Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagprojektleder til sporprojekter på jernbanen

Vil du være faglig ekspert på jernbaneprojekter med stor samfundsmæssig betydning?

Anlægsdivisionen er Banedanmarks bygherreorganisation og en af Danmarks største bygherrer. I de kommende år gennemfører vi en række store projekter på jernbanen, og vi står derfor og mangler en Fagprojektleder til fagområdet Spor.

Du indgår i sektionen Spor i området Anlæg Vest, hvor du med titlen projekteringsleder hovedsageligt vil komme til at varetage jernbaneprojekter vest for Storebælt. Vi er 35 medarbejdere i sektionen, og vi værdsætter en høj faglighed kombineret med en gensidig hjælpsomhed. Vi arbejder med store som små jernbaneprojekter med budgetter, der spænder fra 1 mio. til 1 mia. kr. Vi gennemfører projekterne i et bredt samarbejde dels internt i projektteamet men også på tværs af Banedanmark. For os er succes, når vi leverer vores projekter som lovet.

Dit arbejdssted bliver i Fredericia, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Du er med hele vejen som faglig ekspert

Som fagprojektleder bliver du en vigtig faglig sparringspartner for projektledelsen samt for vores rådgivere, som udfører projekteringsopgaver for os. Du er ansvarlig for styring og opfølgning på dette samarbejde, herunder granskning af rådgivernes leverancer, så vi ved, at ydelserne lever op til aftalt kvalitet, tid og pris.

Du får til opgave at udvikle og definere tekniske løsninger i samarbejde med andre dele af Banedanmark og at få løsningerne gennemgået og godkendt. Her er grænsefladekoordinering vigtig. Vi projekterer og udfører projekter ved brug af 3D-modeller.

Du bidrager til udbudsmateriale til rådgivere og entreprenører og får en rolle i det tilhørende sikkerhedsarbejde med kontakt til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Du deltager og har en central rolle igennem hele projektforløbet – fra projekteringen til udførelse i marken til afslutning og overlevering til vores driftsorganisation. Det er vigtigt, at du bidrager med en tværfaglig forståelse og sammenhæng i arbejdet.

Detaljeorienteret og lyst til tekniske udfordringer

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har tilsvarende teknisk baggrund – gerne kombineret med erfaring inden for anlægsområdet og lysten til at fordybe dig i regler og normer samt tekniske løsninger.

Du formår at kombinere teknisk faglighed inden for dit fagområde med evnen til at lede en projekteringsopgave og en tværfaglig forståelse og koordinering. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge. Du er samtidig udadvendt, evner at etablere mange forskellige samarbejdsrelationer og kommunikerer klart både i skrift og tale. Endelig har du lyst til at arbejde for en velfungerende jernbane.

Har du lysten til jobbet som projekteringsleder hos os, men ikke den fulde erfaring med jernbaneprojekter, får du den fornødne uddannelse og oplæringsperiode, så du kommer til at trives i rollen.

Fagligt fællesskab

I Anlægsdivisionen lægger vi vægt på det faglige fællesskab og erfaringsudveksling på tværs af projektorganisation men også på tværs af Banedanmark. Det er vigtigt for os, at vi vokser fagligt – både som gruppe og som medarbejder. Derfor har vi også fokus på efteruddannelse og videreudvikling.

Løn

Er du akademiker, ansættes du i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte anlægschef Mette Bentzen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.