Fag/teamkoordinator for IT Platform i Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde som fag/team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET’s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag/team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.

Om jobbet
PET´s IT center søger en fag/team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.

Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne; IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle/rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.
Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.
Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige.
Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.
Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.

Vi forventer
Vi forventer at du har en har en relevant Bachelor/Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur.
• Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance
• Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk
• Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister / platforme
• Erfaring i problem management
• Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.
• Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles
• Kendskab med change management processer og værktøjer
• Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel
• Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordel

Som person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET’s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.
Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.
Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.

Vi tilbyder
Du får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET’s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.
Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig/team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019.

Kontakt
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

 

Politiets Efterretningstjeneste
Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod
danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051309Phoenix-940e3e0312019-06-30T00:00:00Fag/teamkoordinator for IT Platform i Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Vil du arbejde som fag/team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET’s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag/team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.

Om jobbet
PET´s IT center søger en fag/team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.

Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne; IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle/rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.
Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.
Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige.
Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.
Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.

Vi forventer
Vi forventer at du har en har en relevant Bachelor/Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur.
• Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance
• Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk
• Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister / platforme
• Erfaring i problem management
• Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale.
• Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles
• Kendskab med change management processer og værktøjer
• Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel
• Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordel

Som person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET’s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.
Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.
Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.

Vi tilbyder
Du får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET’s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.
Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.

Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig/team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.

Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019.

Kontakt
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019.

Ansøgningsfrist: 22. august 2019

 

