Faguddannet Blomsterdekoratør søges

Kreativ blomsterdekoratør søges til vores butik i Herlev og Allerød

Vi er et blomster team, som har meget travlt! Vi søger derfor en frisk, faguddannet blomsterdekoratør, som har lyst til at være med i en butik, hvor det går stærkt. ...

Om Krukkerne: Hos Krukkerne lægger vi vægt på arbejdsglæde og et positivt arbejdsmiljø. Vi tror nemlig på, at det er helt afgørende for, at alle kan præstere deres bedste. Vores mål er, at vi skal yde en optimal service hver dag, samtidig med at vi altid præsenterer en flot og aktuel butik. Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag med dygtige og kompetente kolleger i et stærkt og humørfyldt team, samt deltagelse i messer, inspirationsdage, torvebesøg og diverse andre aktiviteter, som kan holde dig ajour med blomsterbranchens sidste nye trends.

Arbejdstiden kan være et sted i mellem 25 og 37 timer alt efter dit ønske. De vil være placeret i vore butik i Herlev og Allerød efter i forvejen fastlagt arbejdsplan.

Ud over at være topengageret og med en glødende interesse for blomster, forventer vi, at du er kreativ og dygtig, frisk og serviceminded, smilende, selvstændig og udadvendt og ikke er bange for at tage fat! Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Spørgsmål? … så kontakt gerne Karna Lønne på 4036 5424 Interesseret? ...så send os en ansøgning til info@krukkerne.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.