Faguddannet gastronom med lyst til og flair for mødeservicering


Er du faglært gastronom i et af specialerne catering,smørrebrød eller ernæringsassistent? Har du også nogle års erfaring – gerne fra større kantine? Har du ydermere flair for servicering ved møder? Så er du måske den nye kollega, vi søger til vores vores team i personalekantinen på Lauritzens Plads i Aalborg!

Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

Sådan er Fazer
Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Service og god mad – det er dig

Du tænker nyt, er åben for trends og elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer. Lokale, i sæson, varme eller kolde. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Og så glæder du dig til at servicere vores gæster og være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Hvad indebærer sådan et job …

En glad og spændende arbejdsplads med rum til kreativitet, et meget højt serviceniveau over for vores daglige gæster – og plads til familieliv:

  • Fast stilling på deltid. Mandag til fredag fra kl. 7.00-14.00. Ca. hver 8. uge vil der være to lange vagter fra kl. 7.00 - 19.15 - men denne uge er der tilgengæld weekendfri allerede fra torsdag formiddag
  • Dine primære opgaver bliver at varetage mødestationen og tage ansvar og ejerskab for denne. Her skal der produceres snack, sandwiches, smoothies og meget andet, alt sammen ud fra vores mødeforplejningssortiment
  • Herudover vil der være opfyldning og daglig rengørig af husets kaffemaskiner
  • Du vil også skulle hjælpe til med andre produktionsopgaver i køkkenet inden for både varmt, lunt, koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.m.
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne.

  • Kort og godt om dig og dit nye job
  • Faglært cater, smørrebrødsjomfru eller ernæringsassistent med nogle år indenfor faget, og hvor du har opnået erfaring med mødeservicering (fx fra storkøkken/-kantine, restaurant, hotel eller lignende
  • Du har erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de tre områder, hvor det store team arbejder
  • Du har let til smil, er selvstændighed, og du tør tage ansvar

  • Sådan er din nye arbejdsplads
    I køkkenet er vi 10 glade kolleger, der hele tiden arbejder på at være de bedste. Højt til loftet, godt samarbejde og altid en god og humoristisk tone. Sammen servicerer vi dagligt ca. 500 gæster i huset samt ca. 150 couverter ud af huset. Vi er altid på jagt efter noget nyt inden for gastronomien og så elsker vi at lave mad fra bunden og begejstre vores gæster hver dag.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Gerne 2. januar 2018

    Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce.





    Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

    Ikke det rigtige job?

    Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



    Opret jobagent her

    Andre job der matcher din søgning

    Indrykket:1. januar 2018
    Udløbsdato:31. januar 2018

    Kok søges til italiensk restaurant

    SAN GIOVANNI

    Aalborg
    SanGiovanni søger faglært kok til fuldtidsstiling, gerne nyudlært. SanGiovanni ligger i hjertet af Aalborg og har siden 1988 været et autentisk Italiensk spisested. I dag omfatter huset et Trattoria Pizzeria der tilbyder klassisk Italiensk køkken og...
    Indrykket:3. januar 2018
    Udløbsdato:26. januar 2018

    Kok til Mou Hotel

    Mou Hotel

    Aalborg
    Mou Hotel - Lille Vildmose Produktionsskole søger en dygtig og selvstændig Kok På Mou Hotel har vi meget travlt, både med at undervise eleverne og tilberede lækre retter, til vore trofaste gæster. Derfor søger vi nu en kok hvis fokus arbejdsopgaver ...
    Indrykket:10. januar 2018
    Udløbsdato:7. marts 2018

    Søger en frisk køkkenchef

    RADISSON BLU LIMFJORD HOTEL V/RICHARD BYRDAL

    Aalborg
    Restaurant Pascal - en del af Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg søger køkkenchef. Vi søger en køkkenchef, der stiller krav til sig selv og sætter en ære i at yde sit bedste i enhver situation. Hos os vil du være en stor del af udviklingen i køkken...
    Indrykket:10. januar 2018
    Udløbsdato:7. marts 2018

    Kok til Rastaurant Studie 4

    CAFÉ VESTERAA A/S

    Aalborg
    Vi åbnede Restaurant Studie 4 i november måned, og har nu fået et bedre overblik over hvordan den fremtidige udvikling gerne skulle forløbe. Vi søger derfor en kok med tiltrædelse snarest muligt. Vi er passionerede omkring det vi laver, det er innov...
    Indrykket:10. januar 2018
    Udløbsdato:1. marts 2018

    Kok søges til FANDANKO

    FANDANKO ApS

    Aalborg
    FANDANKO APS søger faglært kok til fuldtidsstilling. FANDANKO ligger i udkanten af Aalborg og laver Take Away mad i høj kvalitet. Vi producerer stort set alt fra bunden og eksperimenterer gerne med nye og spændende råvarer. Vi søger en engageret og ...