Politiets Efterretningstjeneste
Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod
danskere og danske interesser i udlandet.
Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste Vil du arbejde som fag team koordinator og understøttet operative IT løsninger i landets nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste? Vil du være medlem af et dynamisk team, hvor dit arbejde vil få afgørende betydning for PET s forretningskritiske IT løsninger? Er du tilmed drevet af at gøre en forskel i samfundet, så er stillingen som fag team koordinator i IT Platform og Software sektionen måske noget for dig.Om jobbetPET s IT center søger en fag team koordinator til sektionen Platform og Software. Teamet har ansvaret for de grundlæggende IT Platforme, der understøtter den daglige arbejdsgang i PET og som er en forudsætning for diverse administrative, operative, koordinerende og efterretningsmæssige værktøjer. I dette team ligger ansvaret for at sikre stabil drift, god ydeevne og udvikle og implementere højteknologiske software løsninger af forskellig karakter for alle dele af PET.Jobbet består i, med fagligt afsæt, at sikre den daglige koordinering i teamet, med brugere og leverandøre i og uden for PET. Du har overblikket over opgaverne, optimere driftbarheden af IT systemer og styrer, helt eller delvist, enkelte udviklingsprojekter. Du vil have ansvaret for at drive problem management i sektionen og herigennem at sikre at relevante specialister tilknyttes problemløsning samt opfølgning på løsningsdokumentation og læring. Det er derfor afgørende, at du har de rette kompetencer og personlige drive, særligt inden for områderne IT platforme, IT sikkerhed, servere, operativ systemer, rolle rettighed og generel system og teknologiforståelse, således at du kan sparre med specialisterne i teamet og skabe fælles retning og forståelse. Du skal således have indblik i disse områder, men du anvender teamets specialister med fagkompetencer til at udfører det praktiske arbejde.Du har et overblik over sektionens incident-pipeline, deltager i optimering af incidentsprocessen og hjælper sektionslederen med rapporter og statistik.Du forestår indkøb og administration af løbende serviceaftaler og licenser, samt sikrer opfølgning på det tilhørende budget for teamet i samarbejde med sektionslederen. Det betyder, at du har lyst til at arbejde med økonomistyring på teamniveau og indkøb i det offentlige. Du sikrer det faglige niveau og kompetenceudvikling for medarbejderne i teamet, hvilket betyder, at du indgår i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere både internt og eksternt i organisationen, hvilket kræver et godt helhedssyn.Du refererer til sektionslederen i IT Platform og Software, som har det personalemæssige ansvar for medarbejderne i teamet. Du har i det daglige et tæt samarbejde med sektionslederen og de øvrige fag og teamkoordinatorer i centeret.Vi forventerVi forventer at du har en har en relevant Bachelor Master uddannelse eller erfaring, som modsvarer dette og at du samtidig har bred erfaring med platform og forretningskritisk IT-infrastruktur. Flere års erfaring med drift af store IT systemer, herunder sikring af HA og performance Bred erfaring og forståelse af understøttende forretningskritisk IT-infrastruktur, såsom virtuel infrastruktur, SAN, backup og netværk Erfaring i at koordinere komplekse opgaver, på tværs af flere specialister platforme Erfaring i problem management Det er en forudsætning, at du ud over dansk også behersker engelsk i skrift og tale. Kendskab og forståelse af software og infrastruktur release cykles Kendskab med change management processer og værktøjer Kendskab og forståelse af ITIL og Agile teknikker vil være en fordel Kendskab til og certificering i ISO27000 serien vil være en fordelSom person er du god til at arbejde med mennesker og har gode sociale færdigheder. Du arbejder analytisk og struktureret og formår at bevare overblikket i pressede situationer. Der vil til tider være mange åbne opgaver med løbende ændringer i prioriteringen, grundet PET s hverdag. Du har en høj skriftlighed og bidrager med proaktivt at forbedre processer, som understøtter operationel IT drift. Du har et godt kendskab til praktisk IT sikkerhed, er god til at gennemskue komplekse løsninger og deres indbyrdes afhængigheder og formår at abstrahere fra en bevist vag IT landskabsbeskrivelse i et jobopslag. Du har mod på, og interesse i at lære nyt og udvikle dig både fagligt og personligt.Du behøver ikke have ledererfaring, men du skal have lysten og modet til at stå i spidsen for et mellemstort dynamisk team, som består af mange forskellige fagligheder.Det er afgørende, at du generelt har stærke IT-kompetencer og kan sparre med et bredt team af specialister på mange områder og deltage i den faglige udvikling af alle medarbejderne i teamet.Vi tilbyderDu får et spændende arbejde i en helt unik sektion, med ansvar for understøttelse af PET s forretningskritiske IT landskab. Dertil er der en direkte og uformel omgangstone kombineret med en god portion humor, og stor indflydelse på egen arbejdsdag. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en operativ virkelighed, hvor tingene til tider går stærkt. Du vil komme til at arbejde med dygtige og professionelle kollegaer med et højt fagligt niveau, som brænder for deres arbejde.Det er et udfordrende job, men vi hjælper og støtter så din position bliver en succes. Du vil blive uddannet i systemer, støttet med faglig viden, sidemandsoplæring og undervisning af kolleger, ledere, IT udvikling og arkitekter. AnsættelsesforholdDu bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst.Du skal også være indstillet på, at understøttelsen af Danmarks nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste som faglig team koordinator, kan medføre skæve arbejdstider i specielle situationer.Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket du som ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen.Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2019. KontaktØnsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon 40225448 mellem kl. 11 og 12 på hverdage. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.politi.dk.Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.Vi forventer at afholde første runde samtaler den 3. og 4. september 2019. Ansøgningsfrist: 22. august 2019 Politiets EfterretningstjenestePolitiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller moddanskere og danske interesser i udlandet.Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.11jobnet940e3e03100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:000000https://politi.dk/job-i-politiet/ledige-stillinger/jobbeskrivelse?jobId=PET058030EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3554655Politiets Efterretningstjeneste11Klausdalsbrovej 12860SøborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784436JobNet5008919500891910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=940e3e03&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/IT/1.jpgEr IT noget for dig? Søg jobbet som IT-konsulent i dag.12008001Dansk3Læse/ tale213116IT-konsulent1IT362154519noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330057348Senior IT Quality Advisor for Innovative Digital SolutionsRobot Highly professional and well implemented IT quality assurance is a key to success with IT for Novo Nordisk. For our IT QA Office in Denmark, we are looking for a Senior IT Quality Advisor to join our team of professionals working to set direction for IT quality assurance incl. Innovative Digital Solutions. About the department IT QA Office is a part of IT Quality which employs 30 highly skilled quality professionals in Denmark and India. IT Quality is responsible for ensuring that external and internal requirements are reflected in Novo Nordisk IT processes, and the department serves as competence centre for IT quality assurance throughout Novo Nordisk. IT Quality is also responsible for quality assurance of IT projects and strategic IT systems, services and infrastructure used globally in Novo Nordisk. In IT QA Office we can offer highly motivated, engaged and independent colleagues, an international environment, where we share knowledge, experience, and where we help each other when needed. The job Novo Nordisk is on an exciting digitalisation journey driving business value using innovative digital solutions. As Senior IT Quality Advisor for Innovative Digital Solutions you will play a key role in partnering with our colleagues in Digital Accelerator (Global IT) and across Novo Nordisk, to drive digital innovations and digitalisation in general. Check out this presentation: www.novonordisk.com digitalaccelerator In close collaboration with our colleagues in Digital Accelerator (Global IT), you will be working with the latest digital technologies and you will have a central role in setting the direction for the quality assurance of Novo Nordisk innovative digital solutions. You will be directly responsible for providing expert advice to the digital innovation projects with focus on key quality activities and deliverables. Activities will range from advising on risk management, quality planning, approving quality related deliverables, to preparations for audits and inspections. In this context, you will be expected to leverage quality assurance, IT and business process knowledge to ensure both efficient and effective quality assurance and compliance in an agile setting. The job is located in Bagsværd, Capital Region of Denmark, with travel activity of max 20 days per year. Qualifications We expect you to have experience in working with quality assurance of digital solutions in context of regulated industries and you are familiar with agile methodologies, like DevOps or SCRUM. You are flexible to changing priorities and have creative yet pragmatic approach to solving problems. You take full ownership of your work and have a strong sense for meeting objectives and deliver high quality, while supporting your stakeholders in delivering in a simple and agile setup. You thrive with stakeholder interaction and you can present complex matters in a clear and precise manner. You are considered an enthusiastic and a committed team player. Furthermore, you enjoy working in a dynamic, international environment with tight deadlines while maintaining a good sense of humour. You hold a degree in a relevant subject, preferably with a strong IT substance, and have at least 5 years experience from a similar position. You are seen as a strong communicator and are fluent in written and spoken English. Working at Novo Nordisk At Novo Nordisk, your skills, dedication and ambition help us change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development. Contact Please contact Ibrahim Bolic at 45 3079 1873 or Lars Peter Mortensen at 45 3079 9809 for further information. Deadline 05 August 2019. Millions rely on us To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.

