Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagredaktør til dansk

Forlaget Better Students søger nu en fagredaktør i dansk til at udvikle Nordens førende udgivelser inden for supplerende vejledning til gymnasieelever. Du skal indgå i vores redaktionelle team, som udvikler, skriver og udgiver danskfaglige hjælpematerialer til gymnasieelever.

Vores produktpalette dækker bredt over skrivevejledninger, analysemodeller og analysehjælp til litterære tekster. Produkterne udgives på Studienet.dk, hvor tusindvis af elever hver dag læser og finder hjælp i vores udgivelser.

Det er Studienets mål at være et fagligt supplement til undervisningen i øjenhøjde med eleverne. Det betyder, at vi fokuserer på elevernes problemer, og at formidlingen sker på deres præmisser.

Udover selv at være forfatter på centrale skriftlige vejledninger, som fx analysemodeller og eksamensvejledninger skal du også fungere som redaktør på produkter, som skrives af eksterne skribenter.

Din profil

Vi søger en fagredaktør, der brænder for dansk og formår at formidle faget jordnært og imødekommende, og som er fagligt velfunderet i alle danskfagets discipliner, men med særlig interesse for analyse af skønlitteratur.

For at søge stillingen er det et krav, at du har en akademisk uddannelse (fx ph.d. eller cand.mag.) i dansk eller nordisk. Du kommer ikke i betragtning uden en danskfaglig uddannelse bestået med flotte karakterer.

Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med faglig formidling og har praktisk erfaring med undervisning eller privat lektiehjælp.

Praktiske forhold

Jobbet er en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, og arbejdet foregår på Better Students’ kontor i Aarhus centrum. For den rigtige kandidat vil vi også kunne tilbyde en deltidsstilling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke og håber på tiltrædelse snarest.

Som medarbejder ved Better Students bliver du en del af en dansk Gazellevirksomhed med p.t. 30 medarbejdere, hvoraf 25 sidder i Aarhus. Hos os er omgangstonen uformel, men ambitionerne høje. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø med høj kollegial sparring.

Ansøgning

Har dette opslag vakt din interesse, så send os en ansøgning.

Desuden skal du vedlægge:

- CV
- Eksamensbeviser og karakterblade fra gymnasiet og universitetet

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Lead i tekst og sprog, Peter Guldager Dahl på pgd@betterstudents.com.

Forud for en eventuel samtale vil du blive bedt om at tage en test i analyse af skønlitteratur, som du kan besvare hjemmefra via internettet.

Dette stillingsopslag har ingen ansøgningsfrist. Vi tester og kalder til samtale løbende, indtil vi har fundet den rigtige kandidat.

Om Studienet

Studienet-hjemmesiderne er en del af forlaget Better Students ApS. 

Vi udgiver produkter på vores studienet-hjemmesider i Danmark, Norge og Sverige, og bliver dagligt benyttet af flere end 20.000 gymnasieelever.

Studienet har tidligere været kendt som en opgavebank, som udelukkende indeholdt elevbesvarelser. Siden 2012 har Studienet dog undergået en stor forandring, hvor elevernes skriftlige arbejder løbende er blevet erstattet med egenproducerede analysemodeller, analysehjælp og vejledninger målrettet elevernes konkrete behov.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her