Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Faguddannet gastronom med lyst til og flair for mødeservicering


Er du faglært gastronom i et af specialerne catering,smørrebrød eller ernæringsassistent? Har du også nogle års erfaring – gerne fra større kantine? Har du ydermere flair for servicering ved møder? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores vores team i personalekantinen på Lauritzens Plads i Aalborg!

Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Service og god mad – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at servicere vores gæster og være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på deltid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-14.00. Ca. hver 8. uge vil der være to lange vagter fra kl. 7.00 - 19.15 - men denne uge er der tilgengæld weekendfri allerede fra torsdag formiddag
  • Dine primære opgaver bliver at varetage mødestationen og tage ansvar og ejerskab for denne. Her skal der produceres snack, sandwiches, smoothies og meget andet, alt sammen ud fra vores mødeforplejningssortiment
  • Herudover vil der være opfyldning og daglig rengørig af husets kaffemaskiner
  • Du vil også skulle hjælpe til med andre produktionsopgaver i køkkenet inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Faglært cater, smørrebrødsjomfru eller ernæringsassistent med nogle år indenfor faget, og hvor du har opnået erfaring med mødeservicering (fx fra storkøkken/-kantine, restaurant, hotel eller lignende
  • Du har erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de tre områder, hvor det store team arbejder
  • Du har let til smil, er selvstændighed, og du tør tage ansvar

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 10 glade kolleger, der hele tiden arbejder på at være de bedste. Højt til loftet, godt samarbejde og altid en god og humoristisk tone. Sammen servicerer vi dagligt ca. 500 gæster i huset samt ca. 150 couverter ud af huset. Vi er altid på jagt efter noget nyt inden for gastronomien og så elsker vi at lave mad fra bunden og begejstre vores gæster hver dag.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce.





    Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329722102Phoenix-e7d0705c12017-12-08T12:02:48.453Faguddannet gastronom med lyst til og flair for mødeservicering
    Er du faglært gastronom i et af specialerne catering,smørrebrød eller ernæringsassistent? Har du også nogle års erfaring – gerne fra større kantine? Har du ydermere flair for servicering ved møder? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores vores team i personalekantinen på Lauritzens Plads i Aalborg!

    Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

    Sådan er Fazer
    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

    Service og god mad – det er dig

    Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at servicere vores gæster og være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

    Hvad indebærer sådan et job …

    En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:
  • Fast stilling på deltid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-14.00. Ca. hver 8. uge vil der være to lange vagter fra kl. 7.00 - 19.15 - men denne uge er der tilgengæld weekendfri allerede fra torsdag formiddag
  • Dine primære opgaver bliver at varetage mødestationen og tage ansvar og ejerskab for denne. Her skal der produceres snack, sandwiches, smoothies og meget andet, alt sammen ud fra vores mødeforplejningssortiment
  • Herudover vil der være opfyldning og daglig rengørig af husets kaffemaskiner
  • Du vil også skulle hjælpe til med andre produktionsopgaver i køkkenet inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Faglært cater, smørrebrødsjomfru eller ernæringsassistent med nogle år indenfor faget, og hvor du har opnået erfaring med mødeservicering (fx fra storkøkken/-kantine, restaurant, hotel eller lignende
  • Du har erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de tre områder, hvor det store team arbejder
  • Du har let til smil, er selvstændighed, og du tør tage ansvar

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 10 glade kolleger, der hele tiden arbejder på at være de bedste. Højt til loftet, godt samarbejde og altid en god og humoristisk tone. Sammen servicerer vi dagligt ca. 500 gæster i huset samt ca. 150 couverter ud af huset. Vi er altid på jagt efter noget nyt inden for gastronomien og så elsker vi at lave mad fra bunden og begejstre vores gæster hver dag.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce.




    2018-02-03T02:00:45.977 Er du faglært gastronom i et af specialerne catering,smørrebrød eller ernæringsassistent? Har du også nogle års erfaring gerne fra større kantine? Har du ydermere flair for servicering ved møder? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores vores team i personalekantinen på Lauritzens Plads i Aalborg! Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018 Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Service og god mad det er dig Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at servicere vores gæster og være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Hvad indebærer sådan et job En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster og plads til familieliv: Fast stilling på deltid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-14.00. Ca. hver 8. uge vil der være to lange vagter fra kl. 7.00 - 19.15 - men denne uge er der tilgengæld weekendfri allerede fra torsdag formiddag Dine primære opgaver bliver at varetage mødestationen og tage ansvar og ejerskab for denne. Her skal der produceres snack, sandwiches, smoothies og meget andet, alt sammen ud fra vores mødeforplejningssortiment Herudover vil der være opfyldning og daglig rengørig af husets kaffemaskiner Du vil også skulle hjælpe til med andre produktionsopgaver i køkkenet inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m. Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne. Kort og godt om dig og dit nye job Faglært cater, smørrebrødsjomfru eller ernæringsassistent med nogle år indenfor faget, og hvor du har opnået erfaring med mødeservicering (fx fra storkøkken -kantine, restaurant, hotel eller lignende Du har erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de tre områder, hvor det store team arbejder Du har let til smil, er selvstændighed, og du tør tage ansvar Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet er vi 10 glade kolleger, der hele tiden arbejder på at være de bedste. Højt til loftet, godt samarbejde og altid en god og humoristisk tone. Sammen servicerer vi dagligt ca. 500 gæster i huset samt ca. 150 couverter ud af huset. Vi er altid på jagt efter noget nyt inden for gastronomien og så elsker vi at lave mad fra bunden og begejstre vores gæster hver dag. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce.11Jobnete7d0705c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-02T00:00:000010http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/242810EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3042233Fazer Food Services AS11Lauritzens Plads 19000AalborgDKDanmarkORS/blank.png0
    DKDanmarkDKDanmark
    7Deltid46Permanent498761JobNet47087181000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7d0705chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7d0705chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7d0705c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e7d0705c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgEr du den nye Gastronom i Fazer Food Services AS?12007991Dansk3Læse/ tale512205Gastronom18Hotel og restauration351604039importimport_e7d0705cDKDanmarkDKDanmarkda-DK