Highly professional and well implemented IT quality assurance is a key to success with IT for Novo Nordisk. For our IT QA Office in Denmark, we are looking for a Senior IT Quality Advisor to join our team of professionals working to set direction for IT quality assurance incl. Innovative Digital Solutions.

 

About the department

IT QA Office is a part of IT Quality which employs 30+ highly skilled quality professionals in Denmark and India. IT Quality is responsible for ensuring that external and internal requirements are reflected in Novo Nordisk IT processes, and the department serves as competence centre for IT quality assurance throughout Novo Nordisk. IT Quality is also responsible for quality assurance of IT projects and strategic IT systems, services and infrastructure used globally in Novo Nordisk.

In IT QA Office we can offer highly motivated, engaged and independent colleagues, an international environment, where we share knowledge, experience, and where we help each other when needed.

 

The job
Novo Nordisk is on an exciting digitalisation journey driving business value using innovative digital solutions.

As Senior IT Quality Advisor for Innovative Digital Solutions you will play a key role in partnering with our colleagues in Digital Accelerator (Global IT) and across Novo Nordisk, to drive digital innovations and digitalisation in general. 

Check out this presentation: www.novonordisk.com/digitalaccelerator 

In close collaboration with our colleagues in Digital Accelerator (Global IT), you will be working with the latest digital technologies and you will have a central role in setting the direction for the quality assurance of Novo Nordisk innovative digital solutions. You will be directly responsible for providing expert advice to the digital innovation projects with focus on key quality activities and deliverables. Activities will range from advising on risk management, quality planning, approving quality related deliverables, to preparations for audits and inspections. In this context, you will be expected to leverage quality assurance, IT and business process knowledge to ensure both efficient and effective quality assurance and compliance in an agile setting.

The job is located in Bagsværd, Capital Region of Denmark, with travel activity of max 20 days per year.

 

Qualifications
We expect you to have experience in working with quality assurance of digital solutions in context of regulated industries and you are familiar with agile methodologies, like DevOps or SCRUM. 

You are flexible to changing priorities and have creative yet pragmatic approach to solving problems. 

You take full ownership of your work and have a strong sense for meeting objectives and deliver high quality, while supporting your stakeholders in delivering in a simple and agile setup. You thrive with stakeholder interaction and you can present complex matters in a clear and precise manner. You are considered an enthusiastic and a committed team player. Furthermore, you enjoy working in a dynamic, international environment with tight deadlines while maintaining a good sense of humour. 

You hold a degree in a relevant subject, preferably with a strong IT substance, and have at least 5 years’ experience from a similar position. 

You are seen as a strong communicator and are fluent in written and spoken English. 

 

Working at Novo Nordisk

At Novo Nordisk, your skills, dedication and ambition help us change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development. 

 

Contact
Please contact Ibrahim Bolic at +45 3079 1873 or Lars Peter Mortensen at +45 3079 9809 for further information. 

 

Deadline
05 August 2019.

 

Millions rely on us
To work for Novo Nordisk you will need the skills, dedication and ambition to change lives for the better for millions of patients living with diabetes and other chronical diseases. In exchange, we offer the chance to be part of a truly global workplace, where passion and engagement are met with opportunities for professional and personal development.

