Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagstærke social- og sundhedshjælpere til Plejecentret Frydenholm


Om jobbet

Du skal være kontaktperson for en gruppe beboere og deres pårørende, og i dit daglige arbejde planlægge og udføre pleje- og omsorgsopgaver samt praktisk bistand til den enkelte beboer udfra hensyntagen til dennes ønsker, ressourcer og behov. Du skal indgå i et tværfagligt samarbejde for at sikre den mest optimale og helhedsorienterede pleje og omsorg. Du skal med din faglighed være med til fortsat at skabe og videreudvikle et varmt og trygt hjem for beboerne bl.a. gennem daglige aktiviteter, måltiderne og samvær. Endelig skal du dokumentere dit arbejde i vores elektroniske journalsystem.

Din profil

Du er uddannet social- og sundhedshjælper og har erfaring indenfor ældreområdet. Du kender til/har lyst til at arbejde som kontaktperson for en gruppe beboere og deres pårørende. Du er synlig og har overblik, er interesseret i at lære nyt og arbejde aktivt med faglig udvikling i det daglige. Du har erfaring med faglig dokumentation og tværfagligt samarbejde. Det er vigtigt for dig at udføre dine arbejdsopgaver engageret og med høj kvalitet, og at bidrage aktivt til et godt samarbejde med beboerne, deres familier, dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et tværfagligt miljø, hvor vi sætter et godt kollegaskab og positivt arbejdsmiljø højt. Du vil blive en del af en kultur, hvor vi vægter faglig nysgerrighed, medarbejdeudvikling og at lære af hinanden på tværs af faggrupper og erfaring. Du vil få indflydelse på din arbejdsdag og mulighed for at udvikle din faglighed, fordi vores fokus er på at skabe det gode hverdagsliv for beboerne med udgangpunkt i en helhedsorienteret tænkning, leve-bo-miljø tanken og Marte Meo.

Ansættelsesvilkår

Den ene stilling er en fastansættelse på 32-35 timer pr. uge, fortrinsvis i dagarbejde, med arbejde hver 3. weeekend og til besættelse snarest muligt.

Den anden stilling er et 6-måneders vikariat på 35 timer pr. uge i dagarbejde, med arbejde hver 3. weekend og til besættelse snarest muligt.

Ansættelse i Ældreområdet er betinget af tilfredsstillende straffeattest. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Plejecentret Frydenholm er et plejecenter fra 2016 beliggende naturskønt i Holte - og med gode forbindelser med offentlig transport. På plejecentret bor 59 ældre mennesker, fordelt på tre etager, med forskellige behov for pleje og omsorg. På hver afdeling er det faste personale social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere, mens der på tværs af afdelingerne arbejder sygeplejersker, ergoterapeuter, fysioetareputer og kost- og ernæringsansvarlige. Bygningen vi har til huse i er nyopført og indrettet med moderne faciliteter, og vi er landet godt i at være nye samtidig med vi søger at være under stadig faglig udvikling.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: løbende


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her