Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faguddannet Blomsterdekoratør

Kreativ Blomsterdekoratør

Kreativ blomsterdekoratør søges til vores butik i Herlev

Vi er et blomster team, som har meget travlt! Vi søger derfor en frisk, faguddannet blomsterdekoratør, som har lyst til at være med i en butik, hvor det går stærkt.

...

Om Krukkerne: Hos Krukkerne lægger vi vægt på arbejdsglæde og et positivt arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at det er helt afgørende for, at alle kan præstere deres bedste. Vores mål er, at vi skal yde en optimal service hver dag, samtidig med at vi altid præsenterer en flot og aktuel butik.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag med dygtige og kompetente kolleger i et stærkt og humørfyldt team samt deltagelse i messer, inspirationsdage, torvebesøg og diverse andre aktiviteter, som kan holde dig ajour med blomsterbranchens sidste nye trends.

Ud over at være topengageret og med en glødende interesse for blomster, forventer vi, at du er kreativ og dygtig, frisk og serviceminded, smilende, selvstændig og udadvendt og ikke er bange for at tage fat!

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Spørgsmål? … så kontakt gerne Karna Lønne på 4036 5424

Interesseret? ...så send os en ansøgning til info@krukkerne.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her