NOVO NORDISK A/SBagsværd2019-07-09T00:00:002019-08-05T00:00:00
330062682Life Sciences Laboratory IT - Senior ConsultantRobot Be one of our key profiles who will strengthen NNIT as a preferred Laboratory IT partner. NNIT is looking for a unique Senior Consultant with a deep pharmaceutical laboratory expertise who wishes to make a mark on some of the most exciting laboratory IT projects within the Life Sciences industry. The NNIT Laboratory Advisory Team is currently shaping our strategic life sciences laboratory brand building on more than 20 years of experience in this specific domain. We are moving both our clients and our own organization s understanding towards the digitalized lab of the future. Your responsibilities as a Senior Life Sciences Laboratory IT Consultant You will join an exciting, international advisory department with highly skilled colleagues that have a deep understanding of the pharmaceutical industry. We know and have hands on experience with the processes of laboratories both in R D as well as in manufacturing and the ability to bridge this knowledge with IT. Working closely with international clients, you will use your experience from the laboratory domain to: Advise and assist companies in a vast array of projects, spanning from laboratory IT strategy, IT architecture roadmaps, implementations, integrations, process optimization to data standardization. Advice on vendor selections new IT solutions within the area of LIMS, eLN, SDMS and CDS Give presentations and speaker sessions at conferences and write articles about hot topics for the lab of the future. Engage in pre-sales and direct client sales activities. A key part of the job is business development activities related to new offerings that will support our continued growth within the areas of laboratory IT. The job will include close collaboration with a multitude of stakeholders within NNIT where your specialist knowledge will strengthen our companies strategic aspirations in the lab domain. You will be part of NNIT s Life Sciences Advisory NNIT s Life Sciences Advisory is an ambitious department of a key importance to NNIT s strategy. We appreciate openness, honesty and a winning attitude. We expect you to have these personal skills and expect that you are able to quickly integrate with the other team members. Our customers expect us to know about upcoming lab trends and changes, as well as, being at the forefront, in terms of technical solutions. Your career will include continuous training and competence development to support our department and your personal ambitions. NNIT was recently nominated as the most attractive workplace within the IT consulting area in Denmark. Your qualifications and experiences You hold an MSc degree in Life sciences or IT with minimum 3-5 years of experience from working in pharmaceutical laboratories. You have a sound understanding of IT, and you manage to bridge your professional experience from the pharmaceutical industry with IT As a person you have a curious nature and interest in new technologies. It is an advantage if you have experience with laboratory business processes and regulatory requirements GLP GMP and that you have a good overall understanding of IT solutions within this area Your experience may either be focused on the processes of the life sciences labs or the IT solutions of the labs You are used to advising and building trust on all levels, and you might have gained this experience from a past job within the consulting area. NNIT has offices with laboratory competencies in Copenhagen, Frankfurt, Prague, Tianjin and Basel, but we will expect you will have your base in proximity of Copenhagen but frequently interact with our other locations. Fluency in oral and written English is a must. German or Danish is beneficial. Some travel must be expected.

Be one of our key profiles who will strengthen NNIT as a preferred Laboratory IT partner.

NNIT is looking for a unique Senior Consultant with a deep pharmaceutical laboratory expertise who wishes to make a mark on some of the most exciting laboratory IT projects within the Life Sciences industry.

The NNIT Laboratory Advisory Team is currently shaping our strategic life sciences laboratory brand building on more than 20 years of experience in this specific domain. We are moving both our clients’ and our own organization’s understanding towards the digitalized lab of the future. 

Your responsibilities as a Senior Life Sciences Laboratory IT Consultant  

You will join an exciting, international advisory department with highly skilled colleagues that have a deep understanding of the pharmaceutical industry. We know and have hands on experience with the processes of laboratories both in R&D as well as in manufacturing and the ability to bridge this knowledge with IT.  

Working closely with international clients, you will use your experience from the laboratory domain to:

 • Advise and assist companies in a vast array of projects, spanning from laboratory IT strategy, IT architecture roadmaps, implementations, integrations, process optimization to data standardization.
 • Advice on vendor selections new IT solutions within the area of LIMS, eLN, SDMS and CDS
 • Give presentations and speaker sessions at conferences and write articles about hot topics for the lab of the future. 
 • Engage in pre-sales and direct client sales activities.

A key part of the job is business development activities related to new offerings that will support our continued growth within the areas of laboratory IT. The job will include close collaboration with a multitude of stakeholders within NNIT where your specialist knowledge will strengthen our companies' strategic aspirations in the lab domain.

You will be part of NNIT’s Life Sciences Advisory

NNIT’s Life Sciences Advisory is an ambitious department of a key importance to NNIT’s strategy. We appreciate openness, honesty and a winning attitude. We expect you to have these personal skills and expect that you are able to quickly integrate with the other team members.  

Our customers expect us to know about upcoming lab trends and changes, as well as, being at the forefront, in terms of technical solutions. Your career will include continuous training and competence development to support our department and your personal ambitions. 

NNIT was recently nominated as the most attractive workplace within the IT consulting area in Denmark.   

Your qualifications and experiences  

You hold an MSc degree in Life sciences or IT with minimum 3-5 years of experience from working in pharmaceutical laboratories.

 • You have a sound understanding of IT, and you manage to bridge your professional experience from the pharmaceutical industry with IT
 • As a person you have a curious nature and interest in new technologies.
 • It is an advantage if you have experience with laboratory business processes and regulatory requirements GLP/GMP and that you have a good overall understanding of IT solutions within this area
 • Your experience may either be focused on the processes of the life sciences labs or the IT solutions of the labs

You are used to advising and building trust on all levels, and you might have gained this experience from a past job within the consulting area. 

NNIT has offices with laboratory competencies in Copenhagen, Frankfurt, Prague, Tianjin and Basel, but we will expect you will have your base in proximity of Copenhagen but frequently interact with our other locations.

Fluency in oral and written English is a must. German or Danish is beneficial. Some travel must be expected.  

