Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagspecialist med erfaring til Jobcentret i Høje-Taastrup Kommune

Har du et stort fokus på helhed og sammenhæng? Er du dygtig til formidling – både når du stiller dig op foran andre mennesker, men også i en samtale én til én? Drømmer du om at være en central figur i den videre udvikling og implementering af de mange initiativer, der er iværksat gennem mange års arbejde med tværfaglighed i Jobcenter Høje-Taastrup? Så bliv en del af vores team med høj faglighed og holdånd og vær med til bl.a. at:
 

  • Understøtte en teamkultur, hvor vi tror på borgernes ressourcer og muligheder i forhold til både arbejdsmarked og uddannelse
  • Sikre flow i opgaveløsningen og at der skabes resultater til gavn for borgerne
  • Bidrage til den gode udvikling på kontanthjælps-, uddannelseshjælps-, ressourceforløbs-og integrationsområdet 
  • Forankre udviklingsprojekter som fx ”Flere skal med” og ”Kvinder på vej”

Du har ja-hatten på
Dine opgaver er alsidige, men dit primære fokus er at kunne understøtte og give faglig sparring til sagsbehandlerne ift. lovgivning og forretningsgange. Du vil på vegne af ledelsen have en rolle med sikring af den faglige drift i form af ledelsestilsyn og implementering af ny lovgivning og udarbejdelse af forretningsgange afledt heraf. 

I din hverdag har du samarbejde med mange forskellige kollegaer og det er en vigtig værdi for dig at gå til samarbejdet med en anerkendende tilgang og et positivt sind. 

Du kommer til at være en vigtig spiller i opgaven med at sikre stort fokus på en tidlig og virksomhedsrettet tilgang i opgaveløsningen af borgeres problemstillinger og at fastholde det tætte samspil med kommunens sociale og sundhedsmæssige indsatser med udgangspunkt i et rehabiliterende og helhedstænkende mindset.

Du er det faglige fyrtårn
Som fagligt fyrtårn sikrer du sammenhæng hele vejen rundt. I dit tætte samarbejde med dine kolleger er du tilgængelig for hurtig sparring og afklaring, så vi holder flow i vores arbejde, og du sætter samtidig en ære i at gøre sagsbehandlerne nysgerrige på at opsøge viden selv. Sagsbehandlerne glæder sig til at tage imod dig og sætter stor pris på det at have en fagspecialist i teamet.

Du får et tæt samarbejde med din leder og har samtidig mulighed for at sparre på tværs med 2 andre fagspecialister, så du kommer ikke til at stå alene. 

Du bliver ankerperson i introduktionen af nye medarbejdere og i forhold til formidling af lovgrundlag og procedurer til medarbejdere, herunder anvendelse af it-systemer. Du vil også få en rolle som mødeleder og overordnet tovholder for Rehabiliteringsteamet, der behandler sager fra kontanthjælpsområdet.

Innovativt jobcenter 
Vi er et jobcenter med gang i mange projekter, og vi er dygtige til at rykke os ud over den almindelige drift. Vi arbejder for tiden med et stærkt fokus på sammenhængende borgerforløb, noget vi som kommune er kommet meget langt med og som prioriteres meget højt.

Vi har brug for dig, som:
  • Har erfaring fra et jobcenter og gerne en tilsvarende stilling
  • Er socialrådgiver, socialformidler eller har en anden relevant uddannelse
  • Har indgående kendskab til beskæftigelseslovgivningen og målgrupperne indenfor kontanthjælps-, uddannelseshjælps-, ressourceforløbs- og integrationsområdet
  • Kan udarbejde arbejdsgange fra A-Å
  • Kan arbejde tværfagligt og se muligheder i at optimere samspillet med andre centre og eksterne samarbejdspartnere

Engagerede og professionelle kolleger
Du bliver en del af Høje-Taastrups Jobcenter, hvor vi er omkring 100 medarbejdere fordelt i tre afdelinger. Helt konkret sidder du i afdelingen Job-og Kompetence, hvor du samarbejder med 30 sagsbehandlere i det daglige. 

Vores arbejdsmiljø er uformelt og vi er enige om, at humor, et godt socialt sammenhold og en positiv tilgang, er et centralt element i den gode arbejdsdag.
Vi arbejder ud fra vores kerneopgave, som er, ”Job & Kompetence lykkes, når ledige og udsatte borgere gennem medinddragelse og positiv forandring fastholdes, opkvalificeres eller afklares i forhold til arbejdsmarkedet eller uddannelse.”

Yderligere oplysninger
Stillingerne er på 37 timer med tiltrædelse snarest muligt. Løn i henhold til gældende overenskomst. 

Ansøgningsfrist er 17. januar 2021
Vi afholder ansættelsessamtaler den 21. og 22. januar 2021.

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ena Toft Winther på tlf. 2425 5192.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.