Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt velfunderet souschef til energisk Børnehus

Fagligt velfunderet souschef til energisk børnehus

Vil du være en del af et velfungerende børnehus med en positiv energi og højt humør? Og kan du se dig selv i en ledende rolle i et ambitiøst lederteam med mange spændende opgaver?

 

Børnehuset Krogstenshave er en integreret 0-6 års institution, som er normeret til ca. 200 børn. Vi er 47 voksne, en god blanding af unge og ældre, mænd og kvinder, en del af os har været her i 10 år eller mere, fordi vores arbejde stadig giver så meget mening og udvikling. Vi er beliggende i Risbjerg-kvarteret og har gode fysiske rammer, både ude og inde med mange muligheder for forskellige pædagogiske aktiviteter.

 

Vi er en engageret og ambitiøs personalegruppe, der vægter faglighed og udvikling højt. Vi stræber kontinuerligt efter at være et dagtilbud af høj kvalitet og har hele tiden fokus på kerneopgaven, som er trivsel og udvikling for både børn og voksne. Vi har fx lige fået uddannet 6 af vores medarbejdere til faglige fyrtårne indenfor den styrkede læreplan, som vi er i fuld gang md at udarbejde og implementere.  Vi er ligeledes ved at få uddannet medarbejdere indenfor sprogtrappen og sprogvurdering. Derudover er 4 af vores pædagoger ved at færdiggøre Marte Meo uddannelsen.

Vi har uden tvivl de skønneste børn og vi vægter samarbejdet med forældrene meget højt, da vi ser forældrene som den vigtigste ressource i børnenes fortsatte trivsel og udvikling.


Vi tilbyder:

 

  • Høj grad af indflydelse på nye processer og egen hverdag
  • Deltagelse i ledelsesnetværk med kompetente ledelseskollegaer fra andre institutioner i kommunen, hvor ledelsesopgaver kan løses i fællesskab, og hvor der gives og modtages ledelsesmæssig sparring i souschefgrupper.
  • Høj grad af inddragelse i - og indflydelse på - det samlede 0–6 års område i Hvidovre Kommune

Stillingen som souschef er på 37 timer, og søges pr. 1. marts 2021.  Vi vægter, at du har en pædagogisk grunduddannelse, gerne med efter uddannelse og så ser vi gerne at du har erfaring med ledelse. Derudover kræver jobbet som souschef at du er synlig, nærværende, struktureret og kan lide at være tæt på den pædagogiske praksis. 

Nogle af dine arbejdsopgaver vil blandt andet være indenfor det administrative område, som kræver at du er stærk i din tilgang til IT. Det vil være arbejdsopgaver som vagtplan, ferieplanlægning, daglige skemaer.  Du vil være tæt på den daglige pædagogiske praksis, så du skal kunne se det værdifulde i arbejdet med små læringsmiljøer, samt evaluering af denne.

 

Derudover er det vigtigt at du:

 

  • Er empatisk og anerkendende i sin grundlæggende tilgang
  • Kan holde fokus på kerneopgaven, men med blik for balancen mellem vilkår og muligheder
  • Evner at give anerkendende, konstruktiv og konkret feedback og sparring til medarbejderne, samt formår at bringe medarbejdernes kompetencer i spil igennem tillid, dialog og inddragelse
  • Er tydelig og kan ”stå på mål” for såvel politiske- som ledelsens beslutninger
  • Er god til at bevare roen, overblikket og samtidig kan organisere og strukturere

Yderligere oplysninger om stillingen:

Ønsker du mere information er du meget velkommen til at kontakte:
Leder Charlotte Laurenborg på tlf. 6191 6864 eller ckl@hvidovre.dk  

Vi ser gerne, at du besøger institutionen, inden du sender en ansøgning.
 

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på Børne- og ungeområdet.

 

Ansøgningsfrist er torsdag  d. 14.  januar 2021

 

Første samtalerunde afholdes tirsdag d. 19. januar
Anden samtalerunde afholdes mandag d. 25. januar

Der udarbejdes personlighedsprofil mellem 1. og 2. samtale


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.