NNIT A/SSøborg2019-07-22T00:00:002019-08-19T00:00:00
330062694Regulatory Affairs - Senior ConsultantsRobot Use your pharmaceutical experience to transform Regulatory Affairs NNIT is looking for several senior consultants with a deep pharmaceutical expertise who wish to make a mark on some of the most exciting IT projects within the Life Sciences industry. The NNIT Regulatory Affairs Advisory team is on the forefront of advising global pharmaceutical clients on the latest changes within Regulatory Affairs and the IT impact to the industry. Are you our new colleague? Your responsibilities as a Senior Regulatory Affairs Consultant You will join an exciting, international advisory department with highly skilled colleagues that have a deep understanding of the pharmaceutical industry and the ability to bridge this knowledge with IT. Working closely with international clients, you will use your experience from Regulatory Affairs to: Advise and assist companies in a vast array of projects, spanning from RA process optimization to new regulatory changes. Advice on vendor selections for new IT solutions within the area of electronic document management systems (EDMS), eCTD, labelling and regulatory information management systems (RIMS). Give presentations and speaker sessions at conferences and write articles about Regulatory Affairs topics. A key part of the job is business development activities related to new offerings that will support our continued growth within the areas of Regulatory Affairs and Pharmacovigilance. The job will include close collaboration with a multitude of stakeholders within NNIT where your specialist knowledge will strengthen our companies strategic aspirations in Regulatory Affairs. You will be part of NNIT s Life Sciences Advisory NNIT s Life Sciences Advisory is an ambitious department of a key importance to NNIT s strategy. We appreciate openness, honesty and a winning attitude. We expect you to have these personal skills and expect that you are able to quickly integrate with the other team members. Our customers expect us to know about upcoming trends and regulatory changes, as well as, being at the forefront, in terms of technical solutions. Your career will include continuous training and competence development to support our department and your personal ambitions. NNIT was recently nominated as the most attractive workplace within the IT consulting area in Denmark. Your qualifications and experiences You hold an MSc degree in Life sciences or IT with 3-5 years of experience from the pharmaceutical industry (preferably Regulatory Affairs). You have a sound understanding of IT, and you manage to bridge your professional experience from the pharmaceutical industry with IT As a person you have a curious nature and interest in new technologies. It is an advantage if you have experience with business processes and regulatory requirements within Regulatory Affairs and that you have a good overall understanding of IT solutions within this area You may also have knowledge of Pharmacovigilance or Medical Devices processes and systems You are used to advising and building trust on all levels, and you might have gained this experience from a past job within the consulting area. NNIT has offices in Copenhagen, Frankfurt and Basel, and we will expect you to live in the proximity of these pharma hubs. Fluency in oral and written English is a must. German or Danish is beneficial. Some travel must be expected.

Use your pharmaceutical experience to transform Regulatory Affairs

NNIT is looking for several senior consultants with a deep pharmaceutical expertise who wish to make a mark on some of the most exciting IT projects within the Life Sciences industry.

The NNIT Regulatory Affairs Advisory team is on the forefront of advising global pharmaceutical clients on the latest changes within Regulatory Affairs and the IT impact to the industry. Are you our new colleague?

Your responsibilities as a Senior Regulatory Affairs Consultant  

You will join an exciting, international advisory department with highly skilled colleagues that have a deep understanding of the pharmaceutical industry and the ability to bridge this knowledge with IT.  

Working closely with international clients, you will use your experience from Regulatory Affairs to:

 • Advise and assist companies in a vast array of projects, spanning from RA process optimization to new regulatory changes.
 • Advice on vendor selections for new IT solutions within the area of electronic document management systems (EDMS), eCTD, labelling and regulatory information management systems (RIMS).
 • Give presentations and speaker sessions at conferences and write articles about Regulatory Affairs topics.  

A key part of the job is business development activities related to new offerings that will support our continued growth within the areas of Regulatory Affairs and Pharmacovigilance. The job will include close collaboration with a multitude of stakeholders within NNIT where your specialist knowledge will strengthen our companies' strategic aspirations in Regulatory Affairs.

You will be part of NNIT’s Life Sciences Advisory

NNIT’s Life Sciences Advisory is an ambitious department of a key importance to NNIT’s strategy. We appreciate openness, honesty and a winning attitude. We expect you to have these personal skills and expect that you are able to quickly integrate with the other team members.  

Our customers expect us to know about upcoming trends and regulatory changes, as well as, being at the forefront, in terms of technical solutions. Your career will include continuous training and competence development to support our department and your personal ambitions. 

NNIT was recently nominated as the most attractive workplace within the IT consulting area in Denmark.   

Your qualifications and experiences  

You hold an MSc degree in Life sciences or IT with 3-5 years of experience from the pharmaceutical industry (preferably Regulatory Affairs).

