeligt. Vi møder børn, forældre og kollegaer anerkendende med smil, imødekommenhed og engagement. Faglig udvikling er en drivkraft i dit pædagogiske virke og du fremstår autentisk med dit positive og medmenneskelige livssyn.

Ansættelsesvilkår
Vi mødes hver dag på Upsalagade, hvorfra børnehavebussen kører kl. 08.00. Vi er tilbage på Østerbro kl. 16.00. Arbejdstiden ligger i tidsrummet kl. 07-17.00, fordelt på fire ugentlige arbejdsdage.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi reference, samt børne- og straffeattest. Stillingen er på 35 timer ugentlig med tiltrædelse den 1. september 2020.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Kristina Cramer Jensen på 2033 6999 i uge 26 og pædagogisk koordinator Heidi Hoffmann på 4649 6275 i uge 27. Læs mere om os her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest mandag den 6. juli 2020
Vi holder samtaler den 9. juli efter kl. 16.30.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.