Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagprojektleder - Aarhus

Karrieremulighed - kom med i toppen af kompetente og engagerede medarbejdere.

Vær med til at sætte dit præg på fremtidens trafik og byrum, med fokus på både udvikling af fagområdet, projektledelse og projekteringsfasen.

Vi søger en erfaren vej- og trafikingeniør, med fagprojektledererfaring, til at varetage projektledelse og projektering af større og mindre infrastrukturprojekter.

Stillingen indeholder både konkret opgaveløsning samt udvikling af fagområdet som helhed.

Via Trafik blev etableret i 2000 af firmaets tre partnere. I dag beskæftiger vi 60 engagerede og kompetente medarbejdere i vores to afdelinger i Birkerød og Aarhus.

Vi ønsker at bidrage til en bæredygtig samfundsudvikling gennem solid trafikrådgivning.

Ved os er vidensdeling et vigtigt fundament. Derfor fylder undervisning, artikelskrivning og sparring med samarbejdspartnere og klienter en del i vores hverdag. Vi deltager desuden ofte i konferencer og videreuddanner løbende vores medarbejdere, så vi er opdaterede på de nyeste trafiktendenser.

Profil

Vi leder først og fremmest efter en fagligt interesseret og udadvendt person, som kan se sig selv som fagansvarlig og projekterende anlægsingeniør i vores flotte, nye lokaler med byens bedste udsigt over Aarhus by og havn, med gratis parkering i Aarhus midtby og Aarhus Letbane lige ude foran døren.

Du er formodentlig uddannet ingeniør og helt sikkert selvstændig, samtidig med at besidde gode samarbejdsevner - du vil indgå temmelig proaktivt i den anlægstekniske faggruppe og medvirke til at sikre et højt fagligt niveau.

Du har solid erfaring inden for fagområdet anlægsteknisk granskning og projektering af veje, og så er du ansvarsbevidst og i stand til at tage ejerskab over projekter.

Få en fortrolig samtale om dine muligheder.

Det var lidt om os og hvad vi er på jagt efter, vi håber at du er blevet nysgerrig og vil kontakte Brian fra Henriksen HR, der bistår med rekrutteringen på 3147 8001 - for at få mere at vide. 

Rekrutteringsbureau ingeniører - Henriksen HR er blandt Danmarks allerbedste til search og headhunting af ingeniører og tekniske specialister, og klart bedste enkeltmandsejede virksomhed.

Klik her for at læse mere. 

Vi oplever at vores stillinger løbende vises på flere jobportaler - du bedes derfor sikre at ansøgninger sendes udelukkende i form af et opdateret CV, i pdf format til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Fagprojektleder - Aarhus. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.