 • You have a sound understanding of IT, and you manage to bridge your professional experience from the pharmaceutical industry with IT
 • As a person you have a curious nature and interest in new technologies.
 • It is an advantage if you have experience with business processes and regulatory requirements within Regulatory Affairs and that you have a good overall understanding of IT solutions within this area
 • You may also have knowledge of Pharmacovigilance or Medical Devices processes and systems

You are used to advising and building trust on all levels, and you might have gained this experience from a past job within the consulting area. NNIT has offices in Copenhagen, Frankfurt and Basel, and we will expect you to live in the proximity of these pharma hubs. 

Fluency in oral and written English is a must. German or Danish is beneficial. Some travel must be expected.

NNIT A/SSøborg2019-07-22T00:00:002019-08-12T00:00:00
330053228ImplementeringskonsulentRobot I forbindelse med lanceringen af vores nye HR-platform, der dækker rekruttering, onboarding og HR-administration, søger vi i øjeblikket en dedikeret implementeringskonsulent til at forstærke vores support-team. Som implementeringskonsulent vil dine hovedopgave være at implementere vores nye HR-software hos nye kunder, samt at følge op på kundesager i Zendesk. Du vil samtidig, sammen med resten af support-teamet, fungere som bindeledet mellem kunderne og vores udviklere i Ukraine, hvilket betyder at det er vigtigt at du har solide kommunikative evner på dansk og engelsk skriftligt såvel som mundtligt. I Emply er der sjældent langt fra tanke til handling, og det betyder at du skal være klar til at gribe de arbejdsopgaver, der pludselig kan opstå. Vi ser Emply-teamet som en lille familie, og vi gør meget ud af at løfte i flok og tage over for hinanden når der er brug for hjælp. Vi forventer derfor at vores kommende implementeringskonsulent er vant til at tage ansvar og indgå i et team. Primære arbejdsopgaver:Telefonisk support med Emplys mange kunderImplementering af vores software hos kunderneUndervise vores nye kunder i brugen af EmplyHåndtere kundesager i ZendeskOm dig:Du har kørekort og er villig til at benytte egen bil i arbejdstidenDu kan kommunikere med alt fra almindelige brugere til direktørerDu kan tale og undervise foran et stort publikumErfaring med implementering af HR-systemer er en fordel, men ikke et kravVi kan tilbyde:En stilling med stort ansvar og store udviklingsmulighederEn uformel arbejdstone og en flad virksomhedsstruktur hvor alle har mulighed for at byde ind med nye id er og tiltagGod frokostordningLøn efter kvalifikationerOm Emply: Emply er en dansk softwarevirksomhed der er stiftet i 2010 af de to iværksættere Michael Ahlstrøm og Gert Abildskov. Med en vision om at simplificere de komplicerede arbejdsprocesser for landets mange HR-afdelinger, lancerede de i 2012 deres rekrutteringsværktøj, Emply Hire, der i dag benyttes af over 300.000 brugere i mere end 30 lande. Vi har kontorer i København og Amsterdam, og kundelisten tæller prominente navne som Aarhus Kommune, BIG og Unicef. Hvis opslaget har fanget din interesse, så send os dit CV samt kort ansøgning igennem vores online rekrutteringssystem. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Business Manager, Else Juul, på mail: ea@emply.com eller telefon: 23 33 77 46 (efter uge 31).I forbindelse med lanceringen af vores nye HR-platform, der dækker rekruttering, onboarding og HR-administration, søger vi i øjeblikket en dedikeret implementeringskonsulent til at forstærke vores support-team.
Som implementeringskonsulent vil dine hovedopgave være at implementere vores nye HR-software hos nye kunder, samt at følge op på kundesager i Zendesk. Du vil samtidig, sammen med resten af support-teamet, fungere som bindeledet mellem kunderne og vores udviklere i Ukraine, hvilket betyder at det er vigtigt at du har solide kommunikative evner på dansk og engelsk – skriftligt såvel som mundtligt.

I Emply er der sjældent langt fra tanke til handling, og det betyder at du skal være klar til at gribe de arbejdsopgaver, der pludselig kan opstå. Vi ser Emply-teamet som en lille familie, og vi gør meget ud af at løfte i flok og tage over for hinanden når der er brug for hjælp. Vi forventer derfor at vores kommende implementeringskonsulent er vant til at tage ansvar og indgå i et team.

Primære arbejdsopgaver:
 • Telefonisk support med Emplys mange kunder
 • Implementering af vores software hos kunderne
 • Undervise vores nye kunder i brugen af Emply
 • Håndtere kundesager i Zendesk
Om dig:
 • Du har kørekort og er villig til at benytte egen bil i arbejdstiden
 • Du kan kommunikere med alt fra almindelige brugere til direktører
 • Du kan tale og undervise foran et stort publikum
 • Erfaring med implementering af HR-systemer er en fordel, men ikke et krav
Vi kan tilbyde:
 • En stilling med stort ansvar og store udviklingsmuligheder
 • En uformel arbejdstone og en flad virksomhedsstruktur hvor alle har mulighed for at byde ind med nye idéer og tiltag
 • God frokostordning
 • Løn efter kvalifikationer
Om Emply:
Emply er en dansk softwarevirksomhed der er stiftet i 2010 af de to iværksættere Michael Ahlstrøm og Gert Abildskov. Med en vision om at simplificere de komplicerede arbejdsprocesser for landets mange HR-afdelinger, lancerede de i 2012 deres rekrutteringsværktøj, Emply Hire, der i dag benyttes af over 300.000 brugere i mere end 30 lande. Vi har kontorer i København og Amsterdam, og kundelisten tæller prominente navne som Aarhus Kommune, BIG og Unicef.

Hvis opslaget har fanget din interesse, så send os dit CV samt kort ansøgning igennem vores online rekrutteringssystem. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Business Manager, Else Juul, på mail: ea@emply.com eller telefon: 23 33 77 46 (efter uge 31).
 

Emply ApsGlostrup2019-07-15T00:00:002019-08-15T00:00:00
330059854Lead Technology Consultant - NetworksRobot Do you dare to work with innovative and modern IT infrastructure solutions that can deliver sustainable and future-proof IT on a global scale? Join us and become Lead Technology Consultant in the Data Centres Networks department where you and your colleagues will have the daily responsibility for keeping our entire IT infrastructure fully updated and operational. The department is also responsible for designing, developing and driving (including Lifecycle Management) the entire network of our 150 locations distributed around the world. We have a wireless-first strategy and have the end-to-end responsibility from the data centre into the campus of every office and production facility. We re actively pursuing an SD-WAN strategy and we re looking into micro-segmentation, both in our new data centres and in our campus networks. Your key tasks will be to have the technical responsibility for our network (typically Cisco), Cisco DMVPN platform and MPLS backbone based on Cisco equipment have the technical responsibility for our ACI solution in the data centres, legacy Nexus datacentre components and our Network Segmentation have the technical responsibility for software-defined networking solutions (SD-WAN, SD-ACCESS) and driving force for automation via scripting work closely with our Network Security Management department for ongoing operational and optimisation initiatives as security and networking are two sides of the same coin collaborate with our various business units for project tasks and cooperate with internal key stakeholders and external suppliers perform third level support cases in DC N s area of responsibility You should be able to communicate and deal with various specialists in the Infrastructure Management department. You ll also be part of the coordination with suppliers and our own resources in the Kuala Lumpur office, from which much of our infrastructure is operated daily. Finally, you ll work closely with our infrastructure architects and OT service departments, and coordinate and lead for internal tasks. Your competences include that you have a bachelor s degree in a relevant field and expert knowledge (preferably CCIE level) of modern networks and innovative technologies in the responsibility area (networks, datacentres) have experience maintaining Cisco ACI platform have expert knowledge and working experience using REST API, Python scripting and preferably also PowerShell have expert knowledge on public and private cloud solutions have good working experience designing Wi-Fi solutions in wireless-first networks. It s important that you can present a technical solution on enterprise level, work as an advisor in project work and be able to challenge the solutions presented by vendors and service providers. We expect you to have expert knowledge about continuously improving network segmentation, and you have good working experience with SolarWinds, Cisco Prime, ISE and DNA Center. You communicate effortlessly in English, both orally and in writing. It s important that you understand the importance of documentation, have a great technical overview and can act on both strategic and technical levels to support the work of IT strategy, business strategy and product portfolio, while being familiar with ITIL guidelines. Working at Ørsted Our vision is to create a world that runs entirely on green energy. This ambitious goal relies on maximising the talents of a truly inclusive workforce that brings diversity of thought, perspective, knowledge and background to our business. To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential. Would you like to help shape the renewable technologies of the future? Send your application to us as soon as possible and no later than 31 July 2019, as we ll be conducting interviews on a continuous basis. Please don t hesitate to contact Abid Mirza, Manager in DC N, by telephone on 45 99 55 71 39 if you d like to know more about the position. Criminal record certificate Please note that for Danish applicants, we may request a criminal record certificate in connection with this job, and that employment will be subject to the information listed. The criminal record certificate will only be used in the assessment if the criminal activity is of relevance to the position. About Ørsted Headquartered in Denmark, Ørsted s 6,000 employees develop, construct and operate offshore and onshore wind farms, bioenergy plants and innovative waste-to-energy solutions and provide smart energy products to its customers. Ørsted IT delivers professional, stable business solutions and drives the digital transformation of the Ørsted group. For more information on Ørsted, visit orsted.com.

Do you dare to work with innovative and modern IT infrastructure solutions that can deliver sustainable and future-proof IT on a global scale?

Join us and become Lead Technology Consultant in the Data Centres & Networks department where you and your colleagues will have the daily responsibility for keeping our entire IT infrastructure fully updated and operational. The department is also responsible for designing, developing and driving (including Lifecycle Management) the entire network of our 150+ locations distributed around the world. We have a wireless-first strategy and have the end-to-end responsibility from the data centre into the campus of every office and production facility. We’re actively pursuing an SD-WAN strategy and we’re looking into micro-segmentation, both in our new data centres and in our campus networks. 

Your key tasks will be to

 • have the technical responsibility for our network (typically Cisco), Cisco DMVPN platform and MPLS backbone based on Cisco equipment
 • have the technical responsibility for our ACI solution in the data centres, legacy Nexus datacentre components and our Network Segmentation
 • have the technical responsibility for software-defined networking solutions (SD-WAN, SD-ACCESS) and driving force for automation via scripting
 • work closely with our Network Security Management department for ongoing operational and optimisation initiatives as security and networking are two sides of the same coin
 • collaborate with our various business units for project tasks and cooperate with internal key stakeholders and external suppliers
 • perform third level support cases in DC & N’s area of responsibility

You should be able to communicate and deal with various specialists in the Infrastructure Management department. You’ll also be part of the coordination with suppliers and our own resources in the Kuala Lumpur office, from which much of our infrastructure is operated daily. Finally, you’ll work closely with our infrastructure architects and OT service departments, and coordinate and lead for internal tasks.

Your competences include that you

 • have a bachelor’s degree in a relevant field and expert knowledge (preferably CCIE level) of modern networks and innovative technologies in the responsibility area (networks, datacentres)
 • have experience maintaining Cisco ACI platform
 • have expert knowledge and working experience using REST API, Python scripting and preferably also PowerShell
 • have expert knowledge on public and private cloud solutions
 • have good working experience designing Wi-Fi solutions in wireless-first networks.

It’s important that you can present a technical solution on enterprise level, work as an advisor in project work and be able to challenge the solutions presented by vendors and service providers. We expect you to have expert knowledge about continuously improving network segmentation, and you have good working experience with SolarWinds, Cisco Prime, ISE and DNA Center. You communicate effortlessly in English, both orally and in writing. It’s important that you understand the importance of documentation, have a great technical overview and can act on both strategic and technical levels to support the work of IT strategy, business strategy and product portfolio, while being familiar with ITIL guidelines.


Working at Ørsted
Our vision is to create a world that runs entirely on green energy. This ambitious goal relies on maximising the talents of a truly inclusive workforce that brings diversity of thought, perspective, knowledge and background to our business.

To be the frontrunner in the green energy transformation, we invest significantly in innovation and empower our employees to help shape the renewable energy technologies of the future. We cultivate a collaborative, dynamic and diverse work environment and encourage career-long learning and development so our people can realise their full potential.


Would you like to help shape the renewable technologies of the future?
Send your application to us as soon as possible and no later than 31 July 2019, as we’ll be conducting interviews on a continuous basis.

Please don’t hesitate to contact Abid Mirza, Manager in DC&N, by telephone on +45 99 55 71 39 if you’d like to know more about the position.


Criminal record certificate
Please note that for Danish applicants, we may request a criminal record certificate in connection with this job, and that employment will be subject to the information listed. The criminal record certificate will only be used in the assessment if the criminal activity is of relevance to the position.


About Ørsted
Headquartered in Denmark, Ørsted’s 6,000 employees develop, construct and operate offshore and onshore wind farms, bioenergy plants and innovative waste-to-energy solutions and provide smart energy products to its customers. Ørsted IT delivers professional, stable business solutions and drives the digital transformation of the Ørsted group. For more information on Ørsted, visit orsted.com.

Ørsted Vind A/SGentofte2019-07-15T00:00:002019-07-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Senior IT Quality Advisor for Innovative Digital Solutions

NOVO NORDISK A/S

Bagsværd
Highly professional and well implemented IT quality assurance is a key to success with IT for Novo Nordisk. For our IT QA Office in Denmark, we are looking for a Senior IT Quality Advisor to join our team of professionals working to set direction fo...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:5. august 2019

Life Sciences Laboratory IT - Senior Consultant

NNIT A/S

Søborg
Be one of our key profiles who will strengthen NNIT as a preferred Laboratory IT partner. NNIT is looking for a unique Senior Consultant with a deep pharmaceutical laboratory expertise who wishes to make a mark on some of the most exciting laborator...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:19. august 2019

Regulatory Affairs - Senior Consultants

NNIT A/S

Søborg
Use your pharmaceutical experience to transform Regulatory Affairs NNIT is looking for several senior consultants with a deep pharmaceutical expertise who wish to make a mark on some of the most exciting IT projects within the Life Sciences industry...
Indrykket:22. juli 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Implementeringskonsulent

Emply Aps

Glostrup
I forbindelse med lanceringen af vores nye HR-platform, der dækker rekruttering, onboarding og HR-administration, søger vi i øjeblikket en dedikeret implementeringskonsulent til at forstærke vores support-team. Som implementeringskonsulent vil dine ...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:15. august 2019

Lead Technology Consultant - Networks

Ørsted Vind A/S

Gentofte
Do you dare to work with innovative and modern IT infrastructure solutions that can deliver sustainable and future-proof IT on a global scale? Join us and become Lead Technology Consultant in the Data Centres Networks department where you and your c...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:31. juli 2019